Неонатален пакет в Болница Токуда

• 1 418
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Някой знае ли какво точно включва този неонатален пакет в Токуда, и защо се плаща отделно от тези 1500 лв. за раждане? Той задължително ли се заплаща , ако раждаш в Токуда, и защо в другите болници няма такъв пакет?  Thinking 

# 1
  • София
Когато аз раждах  ( през 2012 г)  не беше задължителен, питаха ме дали искам и аз потвърдих. Какво включва не помня с точност,сигурна съм за трансфонтанелна ехография  но в сайта им е обяснено подробно, проверете там .А защо другите болници нямат такъв - не мога да отговоря.

# 2
Аз лично съм много доволна от неонаталния пакет. По спомен съдържа трансфонетална ехография,която може да бъде направена веднъж в живота (по-точно преди да се затвори фонтанелата), изследване на слуха, ехография на органи, ортопедичен преглед,кръвни изследвания и ректална сонда.  Доколкото знам не е задължителен пакета. Цената поне като раждах 2013 беше 500лв, а ако не го искаш заплащаш 400лв за грижи за бебето Релано за 100лв няма къде да направиш толкова много изследвания. Спестява ти ходене по различни лекари и ти дава спокойствието, че всичко с детето ти е наред.

Общи условия

Активация на акаунт