Отговори
# 705
http://www.ranini.tv/haber/17000/1/hayatimin-aski-dizisine-dordu … ez-reji-degisiyor

Ако разбирам правилно, Йош няма да режисира филма на Ханде вече. От 11 епизод режисьор ще бъде M. Uğur Yağcıoğlu.

# 706
http://www.ranini.tv/haber/17000/1/hayatimin-aski-dizisine-dordu … ez-reji-degisiyor

Ако разбирам правилно, Йош няма да режисира филма на Ханде вече. От 11 епизод режисьор ще бъде M. Uğur Yağcıoğlu.
ох,слава богу, че щеше да затрие сериала Йошката  Laughing но другия Али Аслан който напусна с Йошката е в снимачния екип

Данни HugДоре Hug

# 707
  • near Sofia, Bulgaria
Привет!  Hug Hug Hug
Доре,  Heart Eyes Дани  Heart Eyes Ди  Heart Eyes
Ей, тоя Йош място не си намери!  Crossing Arms Дано е на късмет за сериала на Ханде новия режисьор!  Peace
Трябва да загледам вече 309, та да съм в час с коментарите ви!  Laughing
Хубав ден, намерете си прохладно местенце!  Sunglasses

# 708
Добър ден  Hug Hug Hug

На Ханде и Пилето режисьора го сменят за 4 път за няма и 10 епизода  ooooh! Joy
Йошката пак му духнаха под опашката  hahaha hahaha hahaha

Нашият Шенолчо да седи  Laughing

# 709
Добър ден  Hug Hug Hug

На Ханде и Пилето режисьора го сменят за 4 път за няма и 10 епизода  ooooh! Joy
Йошката пак му духнаха под опашката  hahaha hahaha hahaha

Нашият Шенолчо да седи  Laughing
Аз не можах да се развълнувам много от сериала на Ханде, въпреки че тя е толкова чаровна и много ми харесва. Гледах само първа серия. Нямам никакви наблюдения върху режисирането на сериалчето.

Нашият Шенолчо не го давам. Гледам 25 епизод на Ашка и веднага с идването на Йош се появиха дупки в сериала, нещица, които ме дразнят. Усещането е че друг започва да пише сценария, а Мерич си е на мястото, режисьорът е сменен. Така че отново се убеждавам, че Йош не е моят човек. А до 20 епизод нямам нито една, ама нито една сериозна забележка. Удоволствието е абсолютно на макс.

# 710
Гале  Heart Eyes  Hug Терко  Heart Eyes Hug

Йошката сам си се докара до това положение, не може през цялотовреме да пуска селфита с екипа, да снима краката си и накрая няма време да заснеме епизода, остава с по 1 фраг, и качеството на режисиране и заснемане под всякаква критика  Whistling

Борко и той днес е пуснал призива за изчезналото момче от екипа, дано да го намерят жив и здрав  Praynig

# 711

Кирето снимал възлюбената си  Mr. Green Laughing

# 712
  • Perla
Скрит текст:
Гале  Heart Eyes  Hug Терко  Heart Eyes Hug

Йошката сам си се докара до това положение, не може през цялотовреме да пуска селфита с екипа, да снима краката си и накрая няма време да заснеме епизода, остава с по 1 фраг, и качеството на режисиране и заснемане под всякаква критика  Whistling

Борко и той днес е пуснал призива за изчезналото момче от екипа, дано да го намерят жив и здрав  Praynig

Дианче Peace Направо на косъм се отървахме! Добре, че все пак го смениха, та стигнахме до втори сезон.  ooooh!

Скрит текст:
Добър ден  Hug Hug Hug

На Ханде и Пилето режисьора го сменят за 4 път за няма и 10 епизода  ooooh! Joy
Йошката пак му духнаха под опашката  hahaha hahaha hahaha

Нашият Шенолчо да седи  Laughing
Аз не можах да се развълнувам много от сериала на Ханде, въпреки че тя е толкова чаровна и много ми харесва. Гледах само първа серия. Нямам никакви наблюдения върху режисирането на сериалчето.
Нашият Шенолчо не го давам. Гледам 25 епизод на Ашка и веднага с идването на Йош се появиха дупки в сериала, нещица, които ме дразнят. Усещането е че друг започва да пише сценария, а Мерич си е на мястото, режисьорът е сменен. Така че отново се убеждавам, че Йош не е моят човек. А до 20 епизод нямам нито една, ама нито една сериозна забележка. Удоволствието е абсолютно на макс.

Дани, аз не смятам, че вината е само на Йош. В крайна сметка Мерич е тая, която плете сюжетните нишки и интриги; пак тя ги разплита. А в 21 серия тя започна да заплита/ разплита някакви работи, които така и не намериха приложение. Например онези пари и златото, които приятелите на Дефне събраха, за да връщат заема на Нера. Какво стана после, никой не разбра. Не ми стана ясно и как Дефне, която допреди тази серия не пиеше нищо, в тая серия се превърна в дегустатор на винА. И редица други недомислици, чието начало е тук някъде, след 20 серия. Та моето мнение е, че уцелиха 6 с Шенол- дано си остане човекът в сериала ни, но на Мерич трябва да ѝ добавят малко свежа кръв или да ѝ намерят по- свестни лекарства срещу забравяне. Mr. Green

А, пропуснах Дениз Транба, който влезе с такава сериозна заявка, че ще бъде достойна конкуренция на Йомер, пък сега ще излезе, без да се е разбрало каква е целта на мероприятието Mr. Green

# 713
# 714
# 715
# 716
# 717
Аз да вметна малко разсъждения по старите серии, че сега им обърнах внимание, пък нали обичам да си казвам. Значи любовта между Суде и Синан не продължи хич дълго. Любовта на Синан към Дефне си продължи точно докъм 23 епизод, когато Синан реши, че ще си даде шанс със Суде. И подходът му и обяснението му в любов си беше нещо такова - да си дадат шанс. Не изгаряше от страстна любов към Суде. Тя просто беше до него в труден момент, което размекна емоциите му. В 27 епизод Синан се разделя със Суде. Ефективната раздяла стана по-късно, защото Суде дълго таеше надежди.

А иначе във всички серии си върви една много фина нишка на приятелска любов между Синан и Ясемин и истинска симпатия между двамата. Така че тяхната връзка не е съвсем нелогична и Синан не е съвсем неуравновесения влюбчив мъж, както си мислех преди.

И Йомер, при всичките раздели с Дефне (след вилата, след разговора на пейката), нито веднъж не затвори вратата така както по времето на Из. Не позволи на недоверчивата си природа да победи любовта му. Постоянно се бореше срещу природата си.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:27 от Дданни

# 718
Ето какво означавало GAP  hahaha hahaha

# 719

Общи условия

Активация на акаунт