Кое е най-качественото прясно и кисело мляко на пазара?

• 151 086
  • 542
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
   "Активия" за мен лично като вкус е №1 (особено плодовите им млека), но е ясно, че не е полезна.

# 151
плодовите са готини ама стандартна активия.

# 152
  • София
Наистина. Какво ги прави по-специални (щото на вкус е гадно) Simple Smile
Рекламата и измислената бактерия Актирегуларис.
Ааа, вече махнаха тази простотия, защото такава бактерия не съществува.

# 153
  • София
За 3ти път купувам развалено прясно мляко ЕлБи. Спирам.

# 154
Данон и производните му На Баба, Активия и т.н отдавна не купуваме, много са ми изкуствени, особено на плодовите боята си плува отделно и има химически вкус.

# 155
За 3ти път купувам развалено прясно мляко ЕлБи. Спирам.

А уведоми ли Елби за тази издънка?

# 156
Ами то, ако е мляко, малко по-лошо да са го съхранявали в магазина и готово - майка ми взима от производител и вкисва за няколко дена в хладилник, аз взимам най-различни от магазина и не вкисват по една две седмици. Днес взех ЕлБи да го пробваме, сиренето е много хубаво  Peace

# 157
  • София
Дълго време се лутам в търсене на хубаво кисело и прясно мляко и все не се спирам на една марка. Много марки кисели млека ми харесват на вкус, но изобщо не съм сигурна, че са истински кисело млека. Наскоро попаднах на продуктите на мандра Равногор и вкъщи много ги харесахме. Имат фирмен магазин близо до нас и понякога ходя до там да купя прясно мляко, кисело мляко и кашкавал.
Вчера купих за пръв път Хармоника. Страшно много ни хареса! Не е с познатата за всички марки нишестена консистенция и е първото мляко с маслен каймак отгоре, което купувам. Цената му обаче е два пъти по-висока от на останалите млека и се съмнявам, че ще купуваме само него. Може би ще редуваме с Равногор. На Хармоника прясното мляко, обаче, още не сме опитвали. Няма го в близкото Фантастико.

# 158
  • Sofia
На Равногор май не е много чисто,з-то бях забравила една кофичка повече от месец и нищо и нямаше.

Кашкавала на Елби много ми хареса,сега е на промоция в Т маркет

# 159
  • София
Това, че не се разваля киселото мляко, може също да означава, че при процеса на правене кисело-млечната бактерия е сдала багажа, т.е. няма какво да го развали.

# 160
  • София
Не е за мляко, но имиджа на фирмата за мен се сгромоляса  Rolling Eyes
Скрит текст:
Купувам от доста време ръчния кашкавал на Вършец - доста добър като качество и цена. Вчера пак взех - е нищо общо   #2gunfire Горчи, има консистенция на трици и като се изпече става точно като ла*но   Sick Жалко  Tired

# 161
  • София
Аз купувам сирене Елена и кашкавал Елена. Доста дълго време ми трябваше да намеря нещо, което и на вкус и на консистенция и на готвене ми харесва. С много сирена съм пробвала на тиган да ги пека Simple Smile ем разпадат се. Или да ги накисвам във вода... Не знам дали е перфектно или какво, но и те си имат разлики при партидите. Може да се случи сиренето да е доста кисело, кашкавалът да не е дозрял, но въпреки това няма да спра да ги купувам. Прясно мляко не пия, евентуално за готвене на нещо, за киселото основно на Маджаров, Верея, Елби.

# 162
  • Пловдив
Не бях купувала сирене "Елена" отдавна. Преди дни взех и се изненадах приятно. Като вкус и консистенция - супер. Обезсолих за детето - хареса го.
Много се разочаровах от "Съединение". През последните месеци качеството рязко спадна. Меко, но ужасно солено. Когато отчупиш парче или отрежеш, виждаш как се стича нещо прозрачно и лепкаво.  Sick

# 163
Привет  Simple Smile
До скоро си купувахме кисело мляко на Верея, най ни допадаше на вкус. Преди седмици обаче прочетох тук за Елби и от тогава само такова си взимаме. Бях оставила една кофичка отворена в хладилника за седмица и вкусът му беше станал мнооого кисел. Прясно мляко все още на Верея взимам, но и ние само в някой сладкиш ако го ползваме.

# 164
  • София
Не е за мляко, но имиджа на фирмата за мен се сгромоляса  Rolling Eyes
Скрит текст:
Купувам от доста време ръчния кашкавал на Вършец - доста добър като качество и цена. Вчера пак взех - е нищо общо   #2gunfire Горчи, има консистенция на трици и като се изпече става точно като ла*но   Sick Жалко  Tired
Ние само такъв взимаме, веднъж бях взела от другия, на квадратни калъпчета. Последно време ми е много солен ръчния, даже ми се струва, че при запичане солта излиза на повърхността и хруска  newsm78
Но освен това нямаме други забележки и продължаваме да си го взимаме.

Общи условия

Активация на акаунт