Прахосмукачка робот - 10 тема

• 140 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Пиши на Амазон задължително. Това е абсурдно и, ако не банката, те могат да оспорят плащането. Най-веротяно ще баннат продавача, ако не ти върне парите, това повече би го притеснило предполагам.
Кой е продавача?
Аз да поясна, защото много хора не са наясно. Не всичко, което се продава в сайта на Амазон се продава от Амазон.

# 361
Аз пак да питам, понеже моето Неато не може да се разбере с килима ми с ресни и се виждам в чудо, всеки път трябва да го вдигам преди да пусна за чистене.
Има ли такъв робот, който няма да се оплете в ресните и да се качи на сравнително нисък килим/черга без да го влачи. Мислех за вариант да скрият ресните под килима, но пак ще го има проблема, че се опитва да завлачва и да захапва каквото може. Досега не съм видяла други недоволни от Неатото в темата, но аз честно казано намирам за голяма занимавка и почти невъзможно да го оставя сам да чисти. Все ще се забие някъде (а ап е нов и се прави всичко възможно да е удобно на робота за чистене) и следва пискане часове наред.

Коя четка се заплита по точно голямата или страничната ако е страничната просто я махнете като чисти килима а ако е голямата може да я смените с тая която е изцяло гумена може пък да не хваща ресните и да не се заплита. Аз имам килими с дълъг косъм и до сега никъде не се е заплитала и засядала в стойката на люлката на малкия малко се увлича и се опитва по десетина пъти да я премине но накрая се отказва и се връща  Laughing а също можете да сложите и магнитната лента да не ходи при ресните

# 362
  • Пловдив
Моите терзания край нямат. Пуснах си поръчка в немския амазон, намерих си транспорт до Бг и почнах да сънувам как след има няма две седмици живота ми ще бъде улеснен. Уви! Вчера получавам имейл от продавача, че покупката ми е жертва на хакерска атака и че няма да получа стоката. Хубаво ама парите са ми блокирани и той ми казва, че ако не съм ги превела в румънска банкова сметка, може и да не ги получа. Свързах се с моята банка и уж започна някаква процедура по оспорване на сделката пък ще видим как ще свърши този филм... Някой, ако е имал подобен случай нека сподели дали е имало хепи енд...
Дай линк към продукта ,който си купила.
Твоята банка ще реагира по-бавно отколкото Амазон.Пиши им веднага и им препрати мейла ,който си получила.Парите ти ще бъдат възстановени.Ама момичета,питайте и гледайте преди да купувате ,ако не познавате сайта.Първо Амазон е платформа,второ проверете продавача-рейтинг ,отзиви и тн.

# 363
Изтрит е продукта, продавача е krull gmbh, продукта LG 64701 LVMP мисля че това бяха буквите, на моят профил като дам контакт с Амазон ми дава че нямам поръчки и не ми дава имей да им пиша. Този от който получих имейл че сделката не е Ок е автоматичен и на него няма как да пиша....

# 364
  • Пловдив
А поръчката стои ли ти в историята на поръчките?На каква цена беше робота?
Ако не,пиши им през чата, ако не знаеш немски пиши им на мейл на английски

# 365
Как си платила? През сайта на Амазон надявам се. Не се притеснявай, че поръчката е изтрита, най-вероятно Амазон пазят всичко, но трябва бързо да се действа.

# 366
В историята стои като канселирана поръчка, платих си през Амазон. Робота струваше 300 евро. Къде да търся имейл адрес на Амазон...

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 10:53 от slanceto1988

# 367
  • Пловдив
За връзка с Customer service:
Amazon.co.uk – https://www.amazon.co.uk/contact-us
Следват три последователни стъпки, които ви дават възможност да изберете:  поръчката, тема, и накрая как желаете  да се свържете с тях (e-mail, phone, chat).
Amazon.de - https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us
Стъпките са аналогични.

# 368
Такаааа, обещах да пиша, като ми пристигне робота.
Вчера го зареждах и днес почиства цял ден Simple Smile). Перфектен е! Модел Neato D85.
Не знам какво по-подробно да напиша, понеже нямам никакви забележки.  Peace

И аз на този съм се спряла. От къде го закупи и за колко ако не е тайна? Гледам ги по нашите сайтове са над 1000, а от Амазон излиза с около 200 лв по- евтино. Но на мен пък ми се иска на изплащане да го купя. В нашите магазини за техника не го продават. Irobota е завзел пазара.

# 369
Благодаря за съдействието на всички момичета! Страхотни сте! Края на историята е щастлив, върнаха ми парите и вече търся нов робот само че вече се страхувам да пазарувам от Амазон, явно не съм дорасла достатъчно. Писах на Амазон и проведох многобройни разговори с обслужващата ми банка и реагираха бързо и адекватно:)

# 370
  • Бургас
g-style, купих го от този сайт: www.myrobotcenter.eu
За който прочетох именно в тази тема и много благодаря на момичетата, че го споделиха. Излиза значително по-евтино.
468 евро ми излезе, плюс 10 евро доставка. Пристигна до адрес за около 4-5 дни.

# 371
  • Пловдив
Благодаря за съдействието на всички момичета! Страхотни сте! Края на историята е щастлив, върнаха ми парите и вече търся нов робот само че вече се страхувам да пазарувам от Амазон, явно не съм дорасла достатъчно. Писах на Амазон и проведох многобройни разговори с обслужващата ми банка и реагираха бързо и адекватно:)
Пазарувай си смело от Амазон.За над 10 години по-сигурен сайт не съм видяла.Просто гледай и чети всичко.В началото избирай продавач да е самият Амазон. И ако искаш можеш да попиташ в темата за Амазон.Всички са много мили и позитивни.Помагат страшно много.Все пак всички сме тръгнали от нулата.

# 372
  • СОФИЯ
Аз с един леко тъпанарски въпрос  Grinning Нещо не успявам да почиствам добре основната четка от косми. И двете с дъщеря ми сме с дълги коси и след всяко чистене четката е мамси джейс. Така са намотани, че ми иде да почна с ножицата. Малко акъл да дадете по въпроса  Hug Погледнах инструкцията, но там естествено няма съвети като за олигофрени.

# 373
  • на Мелмак
Би трябвало да имаш една джаджа с ножче , специално за тези косми , ние с дъщеря ми сме също с дълги коси + дългокосместо куче , след всяко чистене - режа намотаните косми, за около 1.5-2 мин. чистя четката.

# 374
  • Балчи-Варна
Ботвака ми не тръгва,върти се на едно място.Изчистена е.Маха се малката четка,вади се голямата,изхвърля се боклука от контейнера.Разглобява ли се като румбата за чистене.Помагайте момичета.

Общи условия

Активация на акаунт