Прахосмукачка робот - 10 тема

• 140 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna, Bulgaria
Имам тесни алуминиеви прагове по 3 см. Притеснявам се да не се остърже и повреди, докато опитва да ги катери.

# 256
Имам тесни алуминиеви прагове по 3 см. Притеснявам се да не се остърже и повреди, докато опитва да ги катери.

Аха, разбирам. Бая високи са тия прагове за стаи, дори да не е заради робота, а за вашата безопасност не може ли да ги смените?

# 257
  • Varna, Bulgaria

Сменяхме всички врати преди 2 месеца и ни ги наслагаха- прага е вграден в рамката на вратата. Мн.досадна работа! ММ се шегува, че щял да направи рампи за прахосмукачката- да можела да си обикаля 😃

# 258
https://www.amazon.es/gp/product/B00GUJZTCY/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
купена 2014 год-307 евро
https://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
купена 2014 за 386 евро.
Разликата е само в мопа,но той става и на двете-иначе е за сухо почистване.
Скоро не съм гледала за цени и не знам дали има изгодни.
От австрииския сайт купих косачка робот.Супер доволен е мъжът ми.
Робот за прозорци не мога да похваля.Отзивите са че са добри само за витрини и големи френски прозорци.Аз имам много ,но на всеки 2 кв да го прехвърлям ще ме хванат лудите.Аз ползвам това
https://www.amazon.de/gp/product/B00L25FFOS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Аз да се отчета Simple Smile
Купих си това от линка за прозорци и съм много доволна, моите са доста, а робот засега не мога да се реша кой модел ще е подходящ. За старата Румба си поръчах батерия и сега си работи перфектно. Оставам на изчакване за Скуба или друго миещо, но да видим newsm78
Момичета, честити ви нови помощници, дълго да ви служат и отменят bouquet

# 259
  • Varna, Bulgaria
Здравейте! Да ви питам - прахосмукачката постоянно ли стои включена на зарядното? никъде не пише в упътването да се изключва, а така се чидя дали няма да се развали батерията?
И друг въпрос имам.  Знаете ли някои сайтове, където периодично намалят брава-та за миене. Да проверявам. А ако не -да не се мотая и да си я взема от тук:)

# 260
  • Пловдив
Бравата  често я намалят в Технополис и Техномаркет по черния петък.Не съм я следила в Амазон на каква цена е.

# 261
Здравейте! Да ви питам - прахосмукачката постоянно ли стои включена на зарядното? никъде не пише в упътването да се изключва, а така се чидя дали няма да се развали батерията?
И друг въпрос имам.  Знаете ли някои сайтове, където периодично намалят брава-та за миене. Да проверявам. А ако не -да не се мотая и да си я взема от тук:)
Моята Брава 380, я купих тази година март месец от Техномаркет за 455лв.
Ако не бързаш, може да следиш там и в технополис.
Попринцип черния петък го правят края на ноември и ще има и в емаг намаления.

# 262
Два нови модела Нийто ще излизат скоро, доста по-евтини, но със същото високо качество, разбира се!

http://pricespy.co.uk/consumer/neatos-new-botvac-d3-d5-cheaper-previous-models/

http://www.simplebotics.com/2016/09/neato-introduces-cheaper-bot … ricey-roomba.html

# 263
  • Varna, Bulgaria
Благодаря за отговорите. Ще следя техномаркет и полис тогава Simple Smile

# 264
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравейте,
От  вчера и нашето семейство е собственик на Suzuka от Дедал. Направо и разказахме играта като за добре дошла. Много сме доволни,дано работи все така и занапред и батерията да държи повече време.
Да се отчета с 2 малки деца сме, които много цапат и ядат като прасенца. Но новата ни помощница се справи чудесно. Лошото е,че трябва да вдигаме всички кошове с играчки,столчета и тем подобни,не може сама да си ги вдига. Единия ни килим в хола е с дълъг косъм и релеф,там не успя да се качи, но не е проблем,той не е много голям. В кухнята килима е късокосмест и се качва без проблем,но има няколко черни ивици,които заобикаля като препятствия. Пуснахме я и на мокро почистване с малко препарат. Абе лъсна добре и обра петната,  направени от децата. След нея само по тесните кьошета минахме с обикновената прахосмукачка,че там няма как да се мушне. Много сме доволни,а на децата им е като домашен любимец.

# 265
Здравейте, от вчера и аз се сдобих с РОБотче браава 390t, очарована съм от старателното почистване на ламината. Преди ден беше чистено с моп и въпреки това парцала беше събрал доста прах  Shocked Това е най-добрата ми покупка до сега  Grinning

# 266
Здравейте! Много искам робот, малко съм ограничена с бюджета може би 400-450 лева. Някой може ли да помогне да се ориентирам. Мисля че от това което прочетох, най-много ми допада Румба като вариант. Благодаря на отзовалите се

# 267
Здравейте! Много искам робот, малко съм ограничена с бюджета може би 400-450 лева. Някой може ли да помогне да се ориентирам. Мисля че от това което прочетох, най-много ми допада Румба като вариант. Благодаря на отзовалите се
В България най - евтиния модел на Румба, базовия е 600+лв.
Може да проверите цените в чужди сайтове, ако пуснат нещо на оферта.
За този бюджет може да се купи малкият робот на Филипс и разни китайски роботи, нови на бг пазар или поне не особено познати марки.
Друг вариант е, да ползвате бюджета от 400лв за първоначална вноска и да вземете на изплащане модел, който си изберете.

# 268
Много искам да си купя робот прахосмукачка но не ми се дават 1000 лв за това.за тази Сузуки четох , но не разбрах много, един доволен друг не. Четох някъде , че след Иробот най добра е LG но са над 1000 лева. АЗ имам килим който е релефен и има черни фигури и ще спира.Охмного ми се ще хора, помагайте Simple Smile
Може би ще отделя и за по скъпичка, яно не много, само да чисти добре и да не се разваля Wink

# 269
Много искам да си купя робот прахосмукачка но не ми се дават 1000 лв за това.за тази Сузуки четох , но не разбрах много, един доволен друг не. Четох някъде , че след Иробот най добра е LG но са над 1000 лева. АЗ имам килим който е релефен и има черни фигури и ще спира.Охмного ми се ще хора, помагайте Simple Smile
Може би ще отделя и за по скъпичка, яно не много, само да чисти добре и да не се разваля Wink

С какво да помогнем, с пари ли?  Joy Бъзикам се, надявам се да не се разсърдиш  bouquet

И аз по изчетените теми и коментари на ползващи ЛГ и Румба, всеки си харесва машинката. Рядко ще има някой ползващ и двете марки, така че сравнението между двете и коя марка е по - добра е спорна. Но това не е толкова важно, важното е че и двете марки си вършат работата. Вече е въпрос на избор.

Моята Сузука я бях носила на гости да я видим как ще се справи и като минаваше по килима, който беше с едни черни цветя с контур и някак се затрудняваше, но си продължаваше да работи, не е спирала по килима, после се замислих, че е заради черното по него, тъй като вкъщи не се тормози по килима. Честно казано не го загледах обстойно дали е изчистен, но изглеждаше прилично.
Предполагам че и Irobot u LG ще докарват такъв ефект, пък дори и по добър по килима. А и да не е перфектно изчистен, другата част от апартамента, като е, ще го преживееш и ще минеш килима набързо с ръчната прахосмукачка или с четка.
Тук няколко момичета си поръчаха ЛГ от испнския амазон на добра цена и са доволни. Има коментари може да видиш.
Пускат и румба намален в амазон...така че може да следиш за оферти и да поръчаш от чужбина. В България са по скъпи повечето модели.

За развалнето е хем въпрос на късмет, хем на подръжка разбира се. Но имат и гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт