Прахосмукачка робот - 10 тема

• 139 895
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Проверих я. Снощи я включих в 22 ч., сутринта в 6:30 още мигаше червено. Очевидно не е наред...

# 61
  • Пловдив
Не знам откъде си я взела,дано не е Технополис,но настоявай да ти я сменят с нова.

# 62
Точно от там я взех. Какво имаш предвид?

# 63
Виж дали правилно се позиционира на дока за зареждане.

# 64
Тя няма док.
Не се притеснявай, нищо й няма. Свети червено докато е включена в контакта, но момента в който я изключиш, ако е заредена ще светне синьо.

# 65
Тя в един момент, след 10 часа зареждане, си светва синьо. А и в книжката пишеше, че индикацията за заредена батерия е синята светлина. Що мига в червено, значи се опитва да се зарежда. Ако и при хората с такъв робот се зарежда за 4 часа, значи не е нормално.

# 66
  • Русе
Не е нормално. Виж дали не са ти продали мостра и батерията да е скапана вече.
Моята така направи но е на година и половина. Извадих батерията и се оправи.

# 67
Аз я купих онлайн и изрично питах дали не е мостра. Казаха ми, че нямат право да продават мостри онлайн и затова я взех. Твоята се оправи като извади батерията и пак я сложи, или като я смени?

# 68
Момичета, моля ви да препоръчате марка - 3 цели теми прочетох и съвсем се обърках. Искам да взема на нашите за Коледа роботче: по-скоро клоня към прахосмукачка, че са по-самостоятелни и майка ми после може да мине с парцала за половин час, но ако има добри комбинирани модели, ще се радвам и на информация за тях.
Просто никога не съм виждала наживо такова чудо и всички спецификации ме объркват. Става дума за 4-стаен апартамент (90 кв.м.), който е на паркет и има тънки килими в 3 от стаите; коридорът е на теракота - има невисоки лайсни между него и всяка от стаите. Вкъщи са двама души+котка (всички късокосмести).
Бюджетът ми е до около 1000 лв, но те повечето се вместват в него, така че едва ли особен ориентир. Принципно искам да взема и прахосмукачка, и робот за миене, но чета, че иска много да се въртиш около него, да го местиш, отнема много време... Ако има по-самостоятелни модели, може да увелича бюджета и да взема и двете.

Основното изискване е да се работи лесно с хайванчетата, защото родителите ми не са фенове на твърде сложните нови технологии (то и аз също - мога ли да ги виня).

Много ви благодаря - всеки съвет би ми бил от полза, предвид факта, че съм тотално изгубена в морето от информация. bouquet

# 69
Моята Брава 380 също отначало се зареждаше дълго и работеше малко...след около седмица се регулира и сега се зарежда по - бързо (не съм засичала колко време) и батерията се изхабява доста по бавно от когато я купих.
Четох в инструкцията, че колкото повече се зарежда и разрежда батерията, започва да работи по добре, отначало е на 80%, след  време на зареждане и разреждане работи с пълния си капацитет. Също пишеше отначало 3 пъти да се зареди по 12 часа.
А след това го включваш да се зарежда, като се изхаби батерията...свети червено след това става с постоянна синя светлина...тогава е готова за работа.

# 70
По повод батериите, друго да ви питам? Ви като се заредят уредите, изключвате ли зарядните? Т.е. зарядът остава  ли в тях, или ги държите постоянно на доковете, които са включени?

# 71
  • Русе

Извадих и пак сложих. Не съм я сменяла.

Аз я купих онлайн и изрично питах дали не е мостра. Казаха ми, че нямат право да продават мостри онлайн и затова я взех. Твоята се оправи като извади батерията и пак я сложи, или като я смени?

# 72
  • София
По повод батериите, друго да ви питам? Ви като се заредят уредите, изключвате ли зарядните? Т.е. зарядът остава  ли в тях, или ги държите постоянно на доковете, които са включени?
Зависи от марката.
Аз съм с Румба и тя трябва да седи на зарядно. Бравата я махам, когато се е заредила.
Мисля, останалите роботи се махат

# 73
Зависи от марката.
Аз съм с Румба и тя трябва да седи на зарядно. Бравата я махам, когато се е заредила.
Мисля, останалите роботи се махат
Бравата и аз я махам, но не знам с LG-то какво да правя.

# 74
  • Пловдив
Момичета ,четете упътванията.
На Брава й пада батерията ако не работи.Оставете я 2 часа след като е свършила работа и ще се убедите.Не се маха от зарядното,освен ако няма да се ползва.А ако не се ползва повече дни съветват да се махне батерията.
ЛГ нямат този проблем.Тя се изключва сама след известно нреме ако не може да стигне до станция.
Нямало ме е вкъщи по 8 дни-тя е стояла на станция без проблем,стояла е и  изключена и има батерия след това.
Батериите просто са им различни.

Общи условия

Активация на акаунт