Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 844
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, успокоих се:))

# 121
Благодаря, успокоих се:))

Стиснати палци и от мен!  Praynig

# 122
Имам питане към момичета правили ЗЕТ. От четири дни слагам Кринон, а от 2,3 забелязвам кафеникави нишки:((( На някого да му се е случвало? 😳 В неделя ми е трансфера ако имаме късмет

Успех,миличка,стискам ти палци.
Аз също съм в Истанбул,но не знам какво се случва с мен,закъснява ми цикъла и стоим и се нервим само.не можем да стартираме.

# 123
  • Бургас
Момичета вчера в 10.40 се роди нашето Истанбулско бебе дълго чакано щастие 10 години емоцията беше неповторима пожелавам на всяка една  от вас да я изпита.

# 124
Честитоооооо Simple Smile Как ражда и къде?

# 125
  • Бургас
Благодаря! Секцио  в Бургас.

# 126
Много радост да ви носи Heart Eyes

# 127
Момичета вчера в 10.40 се роди нашето Истанбулско бебе дълго чакано щастие 10 години емоцията беше неповторима пожелавам на всяка една  от вас да я изпита.
Честито, сега вече и ти знаеш какво е истинско щастие- няма такова чувство, то трябва да се изпита!!!
Да са ни жви и здрави истанбулските мечти. Моята принцеса в сряда става на 40 дни.... не мога да повярвам, че я има и колко бързо расте. Пожелавам на всички момичета в тази тема сладки бебчета и сбъднати мечти Hug

# 128
  • При вещиците
Честито бебе. Да расте здраво и щастливо! Хайде чакаме нови положителни резултати.

# 129
ЧЕСТИТОООО

# 130
Здравейте, открих този сайт http://www.seirsanduk.com/?id=btv, на който може да се гледа българска телевизия от Истанбул.

# 131
  • София
Ехееее, Stasss, хиляди благодарности!  Hug Hug Hug

kalpazankak, честита рожба!

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 21:07 от viper

# 132

Честита радост! Живот, здраве и многобройни рожденни дни заедно.

# 133
  • Варна
kalpazankak, честита ви радост. Живо и здраво да е детенцето Simple Smile
А защо така рано се случиха нещата?. Помня, че термина ти беше края на юли.

# 134
Сигурно, защото е секцио. Ако е било планирано, се прави по-рано от термина. Или поне на мен така ми обясниха.

Общи условия

Активация на акаунт