Песен за огън и лед 25 - Unless you take the leap, you’ll never know

• 68 382
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
А ако СР умре парите все отнякъде ще се намерят нали Ройс и Уейнууд ще са зад Хари.

О, не е сигурно. Ако Хари се ожени за Алайн, Бронзовия може да преосмисли подкрепата си. И да не забравяме, че за някои хора Хари е :
Цитат
- Хари Наследника? По-скоро Хари Задника. Той е просто някакъв надскочил мястото си скуайър.
Mr. Green

# 361
Много хора харесват Сладкия Робин  Thinking Да не съм изтървала нещо  Thinking

/ако е в сериала не го гледам /

# 362
  • Варна
Много хора харесват Сладкия Робин  Thinking Да не съм изтървала нещо  Thinking

Той е дете. И в последната глава на Алайн изглежда, че е все по-нормално дете. Започва да съобразява някои неща.
Явно Лиза му е действала негативно с нейната свръхпротективност и глезене.

П.П.
Не, че го харесвам.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 14:55 от Хексе

# 363
Олееее, хора стига с тези кръвосмешения. Ако видя с Джон със Санса или Аря (любовници) ей тука обещавам, че оставям книгата и няма да я дочета. Относно Денерис същата работа- ако са роднини. Но там не само роднинската връзка ме притеснява. Денерис ми е скучна, самонадеяна, вглъбена... На няколко крачки да се превърне във Визерис. И срещата Джон- Денерис е тази, която най- малко очаквам, въпреки че е неизбежна. Очаквам там да има сблъсък, а не любов.

Джони, нали Робин беше ОП, ти побърза да го убиеш до една година. Толкова много надежди в него, пък.... Я да препрочета аз тази глава за Санса, за да се опитам да разбера какво говориш.

# 364
  • Варна
За сравнение: Мормончето и Бран са 290-ти набор, а Роби 292-ри. Майка му умира 300 АС.
Нищо му няма на СР, дори да е слаб и болнав, може да навакса, а и добрия военачалник и лорд, не е задължително да е съвършен войник ... примери много. Не смятам, че ще умре ... поне не от болест. Трябва му обаче превъзпитание.

Г-стайл, за последното ... успех! Peace

ПП Томен 291-ви набор.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 15:20 от Веско-Варна

# 365
  • Вестерос
последно в книгата коя година бяхме 301?

# 366
  • Варна
последно в книгата коя година бяхме 301?

Края на 300.

# 367
  • Вестерос
 bouquet bouquet

# 368
Хексе  Hug

Трябва му обаче превъзпитание.

Санса се е заела  Peace

# 369
  • Варна
Я да препрочета аз тази глава за Санса, за да се опитам да разбера какво говориш.
Взех, че я препрочетох и аз. И на какво попаднах:
Цитат
"И нека коня ти се спъне, Хари Наследнико, така че паднеш на тъпата си глава още в първия дуел".

Мда, понякога Санса каквото си помисли се сбъдва. Mr. Green Чак понякога се самообвинява, че го е искала..

# 370
Олееее, хора стига с тези кръвосмешения. Ако видя с Джон със Санса или Аря (любовници) ей тука обещавам, че оставям книгата и няма да я дочета. Относно Денерис същата работа- ако са роднини. Но там не само роднинската връзка ме притеснява. Денерис ми е скучна, самонадеяна, вглъбена... На няколко крачки да се превърне във Визерис. И срещата Джон- Денерис е тази, която най- малко очаквам, въпреки че е неизбежна. Очаквам там да има сблъсък, а не любов.

Джони, нали Робин беше ОП, ти побърза да го убиеш до една година. Толкова много надежди в него, пък.... Я да препрочета аз тази глава за Санса, за да се опитам да разбера какво говориш.

не съм казал че е ОП, а че е зелезонозрящ, а те не живеят дълго. ooooh! Още една причина да смятам че Робин ще гушне камбаната до края на годината. О

П.С. ако не го отровят, ще умре от болест.

# 371
Олееее, хора стига с тези кръвосмешения. Ако видя с Джон със Санса или Аря (любовници) ей тука обещавам, че оставям книгата и няма да я дочета. Относно Денерис същата работа- ако са роднини

Е, кръвосмешение... Какво се възмущавате толкова...Джон и Санса са братовчеди. И във Вестерос, и в нашата история /кралски особи/ това е законно.

# 372
А ако СР умре парите все отнякъде ще се намерят нали Ройс и Уейнууд ще са зад Хари.

О, не е сигурно. Ако Хари се ожени за Алайн, Бронзовия може да преосмисли подкрепата си. И да не забравяме, че за някои хора Хари е :
Цитат
- Хари Наследника? По-скоро Хари Задника. Той е просто някакъв надскочил мястото си скуайър.
Mr. Green

относно този цитат за Хари Задника, това е опита на Сивата мишка да утеши Санса, защото  Хари се държи лошо с нея.  А той се държи грубиянски с нея, защото чувства, че е под нивото му да го женят за копелдачката, на някакъв тип със съмнителна репутация. Какво от това че има пари - Хари не цени парите.  Затова си го изкарва на нея. Ако му бяха казали, че тя не е Алайн Камък, а Санса Старк щеше и цветя да и носи, защото с името си идват титлите и земите. Хари не е по-различен от младия Робърт Баратеон.

# 373
  • Вестерос
Е в момента не е законно първи братовчеди да се женят, но е имало и такива в историята ни.

# 374
  • Варна
е съм казал че е ОП, а че е зелезонозрящ, а те не живеят дълго. ooooh!

Откъде тази ценна информация? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт