Песен за огън и лед 25 - Unless you take the leap, you’ll never know

• 68 381
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Сюжетът на целия сезон 7 на „Игра на тронове“ изтече в интернет

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕРИ!!!

http://www.obekti.bg/chovek/syuzhett-na-celiya-sezon-7-na-igra-n … v-internet?page=1

# 616
  • Вестерос
 ooooh!

# 617
Потвърдиха се някои слухове, за някои герои нищо не се казва, ще видим. Аз не съм очарован.

# 618
  • Вестерос
Мийра за къв чеп беше като ще се прибира  Rolling Eyes

# 619
  • Buffyworld
Като за логиката и на случилите се събития до момента в серила, звучи логично. Надявам се , че в книгата ще е по-различно.

# 620
Скрит текст:
Поне ще имаме леден дракон:)

# 621
Като чуя за секс между Джон и Дани лошо ми става. Това ли очаква масовия зрител? Едно абсолютно клише. И това не е леден дракон, а дракон- зомби- пфуууу

# 622
Като чуя за секс между Джон и Дани лошо ми става. Това ли очаква масовия зрител? Едно абсолютно клише. И това не е леден дракон, а дракон- зомби- пфуууу

Това за Дракона беше в шеговит тон Simple Smile

# 623
Не е към теб пуфтенето ми, а към сценаристите. Колкото и да имах вяра в тях, че ще оправят нещата, те превръщат вдин неповторим свят, интересен с непредвидимистта си, в един най - обикновен сериал. Жалко....

# 624
На твоето мнение съм , но и аз ,както много други, взех да гледам на книгите и на сериала, като 2 отделни произведения с общи имена на героите.

# 625
Няма как да знаем дали Мартин няма да залитне по романтиката.Да пазят Седемте, но мисля, че както вървят нещата това е неизбежно.

# 626
Аз пък си мисля, че Мартин е наясно, че тези, които харесват книгите са разочаровани от сериала.

# 627
Търся малко разяснения по книгата.

— Какво виждаш? — попита същата нощ жреца, докато Мокоро стоеше пред огъня. — Какво ни чака утре? Още дъжд? — Миришеше му на дъжд.
— Сиви небеса и силни ветрове — каза Мокоро. — Без дъжд. Отзад идат тигри. Напред чака драконът ти.

Кои са тия "тигри"?  newsm78
И да не би Виктарион да яхне дракон?  Sick

# 628
Партията на тигрите във Волантис?

# 629
И аз за тях се сетих. Май имаше и слонове?

Общи условия

Активация на акаунт