Песен за огън и лед 25 - Unless you take the leap, you’ll never know

• 68 382
  • 732
  •   2
Отговори
# 285
Церсей не беше ли поръчала убийството на момичето в бардка или съм си го измислила? Защо Варис се незаконните деца на Робърт? Те копелетата на Робърт колкото Блекфирите Simple Smile. Да няма реюниън на еленчета накрая.

# 286
  • Варна
Церсей не беше ли поръчала убийството на момичето в бардка или съм си го измислила? Защо Варис се незаконните деца на Робърт? Те копелетата на Робърт колкото Блекфирите Simple Smile. Да няма реюниън на еленчета накрая.

Церсей беше поръчала убийството на Барра и близначетата. За момичето от бардака, може и да не е знаела.
Варис е уредил Джендри за ковач и е носил подаръци от името на Робърт на Едрик Буря. С каква цел?
Не знам. Може би за да има козове да разпали война в Седемте кралства, когато му дойде времето. няма начин да не е знаел, че децата на Робърт не са от него.

# 287
  • Вестерос
Да след като убива Горчива Стомана мисля , че беше, книгата все още не е пред мен, но както писах беше написано, че го пращат.

А, не, не убива Горчива Стомана. Горчивата Стомана умира на преклонна възраст в друга битка.. (Кефи ме този човек)
КГ убива с подлост последния претендент Блекфир, заради това е пратен на Вала.

Джони, все по-объркващ ставаш.. Tired Не мога да ти следя идеите, много грешна информация.

да, моя грешка, по-горе се поправих  Blush

# 288
  • Варна
Пуснах анкета. Възможностите са необятни, само 10 опции сложих. Ако съм пропуснала някоя интересна възможност, кажете да поправя.

# 289
  • Вестерос
Най ми е интересно Церсей с Тирион, Церсей и Дани и Дани и Джон

# 290
Варис май само незаконни претенденти покровителства. Варис знае всичко, ще знае и истината за Джон, просто още не му е изгодно да я използва.

Очаквам с нетърпение срещата между Тирион и Джон. Няма го в анкетата. Тирион харесва Джон и обратното. Очаквам Денерис да не зачете по никакъв начин Джон, ако въобще Джон ще се реши да претендира за трона и ми интересно тогава Дяволчето каква игра ще играе. Но разбира се игрите може да се променят и Джон и Тирион да се срещнат при други обстоятелства. При всички случаи Тирион би бил от голяма полза на Джон.

# 291
  • Варна
Ще добавя срещата между Тирион и Джон. За мен е най-малко интересна. Вече са имали взаимодействие един с друг , разделили са се с добри чувства и не очаквам кой знае какви изненади там.
Аз гласувах за среща Гриф с Джон, по възможност Гриф вече да е разбрал, че Джон всъщност е сина на Регар, а той се е грижил за фалшив Егон.
Искам да видя Санса и Церсей, както и Денерис и Церсей.  smile3508

# 292
  • Варна
Леле, как сте задълбали  Simple Smile
Моята лична теория е, че Бриндън е заминал по собствена воля за Вала, може би откривайки нещо в свитъците в КЧ или другаде, пък и освен началник на слухарите, ръка на краля и т.н. е поназнайвал и други работи - все пак беше цар на дегизирането, нищо чудно слуховете, че е чародей да са верни.
На самия Вал може да е намерил други свитъци - библиотеката Сам така и не можа да я провери цялата, пък и кой да каже, че нещо не е скатано?
И се осигурява връзка - Бриндън - Емон - Регар. Майстер Емон се грижи за гарваните, Бриндън ги праща - фасулска коминикация  Mr. Green
Бран мисля, че макар и да може да гледа през дърветата напред-назад във времето, едва ли може да се меси много. Или дори дали ще иска? Ефекта на пеперудата дали му е известен?

А може и още по директно ... Джеерис 2-ри научава за ОП от Горска вещица(не е Мел), която получава сънищата си от Язовите дървета ... по това време КГ вече е изчезнал зад Вала oт 10 г. и се предполага,че е "логнат" ... За мен това е доказателство за намеса с каквото Бран не може да се похвали.

# 293
Интересна ми е срещата между Санса и Джон.
Дани и Церсей мисля, че няма да се срещнат. Според мен Церсито ще приключи преди Дани да долети във Вестерос.

Ето описанието на човека, платил за чиракуването на Джендри.

"— Як, с окръглени рамене и не толкова висок като вас. Кафява брада, но малко червеникава тук-там. Беше със скъпо наметало, това го помня добре, тежко пурпурно кадифе със сребърни нишки, но качулката криеше лицето му и не можах да го видя добре. — Мот се поколеба. — Милорд, не искам да си имам неприятности. "

Не ми прилича на Варис.

# 294
 Аз лично очаквах и с голям интерес среща Санса - Тирион, но като няма такава каква да се прави...пък и вече гласувах....
Аря не мисля, че пак ще ще срещне със Санса.
липсваше ми и евентуалан среща Брандън - Джон.

За Горчивата стомана съм  съглесен, любим герой ми е и на мен. Майка му е била горда жена, почти кралица е станала, той самият е бил шурей /и полубрат/ на Демон Блекфир, велик рицар, дал е началото на първия бунт, и е в организацията на поне два от следващите, създател на Златната дружина. Често го споменаваме във връзка с Джон като прецедент за Тарг с черна коса. Горчивата стомана е бил забележителен мъж, жалок че  Шиера не е била на негова страна, тогава КГ щеше да загуби, защото нямаше да разполага с най-важното си предимство - магията.

# 295
...
дрън, дрън..
4. Коментирано е вече, че е твърде вероятно да се варгва в Гарван
5. братовчед е на Старките - а там всички Старки без изключение са варги. При Джон, Бран, и Аря способностите  просто са по-силно развити, но иначе всички са варги, дори Санса. Бран е зеленозрящ, може би и Рикон, който предсказа смъртта на Нед, чрез сън-видение.

Мда, майките им са сестри, а твоята АЛИСА не е Старк, че детето и да им кръвна и генетична връзка с тях  Stop

имено -.майките им са сестри. Никой не знае, дали и от Кейтлин, не се е пренесло нещо варговско, това че тя лично го няма нищо не доказва, Тълитата също имат Старата кръв и са наследници на Първите, просот в по-малак степен от Старките.
Когато говоря за Старките, съм ги споменал по Фамилия, за да не изброявам поименно Роб, Санса, Рикон, Аря, Бран - със същия успех можех да кажа и децата на Кейтлин. факт е, че имат кръвна връзка с братовчед си, факт е, че никой не може на сто процента да докаже че задължително варговското се е пренесло от баща им, след като Нед не е варг, нито пък някой от братята му или сестра му - Лияна. от друга страна да не забравяме легенди като тези за Крилатия рицар, както и факта че в много от домовете на долината вес още кръвта на Първите хора е здрава - например на Ройс.

2. относно летенето - толкова много деца не обичат летенето. В тези книги, летенето го свързваме задължителон с триоката врана. Друг, който искал да лети като малък е Юрон и дори хвърлил някакъв майстер във въздуха, за да види дали ще полети., и веднага го коментирахме, че вероятно е аватар на КГ. Брандън също искаше да лети. Сега имаме летене при Сладкия Робин. Коментирахме го обстойно в главата Алайн, че най-вероятно се варгва в гарвана, а не можело да е зелезнозрящ?

# 296
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Предлагам чичо не само да възкреси Ашара ми и да я направи ездач, кой знае дали не е Тарг, щото очите са и виолетови  Flutter

# 297
Нещо не коментираш моята забележка, че пак омеша нещата.

Това, че обича "да лети" е защото си е детенце и му е забавно  Rolling Eyes

маска, съгласна съм за ефекта, но не пречи на бъдещия Бран да подтикне другите, за да се наредя събитията, пример аз също мисля, че може да е подтикнал Джайм да го бутне.

За кое по-точно по-точно  - кажи и ще коментирам? така извадено от контекста, не мога да се сетя нещо което е било 20-30 поста назад.

-----------
съвсем възможно е да е ездач, Бум, Whistling то в началото само Дани и Визесирис бяха дракони, а накрая само аз не съм дракон - Тирион, Джони, младия Егон, стария майстер Егон,  Станис, даже Бен Плум, да не говорим за Блекфирите и Веларионите. оказа се, че драконовата кръв се среща под път и над път.  ако се замислим всички Лисенци например имат в себе си по нещо от Валирия - следователно и там има драконова кръв. Като нищо ще се окаже, че далече назад във времето и Ашара дейн има драконова кръв. Joy

# 298
И за мен, Санса - Тирион, е най-чакана среща.

# 299
Човекът платил за Джендри е поставено лице, но си мислех, че е от хората на Арин.
Какво очаквате от среща между Тирион и Санса. Аз пък там нищо интересно не виждам. Има ли какво да си кажат дори?

Общи условия

Активация на акаунт