Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 869
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,на някоя от вас правена ли е офис хистероскопия в Мемориал?
Здравейте ,момичета !
 Деспина М,
 на мен ми беше назначена хистероскопия,която очаквахме да бъде оперативна.Но всъщност нямаше проблем и премина в офис хистероскопия -€500 .

# 481
Здравейте,на някоя от вас правена ли е офис хистероскопия в Мемориал?
Здравейте ,момичета !
 Деспина М,
 на мен ми беше назначена хистероскопия,която очаквахме да бъде оперативна.Но всъщност нямаше проблем и премина в офис хистероскопия -€500 .
На мени ми казаха,че ще бъде Офис Хистерокопия,защото са открили слепване на горната стена на матката(доколкото разбрах)

# 482
В турските клиники, прави ли се ЗЕТ при задържан фоликул?

# 483
Не не правят поне в Bahceci. На 2 ден от цикъла се ходи на проверка за задържани ако няма се почва естрофем по схема. В цикъла преди ЗЕТ се пият противозачатъчни.

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 12:11 от Mila_17

# 484
Здравейте момичета,
Пиша в този форум от тема 5, радвам се, че си помагаме и научих толкова много. Преди 4 години се роди първото ни истанбулско чудо, което сега ходи на градина и задава лавина от въпроси. Тогава си мислех, че по- голяма радост просто не е възможна. Еми.... възможна е. Преди седмица на бял свят се появи и второто ни истанбулско чудо- втората ни малка принцеса- 4040 гр, 51 см. И двете малки слънчица са резултат от два единствени, успешни опити, съответно в Мемориал и Бахчеджи.
Нямам думи да опиша радостта, сълзите, трепетите, както от ражданията, така и изкарването ни в Истанбул. Най- хубавите месеци в живота ми. Отзивчивостта и любовта на лекарите, спокойната атмосфера на болниците, грижата на сестрите, вибрациите на големия град, вкусната храна, дъждът над Босфора, лалетата, песента на ходжата- всичко ми е като вихър, който ще помня цял живот.
Накрая искам да ви вдъхна вяра и кураж, че мечтите се сбъдват и да ви пожелая да сте живи и здрави и да не спирате да се надявате.  bouquet

# 485
Прекрасни новини,Еlly  Hug
Да са ти живички и здравички слънчицата,много радост и веселие да ти носят и на нас,които продължаваме борбата-късмет!

# 486
Здравейте,
исках да ви разкажа как мина моят първи опит в Мемориал. Лекарствата ми излязоха 1165 лв. Спахме в KSuites, в апартамент за 180 лири на вечер с включена закуска. Останахме 19 дни, което е 2120 лв. Цената на инвитрото я знаете  - 2350 евро. Общо, с пътуванията на мъжът ми, ни излезе около 9000 лева. Отидох с диагноза намален яйчников резерв, но успяха да извадят 13 яйцеклетки, от които 11 се оплодиха, 7 стигнаха до пети ден, две трансферираха, но останалите пет не успяхме да ги замразим (не бяха добри). Върнаха ми две по тяхна преценка - заради големия брой неуспешни опити в България. За съжаление тестът беше отрицателен. Предписаха ми да пия Q10 - по 600 мг на ден и Омега 3 по 2000 мг. Според тях, са ме стимулирали с по-високи дози и затова яйцеклетките не са били качествени. Предложиха ми да отида след три месеца, за да пробваме по къс протокол с по-лека стимулация. Първият опит също беше по къс протокол, но от 21-я ден на предходния цикъл включихме лепенки климара форте. Въпреки че ми е много тежко, съм доволна от отношението и резултатите. В България с много по-силни стимулации сме вадили максимум 5 яйцеклетки. До пети ден винаги е оцелявал само един ембрион, а понякога и нито един. Всички, които се съмняват дали да се отправят към Истанбул, съветвам да не си губят времето в България. Пожелавам Ви успех! Ако някой има допълнителни въпроси, нека да ми пише.

# 487
  • Бургас
Честито Ели!Да е жива и здрава малката принцеса за втори път си изпитала най -голямото щастие и магията на този прекрасен град.Момичета борете се ние сме тук с вас и вярвайте мечтите се сбъдват.

# 488
Честито ЕЛи, да са живи и здрави момичетата. Лекарите в Истанбул правят чудеса - страхотни деца.

# 489
Честито Elly. Пожелавам ви много здрави, усмихнати, палави и любопитни дечица.

# 490
Честито на Ели и от мен!
Вярайте момичета и не спирайте да се борите!
В Истанбул правят чудеса, просто не губете надежда!

# 491
Честито Ели и от мен! Да сте живи и здрави цялото семейство. Hug Heart Eyes Ще имате от тук нататък много поводи да посещавате този вълшебен град.

# 492
Момичета препоръчайте ми хотел или квартира на добра цена близо до Мемориал

# 493
Момичета препоръчайте ми хотел или квартира на добра цена близо до Мемориал
Хотел Биг Бокс.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт