Днес заведох дребо на лекар, щото от петък ми е с Т, а от снощи и дришня.Направих му първо изследвания и после на лекар.Дробовете са му чисти, обаче докторицата като му видя гърлото......лелееее направо отскочи 1 метър назад и каза само едно "Аууууу".Прекрасна гнойна ангини + някаква си бактериялна инфекция, която се видя от изследванията.Утайката му е 40, при норма 6.Левкоцитите 19000, при норма 13000.Изобщо наш Иванчо е цъфтал, та вързал.Не ще да яде.И понеже се оказа, че без антибиотик няма да минем, ни изписа Клацид.А, забравих да кажа, че и едното уше му е възпалено
И понеже не съм го мерила от 5 месеца и незнам колко тежи(за антибиотика докторката да сметне по колко да му давам), та ходих да го премеря....ми 10500 с дрехите.Тонка, Таничка направо си е върха с тия мерки, а моя къв е слабичък 
А тая седмица ми е много натоварено.Подготовка за РД на Маги.Да изберем торти - за детската, за детския клуб и за в къщи.Другото което е, направих снимка на маги на гръбначния стълб(че се се оплаква че я боли кръста), оказа се че има скулиаза(изкривяване) и един отворен прешлен, който си е по рождение и не може да се излекува.Казаха ми, че често се среща.Затова се успокоих.И сега заради изкривения гръб трябва да я водя на гимнастика и плуване.Днес ходих до Правителствена(където ходих на процедури) и записах час за другия вторник, за преглед от тамошната докторка.И тя вече ще назначи упражнения и т.н.
Иве, извинявай, че не можах да дойда на летището, но с тия проблеми покрай Иван направо откачих.Изведнъж се сетих, но беше вече 6 и половина.Видях в сайта на летището, че полета не е закъснял.Нищо, на тръгване ще се видим
Ми, тва е от мен засега.
А, забравих да кажа, че докторката искаше да го вкара Ивчо в болница, но каза че само защото сме й познати не го прави.В сряда сме на контрола.Ако е почнал да се оправя ще се разминем с болницата.Ако ли не.....

Странна работа.
само докато го сложа и е станал