Прахосмукачка робот - 10 тема

• 140 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Да се включа   Party и аз, имам irobot roomba 560 и още нищо не съм и сменяла, но ми предстои.  Четката с косми се скубе много като я чистя, страничната се накриви и филтърчето ми е за смяна. Не помня колко време им дават, но според мен си проличава. Гъвкавата гумена четка си е ОК, нея си я мия само.

Извинявам се, сигурно е коментирано, но откъде сте ги поръчвали по-изгодно?  Виждам че е 60лв. комплекта в сайта на irobot.

# 226
  • Русе
Да се включа   Party и аз, имам irobot roomba 560 и още нищо не съм и сменяла, но ми предстои.  Четката с косми се скубе много като я чистя, страничната се накриви и филтърчето ми е за смяна. Не помня колко време им дават, но според мен си проличава. Гъвкавата гумена четка си е ОК, нея си я мия само.

Извинявам се, сигурно е коментирано, но откъде сте ги поръчвали по-изгодно?  Виждам че е 60лв. комплекта в сайта на irobot.

От колко време я ползваш?
Страничната жълта четка е нещото, което съм сменяла доста пъти. Филтрите ги изсмуквам с прахосмукачка и съм ги сменяла за почти 4 г 2 пъти може би. Друго - не. Страничните си ги поръчвам от Китай, за тях не намерих разлика с оригиналните, освен цената. Едната 10 лв, другата - 2 лв. Филтри - оттук май само съм вземала, нямам спомен вече.

# 227
Близо година, но не я пускам всеки ден и си я поддържам старателно. В косместата четка се заплитат много мои косми и като ги махам и тя се проскубва. Филтъра го тупам от прахоляка и нищо му няма, но все трябва да се смени - хартиен е и не се мие. А страничната е мн крива... Ако може линк на китайския сайт - тези от които си доволна и стават.

# 228
  • Русе
http://www.aliexpress.com/store/1403237?spm=2114.13010608.0.77.6errbR

Това е продавача, обявите не са активни, поръчвала съм и от 3-ните и от 6-ните . Филтрите, като се замисля, от представителите в Русе съм купувала, мисля, че и в Технополис има (следващите и те ще са от Алито). За една година, нормално е да го смениш. За четката - няма проблем, и моята е с много много косми постоянно, нищо й няма, не е за смяна определено.

# 229
KaPaMeJl, доколкото успях да схвана, виртуалните стени са, ако искаш да зададеш кое да не чисти, а аз искам просто да я пускам да чисти целия апартамент, ако е така, май такова чудо не ми трябва. Екстрите като седмичен график също ми се виждат излишни. Бюджет е до към 600-700 лв. сякаш ми звучи добре, какво предлагаш? Благодаря ти! Simple Smile

# 230
KaPaMeJl, доколкото успях да схвана, виртуалните стени са, ако искаш да зададеш кое да не чисти, а аз искам просто да я пускам да чисти целия апартамент, ако е така, май такова чудо не ми трябва. Екстрите като седмичен график също ми се виждат излишни. Бюджет е до към 600-700 лв. сякаш ми звучи добре, какво предлагаш? Благодаря ти! Simple Smile

Предните коментари са за ЛГ от испанския амазон. В бюджета ти и от изчетени статии, коментари, пък и тук момичетата са доволни. Аз си бях харесала ЛГ и мислих такава да взимам, но цената в БГ е 1000лв, та реших да заложа на едно китайче, след това видях промоциите, но за сега не съжалявам за избора си, върши ми работа.
Ако искаш да купиш от България. В този бюджет е Румба 620/621...честно казано той е базов модел ...няма виртуална стена, няма и график...пускаш го чисти и се прибира на станцията...но и от него има доволни, пък и щом нямаш килими, както казах...всяка ще се справи.
Аз и още няколко момичета сме с едно китайче СУЗУКА, вкъщи сме навсякъде с ламинат и един килим, върши ми работа, като тя има виртуална стена, седмичен график, дистанционно, но аз не ги ползвам, при нея предимството е че има контейнер за вода и моп, та може и да мине пода с влажен парцал освен да измуче, но моята е от скоро и не мога да я препоръчам, тъй като е неизвестна марка и все още недоказала се...не се знае колко време ще работи батерията и самата машина...докато румба е доказала се марка. И от ЛГ общо взето няма оплаквания.
Преди седмица бях срещнала в интернет Румба 620 за 589лв, обаче не помня сайта, та ако решиш да бъде този модел може да разгледаш цените, че я има на места за 645лв, другаде 679лв...
Ако пазаруваш в чужди сайтове...там както казах има намаления и евентуално за тези пари можеш да вземеш по - добър модел отколкото в бг сайтовете.

Иначе искам да ви покажа на какво попаднах вчера http://magprom.net/prahosmukachki?sort=20a&filter_id=57
Доста добра цена...като я гледах нова струва 1200-1400лв...
Това е сайт на магазин за стоки с транспортни дефекти. Нашите си купиха от там кухненски робот на Kenwood за 65лв, а нов струва 150лв...като дефекта беше някаква драскотина на корпуса (незабележима).

# 231
За колко време ви чисти около 100 кв?

# 232
KaPaMeJl, благодаря, ще ги разгледам Simple Smile

# 233
Здравейте на всички аз да се похваля избрах си робот и съм много щастлива. Нали пробвах румбата но тя не се качваше на килимите ми които са с дълъг косъм и на кафеви цветя... та фирмата ми предложи да пробвам друга марка neato.. и ето че роботчето изчисти без никакъв проблем всичко до което се докопа. Много съм доволна и щастлива ☺

# 234
Здравейте на всички аз да се похваля избрах си робот и съм много щастлива. Нали пробвах румбата но тя не се качваше на килимите ми които са с дълъг косъм и на кафеви цветя... та фирмата ми предложи да пробвам друга марка neato.. и ето че роботчето изчисти без никакъв проблем всичко до което се докопа. Много съм доволна и щастлива ☺

Кой модел си избра? При всички положения трябва да е Botvac серията!

# 235

Да neato botvac d85 тоя ми пратиха да тествам и него ще си взема 😊

# 236

Да neato botvac d85 тоя ми пратиха да тествам и него ще си взема 😊

Браво, чудесно! Аз имам по-стария модел - Ботвак 85, и го обожавам. А Д85 има подобрения.
Със здраве да го ползваш!

# 237
Тук при вас, да разбера когато някъде намалят Бравата.

# 238
https://www.amazon.fr/gp/aw/s/ref=is_pp_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3AIrobo … LWBII4,B015LW0JHK
Във френския амазон и в испанския има добра цена за Румба 650. Има и други румба намалени, ако някой търси.
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00JA7JB7M/ref=mp_s_a_1_3?__mk_it_ … bL&ref=plSrch тук има Брава 380 с турбо зарядно, намалена.

# 239
https://www.amazon.fr/gp/aw/s/ref=is_pp_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3AIrobo … LWBII4,B015LW0JHK
Във френския амазон и в испанския има добра цена за Румба 650. Има и други румба намалени, ако някой търси.
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00JA7JB7M/ref=mp_s_a_1_3?__mk_it_ … bL&ref=plSrch тук има Брава 380 с турбо зарядно, намалена.
А може ли да ми обясните как да поръчам и плаща ли се доставка след колко дни доставят с гаранция ли са уредите че съм си харесала едно neato което като гледам във испанския амазон е с 300 лева по ефтино от тук.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт