Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Бумбарана, стиснати палчета.
Ходенето на плаж дехидратира организма и все пак го излага на стрес от околната среда, а в този момент след трансфер, може би най-хубаво е да е спокойно и да няма крайности в температурните амплитуди.

# 406
Здравейте,има ли момичета започващи процедура началото на септември в Мемориал?

# 407
Момичета кога се започва процедура? И предварително ли се запазва час?

# 408
Здравейте момичета, да дам кураж на всяка в процедура.Вчера се роди нашето мемориалско "чудо" ( слагам го в кавички,защото докато четях не вярвах на тази дума,признавам си) термина беше 11.08,  на нея не й се излизаше, но аз малко вдигнах кръвно и правихме секцио.София, 2950,50см
Успех на всички и вярвайте
П.п.забравих още по-хубавото ,3 ч след секцио ми звънна Севда, която явно си следи термините, да пита защо съм я забравила, за миг бях отново в Мемориал.

# 409
Честита рожба Hug

# 410
Чудесна новина uonii, живи и здрави бъдете, дай Боже всеки му!
 Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace

# 411
  • Бургас
Честито бебе !Сега ти предстоят най-прекрасните мигове които никога не се забравят наслаждавай се на момента .А вие момичета в процедура вярвайте мечтите се сбъдват макар понякога и трудно.

# 412
Честито бебенце много да те радва Heart Eyes дай боже всеки му.

# 413
Uonii ЧЕСТИТООО  Hug Mr. Green bouquet

# 414
Честито мила. Там правят чудеса,  бъдете живи и здрави.

# 415
Чистита радост!Бъдете живи и здрави!

# 416
Честита радост uonii!  Hug Да ви е жива и здрава принцесата и да се радвате дълги години на този ден в който се е появила на бял свят.  Hug Страхотна новина! Heart Eyes Mr. Green

# 417
 Cry CryЗдравейте милички моят мемориалски опит приключи...ta-hCG   Serum        <0.100       mIU/ml     0 - 1     ECLIA
много ми е тъжно...

# 418
Cry CryЗдравейте милички моят мемориалски опит приключи...ta-hCG   Serum        <0.100       mIU/ml     0 - 1     ECLIA
много ми е тъжно...

Съжалявам мило момиче!  Sad Опитай се да не тъжиш много. Намери причината и продължи напред с нови сили. Heart Eyes

Надявам се, че имаш замразени?!

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 14:24 от Dundy Sladurska

# 419
Благодаря Ви момичета, пожелавам го на всяка.

Общи условия

Активация на акаунт