Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 734
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Аз се включвам с лоши новини Cry
Днес заведох дребо на лекар, щото от петък ми е с Т, а от снощи и дришня.Направих му първо изследвания и после на лекар.Дробовете са му чисти, обаче докторицата като му видя гърлото......лелееее направо отскочи 1 метър назад и каза само едно "Аууууу".Прекрасна гнойна ангини + някаква си бактериялна инфекция, която се видя от изследванията.Утайката му е 40, при норма 6.Левкоцитите 19000, при норма 13000.Изобщо наш Иванчо е цъфтал, та вързал.Не ще да яде.И понеже се оказа, че без антибиотик няма да минем, ни изписа Клацид.А, забравих да кажа, че и едното уше му е възпалено CryИ понеже не съм го мерила от 5 месеца и незнам колко тежи(за антибиотика докторката да сметне по колко да му давам), та ходих да го премеря....ми 10500 с дрехите.Тонка, Таничка направо си е върха с тия мерки, а моя къв е слабичък Cry
А тая седмица ми е много натоварено.Подготовка за РД на Маги.Да изберем торти - за детската, за детския клуб и за в къщи.Другото което е, направих снимка на маги на гръбначния стълб(че се се оплаква че я боли кръста), оказа се че има скулиаза(изкривяване) и един отворен прешлен, който си е по рождение и не може да се излекува.Казаха ми, че често се среща.Затова се успокоих.И сега заради изкривения гръб трябва да я водя на гимнастика и плуване.Днес ходих до Правителствена(където ходих на процедури) и записах час за другия вторник, за преглед от тамошната докторка.И тя вече ще назначи упражнения и т.н.

Иве, извинявай, че не можах да дойда на летището, но с тия проблеми покрай Иван направо откачих.Изведнъж се сетих, но беше вече 6 и половина.Видях в сайта на летището, че полета не е закъснял.Нищо, на тръгване ще се видим Laughing
Ми, тва е от мен засега.

А, забравих да кажа, че докторката искаше да го вкара Ивчо в болница, но каза че само защото сме й познати не го прави.В сряда сме на контрола.Ако е почнал да се оправя ще се разминем с болницата.Ако ли не..... Cry

# 151
Маринелка, друго освен това, което ти е казала Тонката за растройството, е че трябва да даваш само преварена вода.НИКАКВА ДРУГА.

# 152
Аз се включвам с лоши новини Cry
Днес заведох дребо на лекар, щото от петък ми е с Т, а от снощи и дришня.Направих му първо изследвания и после на лекар.Дробовете са му чисти, обаче докторицата като му видя гърлото......лелееее направо отскочи 1 метър назад и каза само едно "Аууууу".Прекрасна гнойна ангини + някаква си бактериялна инфекция....

Tired Tired Tired
....милото ми прятелче  Cry много криво ми стана за него Cry Tired
...насълзяват ми се очите като те чета и ми се иска с нещо да мога помогна Sad
Ще се моля до сряда вече да е по добре и да ни зарадваш с добри новини Praynig Praynig Praynig

Магинка и тя Sad
Води си я на плуване и гимнастика - това са много красиви спорове  Wink

Много неща са ти се стоварили на главата мила моя приятелко Hug
Надявам се при следващото ти включване на ме зарадваш  Praynig

Пращаме ви много целувки и ви обичаме много Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 153
иве, стискам палци следващия път да се похвалиш с добри новини!  Praynig
аз съм оптимист  Hug

# 154
Иве стискам ви палци ... дано да се разминете с болницата.
Давай на Ивчо повече сокчета/нектари/ и кисело мляко , Ники само това ядеше докато беше с ангината.

# 155
Ох, Иве, много неприятни новини Sad Дано по-скоро се оправи Жабчо. Дръж ни в течение.

Маринелка, как е Раичка?

# 156
Диде на Викича мина ли му стомахчето ?

# 157

Давай на Ивчо повече сокчета/нектари/ и кисело мляко , Ники само това ядеше докато беше с ангината.
Немога, с дришня е Cry
Момичета, благодаря ви, надявам се да се разминем с болницата.Днес е по-добре, няма Т.Но не иска да яде нищо Cry

# 158
Здравейте,
Иве,пусто да му опустее...не се свършиха болестите и глупостите.Докато едното оздравее,другото се разболее...една болест мине,друга подхваща.Лошо,много лошо значи Sad Пожелавам бързо оздравяване и възстановяване а на теб повече сили и здрави нерви.То си е за притеснение.Стискам палци да се оправят нещата по бързо.

Силве и Рори,добре сте се завърнали.Аз отдавна питам за вас,липсвате ни.Включвайте се по често и пускайте снимки Wink Радвам се,че сте добре.

Всички сте сложили много хубави нови аватари newsm10

Ние сме много заети.Както казах майка ми дойде и се юрнахме по разходки.В неделя ходихме в нещо катро Дисни ленд ама тук в Холандия.По касно ще пусна снимки,че не сам ги качила.Аз ходя на училище,търся и работа,кандидатствам от днес на няколко места.Писна ми да седя без работа,аз съм свикнала да работя и ми липсват работата,самостоятелноста,личните пари....Ян каза-ако искаш работи,ако искаш-не,но на мен вкъщи не ми се седи.Когато работех в България си мечтаех за дни в които няма да се налага,а сега мога да си го спестя а рева за работа newsm78 Странна работа.
Малко съм понастинала-сополива и кашляща,Янчо и той кашлюка.Тук времето е страхотно,но ето леко ветрец да духне и почваме да подсмърчаме.
Голяма отмяна ми е майка ми,поне за готвене не мисля и за малкия се грижи.А той расте на поливни площи,много е пораснал и променил.Хем слуша,хем не.Още не говори ами само неговия си език.Спи от 21.00-9.00  + - 1 час,следобяд до 2 часа.Яде всичко,нищо не отказва.Мерки не знам,другия месец май ще сме на консултация.На мен ми се струва много голям,имам чувството че е вече 14 кила.
Айде отивам да качвам снимки Grinning Grinning Grinning

# 159
Ех, Мимка, как ти завиждам за помощта  Hug
Дано скоро ти мине настинката.
Стискам палци бързо да си намериш работа.
Ще чакаме снимки Wink
Целувки на сладкия Янчо  Heart Eyes

# 160
  • тук-там
Уф, милият Ивчо!!! Стана ми много мъчно за сладура! Стискам палци да се разминете с болницата!

На Раето му направиха посявка. Утре ще ходим за резултата. За сега няма подобрение  Sad. Отказа и да яде, само като види хляб и картоф, вика не-не и бута чинията. Ценни съвети сте ми дали. Дано някой от тях помогне!

# 161
Маринелка, извиянвам се за невежеството  Embarassed но какво значи посявка newsm78
ДАно започне да хапва мънинката и скоро да се похвалиш Wink

# 162
Диде на Викича мина ли му стомахчето ?

Да, Весе, мина му бързичко за радост, но сега...друго 20.

Изглежда не го сменят често на яслата и дупето му е постоянно зачервено и като го сменям - сега използвам само мокри кърпички - и му щипе и чак плаче златото...та реших да пробвам с гърнето.
Сега нали имаме гости, те имат момиченце и то сяда на едното гърне - и си викам Вики като я види да седне на другото, но въобще не иска Naughty само докато го сложа и е станал ooooh!
Май скоро няма да се научи, ами като се върнем в Бг някоя от бабите да го приучва Confused макар, че за кратко време едва ли ще успее Confused

# 163
Здравейте мами!
Ние няколко дни бяхме без нет пак поради нечия вандалщина, срязали всички кабели в околността.
Ива все още я мъчат кучешките. Има от време на време течни сополки, не яде друго освен кърма. Мерките ни от онзи ден са 12.600кг с боди и памперс и 82см, но на фантазия че на педката лежащия сантиметър е до 78см а правия започва от 85, та ние сме в тази "плаваща" графа някъде. Laughing

Иве много тъжно това с децата и то накуп ти се е тръснало, но всичко ще се оправи мила! Heart Eyes Моля се да е по-бързо за да не се тревожиш повече и да не се мъчат душичките! Praynig Целувам ви!
И на Раичка стискам палци да оздравява!
 Praynig
Бари весело и спокойно изкарване у дома от все сърце ти желая! Hug
Весе много ти е сладък господина, да го схруска човек!  Heart Eyes

Викат ме момичета! Прегръдки на всички и скоро пак ще пиша като ми е малко по-спокойно.

# 164
Диде , а защо не пробваш направо на тоалетната с детска дъска? Може там да му е по интересно .

Общи условия

Активация на акаунт