Отговори
  • У Диспансера ...♥♥♥

Резюме:

Скрит текст:
Зейнеп е  момиче, което живее с майка си на село, там те водят скромен  и спокоен живот. За съжaление , обаче нещата не вървят добре и Демет губи всичко, дори и шивашкото си ателие. Междувременно Жале, нейна приятелка от детството й подава в ръка, в този труден момент. Тя е директор  на един от най-престижните колежи в Истанбул - Колеж Сайер. Въпреки, че Зейнеп не желае да се мести в големия град, по настояване на майка си, която иска дъщеря й да се изучи и прави планове  за нея, заминават за Истанбул. Но всъщност, Жале има други намерения. Тя крие тайна, която може да обърне живота на всички с главата надолу. Зейнеп е млада, инатлива,безмилостна и щура. Още от първият ден, тя си навлича проблеми на главата, като влиза в конфликт  с най-непокорното момче в училището - Керем и стават врагове. Керем, винаги е правил каквото си поиска, разглезен е и използва фамилията си пред всички в училището.  Единственият, който му се противопоставя  и опълчва е Зейнеп. След като вижда какво причинява Керем  на Зейнеп, най-добрият му приятел – Баръш, с който е израснал от детството си и го чувства като брат, й  подава ръка. Зейнеп е привлечена от него и милото му държание. Но в същото време пък, Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището - Мелис. Тя е дъщеря на учителят по физическо - Джихан. И за съжаление много влюбена  в Керем. Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището, майка й  започва работа в модната къща на сестрата на Жале – Мелда.  Там тя има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Руя Ишсчилери и Дениз Даргъ
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

Преводи на епизодите от екипа на BG-MAMMA TEAM

#!F9pHyahR!Ow61KSJYoDaOg12XZfIHMlrvKZRU5nNRoxXT6-sYz6I
/" target="_blank" rel="ugc nofollow">Епизод 38

Kerem Bürsin-Керем Бюрсин

Керем Бюрсин е роден на 04.06.1987 година в град Истанбул - Турция. Още от дете заедно със семейството си живее в различни държави. На 12 години заедно със семейството си се установява в Тексас. Завършва Маркетинг и Реклама в Колeжа Емерсън в Бостън. Работи като шофьор в Л.А. Взима участие в няколко американски филма. През 2013 година се връща в Турция и веднага бива забелязан от режисьора Алтан Дюнмез, който му предлага главната роля на Керем Сайер в новия си проект "В очакване на слънцето" където си партнира с Ханде Доандемир. Сериала постига грандиозен успех и Керем е поканен от режисьора Чаан Ърмак да се снима в новия му филм Unutursam Fısılda където играе ролята на Ерхан. Във филма Керем си партнира с Мехмет Гюснюр и Фарах Зейнеп Абдулах. След края на сериала през 2014 година Керем Бюрсин получава предложение да се снима и в нов сериал Şeref Meselesi където  си партнира с Ясемин Ален и Шюкрю Йозйълдъз. Режисьор на сериала  е отново Алтан Дюнмез, а сценарият  е на Елиф Усман. От тогава не е участвал в никакъв проект до сега(5.06.2016), снима се в две реклами на Mavi през 2015 и втората през 2016 година.

Филмография:
Rozar Man - Macalester
Thursday - Grauss
Strawberry Melancholy
The Architect - Craig
Killian - Lennox
Wendigo - Andy
Sharktopus - Andy
Palace of the Damned - Adam
Unutursam Fısılda - Erhan

Сериали:
Güneşi Beklerken  - Kerem Sayer/Gunes Sayer
Şeref Meselesi - Tamer

Hande Doğandemir - Ханде Доандемир

Ханде Доандемир е родена на 22.11.1985 година в град Анкара. Ханде е актриса, оператор и социолог. Красавицата има участие и в реклама заедно с известния турски актьор Нежат Ишлер за Етти. Завършва социология в Анкраския университет. Ханде взима участие в множество сериали, но нейния най-голям успех е ролята на Зейнеп Йълмаз в сериала В очакване на слънцето където си партнира с Керем Бюрсин. Следва проекта на ATV "Раджон - историята на моето семейство" (Racon Ailem Icin), който е спрян поради нисък рейтинг, там Ханде си партнира с доста известни актьори, един от които е популярния към този момент в Турция- Баръш Ардуч (Kiralik ask). В лятото на 2015, Ханде снима филма Her Şey Aşktan(Всичко е любов).От Май 2016, почва снимките на сериала Hayatimin Aski( Любовта в моя живот), партнира си с SerkanCayoglu.

Сериали:
Güneşi Beklerken - Zeynep Yılmaz
Şubat - Elem
Leyla ile Mecnun - Şans
Böyle bitmesin - Ceylan
İbreti Ailem - Ipek
Sen De gitme - Aslı
Keskin Bıçak - Aslı
Kahramanlar - Zeynep
Hayatimin Aski - Gökçe

Темите до 183 ( в архива)

Сериала, който се гледа и обсъжда тук
Kiralık Aşk

Добре дошли и приятни минути в Институт по инфекциозни и заразни болести  ХанКер.

# 1
  • в подножието на планината

Първа... Grinning

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за новата темичка! bouquet

# 2
Запис в новата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 3
Систър мерси за темата  bouquet

# 4
  • Varna
Веднага да се запиша и аз , че пак  има да седя в старата и да се чудя защо никой не пише. Joy Joy Joy Мерси за новото дворче де! bouquet

# 5
  • Perla
Ирче, благодаря  smile3525 smile3525 smile3525

Тука ли пишем вече? Защото старата е на 49 страница  newsm78

# 6
Аз като послушно дете си писах до 50та страница и сега скачам с чиста съвест тук! Wink Ирка, благодаря! Hug

# 7
  • Perla

Влизам в новата тема с един направо неприлично красив колаж  Heart Eyes

# 8
Аз съм нарушителят... Rolling Eyes Извинявайте! Embarassed Не знаех дали днес ще мога да вляза във форума и реших да се застраховам, като се запиша в новата тема... Tired

# 9
Записче  Party Party Party

Привет сладурчета  Hug Hug Hug

ИРКО Heart Eyes Hug
ЗА НОВОТО НИ ДВОРЧЕ

ИЛДЕНЦЕ Heart Eyes HugДИДИ Heart Eyes HugДОРЕ Heart Eyes HugДАННИ Heart Eyes HugКРЕМИ Heart Eyes HugГАЛЕ Heart Eyes Hug

Доре,относно снимките в старата тема са старички от преди 7-8 месеца и явно Кита е ходил на някакво обучение ...преди  5-6 месеца беше тагнат от Истанбулската модна академия

# 10
Аз съм нарушителят... Rolling Eyes Извинявайте! Embarassed Не знаех дали днес ще мога да вляза във форума и реших да се застраховам, като се запиша в новата тема... Tired
Hug Важното е да пишеш, другото ти го прощаваме! Wink

# 11

Диденце, Hug  Heart Eyes

Дани, Hug Heart Eyes вие новините около нашичките ги ловите във въздуха, та до мен не остава... Laughing а за сериалчето, засега нямам време да го почвам отначало, но и това ще стане...здраве да е... Laughing

# 12
# 13

Диденце, Hug  Heart Eyes

Дани, Hug Heart Eyes вие новините около нашичките ги ловите във въздуха, та до мен не остава... Laughing а за сериалчето, засега нямам време да го почвам отначало, но и това ще стане...здраве да е... Laughing
Илденце, от теб мрънкането  Wink  Ама като не чакаме фрагове и няма за какво да се мрънка. Нищо, наесен! Heart Eyes Hug

Аз вече съм на девета серия преговор и гледам без мишката. Искам да видя сега като го гледам последователно, без седмица размисъл между сериите, как ще възприема сериите след 20-та, тези с Галото, всичко. Както са 52 серии, тъкмо за около 2 месеца материал, ако гледам по серия на ден, и станало време за новия сезон.

# 14
Ди, мерси!

А бе, личи си, че във връзката БарГуп са двама актьори, така хубаво им се получи сцената, сплетоха ръце, ухилиха се до уши! Личи си, че Юни не е актьор човекът, бяга от камерата! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт