Здрави мъжки чорапи - съществуват ли?

• 5 641
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile
От много време се опитвам да намеря здрави (!) мъжки чорапи, защото на ММ постоянно му купуваме нови и нови, а все ходи с окъсани, кърперни и пр. ooooh! Не знам дали проблемът е как ги носи или в самите чорапи, но ще се радвам, ако някоя от вас е открила (или мъжа ви) качествени чорапи. Моля да споделите марката и от къде ги купувате! Благодаря! Simple Smile

# 1
Има и здрави. Препоръчвам Hanes и Адидас. Също е важно да няма нокти на краката, защото се късат по-лесно ако има дори и леко пораснали нокти.

# 2
Аз също късам често чорапи...но големият пръст на крака ми е най-издаден и с това си го обяснявам.
Доста си ми стърчи Mr. Green и постоянно търка чорапа..
Не ми е проблем, хвърлям и купувам новички...

# 3
Благодаря, момичета.
Сирена, ще взема такива, дано оцелеят повече от останалите. Много мразя показваща се крачна плът Grinning

teta75, сигурно влизаш в преразход за чорапи Grinning Ние също. Виждала съм някакви с подсилени пръсти и пети, ама ми се струват много дебели, просто няма угодия.

# 4
Справям се, не съм фалирала още Mr. Green

# 5
Здрав мъжки чорап = изрязани нокти на краката.

Това е основния проблем.

# 6
Ами ако се късат на петите? Щото моите си късат чорапите на петите, а не виждам да имат нокти там. Дали не е възможно освен с орлови нокти да има връзка и с обувките нещо? newsm78

# 7
Мда, не се късат само отпред. Иначе си поддържа ноктите къси, не е мърльо Joy, може и обувките да са. Ще проверя това предположение.

# 8
Невъзможно е да е от обувките. Сигурно като ги обува, ги закача с ноктите и ги къса.

# 9
Невъзможно е да е от обувките. Сигурно като ги обува, ги закача с ноктите и ги къса.

Подари му пиличка за ходила, крем за крака, че да омекне кожата. Да си ги стяга с връзките, а не крака да халтави. И чорапите ако са от 1.50 бамбукови - не се учудвай.

Хубавите чорапи са по 7 лв нагоре.

# 10
Ванила..ММ има гладки като на бебе крака. От време на време също къса чорапи и подменяме. Нищо не е вечно, а и не носим едни чорапи по година
..периодично се подменят. Не се втелявайте толкова....

# 11
  • София
Аз пък търся памучни [над 95%]. Или такива дето не запотяват след 30мин.

# 12
Памучни....преди време и аз търсех такива, в един магазин ми обясниха, че ако чорапите са 100 процента памук /аз такива търсех и за такива питах/, то те ще се смъкват надолу и няма да стоят по крака. Затова им влагат и малко еластан, за да стоят по крака. Незнам каква е истината, но има логика в това...

Помните ли едно време имаше детски памучни чорапи до коляното, бели...те бяха май изцяло памучни...

# 13
  • София
Затова търся 95% поне..

# 14
Такива, мисля, че се намират...

Общи условия

Активация на акаунт