Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 792
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Хубаво е, че го има форумът,  да си дадем съвети и да си помогнем.

Възхитена съм от реакцията на д-р Тургут.

А,  и болницата направиха всичко възможно да има информация за пациентката.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 21:48 от Анонимен

# 586
След "офис" хистероскопията, ще трябва ли да правя нова цветна снимка. А след процедурата, трябва ли да мине някакво време преди да започна стимулация?

g
На мене не ми казаха да правя нова снимка и ми казаха веднага да започнем стимулоция

# 587
И аз се радвам, когато ми предложат ясен план за действие.

# 588
Здравейте,
аз съм в Истанбул от понеделник 5 септември. Стимулацията започна на 30.08 с гонал ф доза 225, на четвърти ден я увеличиха на 250 и на седмия ден си поставих 237.5.  На осмия ден в 22.30 си слогих ovitrelle и на 8.09 към 10.45 ми беше пункцията, направи я д-р Мелих Айгюн. Мина супер, не я усетих. Извадиха 4 яйцеклетки от тях три се оплодиха. Днес ходих до болницата и казаха че са добре.
Цените на лекарствата в идил:
Гонал ф 450- 240 лири
Cetrotide 0,25 -100 лири
Ovitrelle 250- 60 лири.
За две кутии Crinone jel, една опаковка rulid 300 mg и една опаковка prednol 16 mg таблетки  150 лири.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 20:28 от iva_41

# 589
Здравейте, искам да попитам тези, които са правили цветна снимка в Ехомар дали трябва да отида гладна, жадна и без лак. Знам, че се прави без упокойка, но все пак.

# 590
Няма проблем да си с лак, не е нужно да си гладна и жадна. Процедурата е безболезнена и много бърза. Можеш да поискаш снимката и на диск, но се доплащат 20 лири. Аз нямах запазен час и си почаках около 1 час, за да ме приемат. Но ти можеш да си запазиш, ако не искаш, те съветвам да отидеш по-рано сутринта, когато няма много хора. Самата снимка после става готова за около 10 минути.

# 591
Здравейте, искам да попитам тези, които са правили цветна снимка в Ехомар дали трябва да отида гладна, жадна и без лак. Знам, че се прави без упокойка, но все пак.
Не

# 592
Здравейте, момичета!  bouquet

За да не оставям недовършени нещата, реших да ви пиша какво е развитието на нашия случай..

Днес получих обаждане от клиниката. Звънна ми Севги (не я познавам лично) и ме информира, че няма развитие при единствената оплодена яйцеклетка и ембриолозите спират наблюдението. Не можа да ми даде повече информация, предложи да занесе досието ми на дежурен лекар, който да се свърже с мен и да обсъдим всичко, което ме интересува. Вече бях писала мейл на д-р Тургут с конкретни въпроси и казах, че ще изчакам отговор от него, когато се върне на работа.

Д-р Тургут ми отговори бързо, и на всички въпроси, въпреки че е в едноседмичен отпуск. Има и нова стратегия за следващ опит. Сега "дишам" една идея по-добре! Simple Smile

Благодаря на момичета, с чиято помощ успях да направя контакт и благодаря на всички ви за подкрепата!

Тук почти всеки пост завършва по подобен начин, но от сърце желая успех в начинанията и сбъдване на най-съкровените ви мечти!  Hug

Познавам Севги. Тя мед. сестра и много пъти ми е помагала с превода от турски на бг и обратна при прегледите ми миналата година. Много е добричка. Винаги ще помогне
Ломбарди не губи надежда, търпение и нещата ще се случат Hug

# 593
Пункцията и трансферът не се ли правят с упойка?  newsm78

# 594
Пункцията и трансферът не се ли правят с упойка?  newsm78

Пункцията е само с упойка! Peace

# 595
Само пункцията е с упойка.  Трансфера е без упойка там няма нужда от такава.

# 596
Трансферът е най-красивата част от процедурата-ин витро! Остава и да се проспи.. bouquet

# 597
Здравейте!
Преди време беше коментиран един апартамент от сайта airbnb с много добри отзиви за собственичката за по-дълъг престой по време на процедурата, но не мога да открия поста. Моля за координатите, ако някой ги има!

# 598
Момичета , Севда на работа ли е тези дни ? Изпратих и имейл преди няколко дни , но все още нямам отговор.

# 599
Момичета , Севда на работа ли е тези дни ? Изпратих и имейл преди няколко дни , но все още нямам отговор.
Да, на работа е. Беше в отпуск до понеделник и от вторник е на работа.

Общи условия

Активация на акаунт