"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 613
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Аааа, Теда определено печели приза Най-проста и противна гъска на сериала Simple Smile)))
Joy Joy Joy

# 541
  • Sofia
отзад е станала като Ники Минаж Shocked

# 542
Дани и Рая какво правят при Галя? Да не я канят за кума? hahaha

# 543
Теди наистина е много тъпа. Много е наивна. Много ми е интересно как ще реагира Галя на това, че Рая и Дани ще се женят. Траян е много готин  Hug

# 544

И аз не разбрах нещо? Може би, защото на снимка 3 на Надето дето публикувах е логото на този сайт, ама не схващам какъв е сайта

Прочетох, сайта е за фетишисти  ooooh! страхотен пример е наша "Надежда".....

Мисля на 7-а страница я имаше.
Имах и една позната, чиито снимки публикуваха в този сайт, доста добре им плащат за там, между другото.

# 545
Цял епизод с това вдлъбнатото дебелогъзо ни занимават. Аман!

# 546
Много излагаща постъпка от страна на Теодора...да вика все едно е на пазара, бил ѝ гадже, нямала право да го пипа...някакви такива глупости. Другите ѝ виновни, че на Марио му шарят очите. Правилно ѝ каза танцьорката, че тя си е свободна...
Да му лепне една бележка на челото: „Зает е”.
И той..не знае какво иска, ходи ѝ след гъза, моли и се там, нея искал дрън, дрън, ама нямало да си затваря очите за други...и още на първия ден като се събраха...ходи да носи коктейли и да се натиска с танцьорката...долна работа.
Ама Теодора си е виновна, нали много го обича, сега да ходи, като падар да го пази...

# 547
Теда тъпото наистина счупи тъпомера  Mr. Green

Дани и Рая сигурно са решили лично да говорят за Галчето, за да си запазят добрите отношения. Мазньочи.

# 548
Дани и Рая какво правят при Галя? Да не я канят за кума? hahaha
и аз това си помислих като ги видях в промото при нея  hahaha Не разбирам какво дирят там ,ще й се извиняват ли за нещо  newsm78
И аз мисля ,че тая кола няма да просъществува дълго.Най-вероятно наистина Коки ще я потроши някъде.
Колкото до Теди - да тръгне да се извинява на наглия Марио ,че само е флиртувал ,а не е спал с танцьорката. ooooh! doh напрвооо няма толкова тъпо създание

# 549
Може Дани и Рая да са отишлида поискат заем за сватбата от Галя  Joy
Коки ме разсмя със спирката на трамвая, която била ей там.
София започва пак да ме дразни как се меси в чужди работи, дори и да е права, какво я бърка нея...да си мисли Теодора, като дойде да им реве на рамото, да ѝ кажат нали ти казах и толкоз. Да е мислила Теди тъпото.
На Симона и трябва един харем с мъже...то не беше Асен, съученика, Траян сега и Дан...

# 550
Може Дани и Рая да са отишли да поискат заем за сватбата от Галя  Joy

Joy Joy Joy

# 551
Къде изчезна мишето - Надето  newsm78

# 552
В сайт за фетишисти...от сериала не ѝ плащали достатъчно и се захванала с по доходоносна работа  Joy Шегувам се.
При Андрей, Васко, моториста, дето Симона заби една вечер и другите изчезнали безследно герои е.  Joy

# 553
  • София
Много излагаща постъпка от страна на Теодора...да вика все едно е на пазара, бил ѝ гадже, нямала право да го пипа...някакви такива глупости. Другите ѝ виновни, че на Марио му шарят очите. Правилно ѝ каза танцьорката, че тя си е свободна...
Да му лепне една бележка на челото: „Зает е”.
И той..не знае какво иска, ходи ѝ след гъза, моли и се там, нея искал дрън, дрън, ама нямало да си затваря очите за други...и още на първия ден като се събраха...ходи да носи коктейли и да се натиска с танцьорката...долна работа.
Ама Теодора си е виновна, нали много го обича, сега да ходи, като падар да го пази...
Много точно. Peace

# 554
В сайт за фетишисти...от сериала не ѝ плащали достатъчно и се захванала с по доходоносна работа  Joy Шегувам се.
При Андрей, Васко, моториста, дето Симона заби една вечер и другите изчезнали безследно герои е.  Joy
Laughing , добре де , ама с какво оправдаха отсъствието и . Пропуснах няколко епизода и не видях ...скараха ли се с Митака , започна някъде работа ли ? Или просто на единия епизод я имаше , а на следващия , не  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт