Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
marisvet83, честито! Успешна и безпроблемна бременност ти желая! Може ли да разкажеш по-подробно за този ЕРА тест? Не знаех, че там го правят. Каква му е цената?

За хотелите и цените всеки сам си преценява. Съмнявам се, че момичетата с по-ограничен бюджет не могат да отворят сайтовете и да намерят подходяща оферта за тях, а и винаги могат да пишат в темата и все някой ще им помогне. В случая jare, може да споделиш ти къде си била или кой сайт си използвала и да се запише информацията на първа страница, така ще е полезна за всички.
ЕРА тестът се прави за да се определи най подходящият ден за ембриотрансфер.Струва 1000евро.Ние винаги сме отсядали в хотел Миа Бере-на 15 мин път пеша от Бахчеджи.Много приятно и хубаво хотелче,резервираме го от Букинг.Ако се хване намаление на цената,нощувката стига и до 80лв на вечер за двама +закуска и паркинг.Персоналът е много отзивчив.

# 61
Ние нощуваме в Лампа за по-малко от 80лв.нощувка за двама+закуска и паркинг. За по продължителен престой предлагат отстъпка, някакво договаряне.
 Нуксия беше споделила за много изгодни нощувки.

# 62
В Биг Бокс цената в момента е 110 турски лири на вечер за стандартна двойна стая + закуска, което прави 66 лева на ден. Питахме за намаления при по-дълъг престой, отговориха ни, че това е цената. За справка в Букинга - същата оферта, хем с намаление, е 98 лева. Информацията, която имам, е от първо лице - разговаряхме с персонала на рецепцията. Относно резервациите - отговориха ни, че не са необходими, защото хотелът разполага с голям брой стаи и винаги има свободни. Офертата не изглеждаше като да е за ден-два, защото конкретно в нашия случай питахме и за цени през Август. Паркинг, официално обособен, няма, но се паркира в околните улички. За тези, които не знаят, хотелът се намира на 5 минути пеша от Мемориал.
Нямам лични впечатления от обстановката в хотела, защото бяхме отседнали в друг, който се намира в съседство (на около 300 метра) и е добър, но цената му за същия тип условия беше 88 лева. Там за по-дълъг престой могат да намалят на 140 турски лири, но пак излиза с около 12-13 лева по-скъпо на ден. Името на хотела е К suites, в случай че някой иска да му хвърли едно око. Чист е и удобен като месторазположение - на пешеходно разстояние от Мемориал, но с оглед цената, която предлагат Биг Бокс, при следващо ходене бихме отседнали при тях, макар и евентуално при малко по-лоши условия.
Не сме капризни - държим само да е чисто и да има климатик, защото на жеги не виреем. Ако някой има информация за подобна оферта, но за самостоятелен апартамент/квартира, на подобно разстояние, с климатик и включена закуска, моля, да сподели. Специално за нас засега поне Биг Бокса ни излиза най- на сметка. Дано само да не се окаже пълна дупка, като стигнем до настаняване  Simple Smile

Късмет и успех на всички!  Praynig

# 63
ЕРА тест прави ли се в Мемориал ? Кой ден ?

# 64
И какво представлява? Нещо като биопсия или?

# 65
marisvet83 Честито и зарадвай се - чудесата се случват  Hug
Ru.Di не смея да твърдя със сигурност инфото, за какво точно е тази сума-150тл, защото мен Севда предварително нищо не ми е споменавала за тази сума, а Ширин мисля, че не е много в час с нещата все още, тя самата разбра това в момента в който плащахме на рецепция. И тъй като девойката която беше на работа не говореше английски, и Ширин ни преведе. Също така не знаеше дали трябва и до кога да пия естрофема. Но иначе е много мило момиче. А не разбрах точно, искаш да кажеш, че ти знаеш за тази сума, че тя е за замразяването ли? Защото нашето замразяване е платено до октомври.
Тара  инфото за кринон гела ми е от вчера на обяд от аптека Идил.
За хотел ние този път отседнахме в Business Life Boutique Hotel, резервирахме го през букинг за 106лв на вечер със закуска. Беше 40м2 апартамент с модерно обзавеждане, разделен на две части, като едната беше спалнята, а другата с разтегателен диван маса и др. Но не става да се ходи пеша до болницата на около 10 мин с кола е. Но пък в района има много магазини, заведения и е спокойно. За биг бокса, мога да кажа, че не съм особено впечатлена. Ние бяхме отседнали там за процедурата през 2012г. Много е шумно т.к се намира точно до един подлез, а колите, като преминават ( а те не спират и през нощта) се получава ужасно ехо. А другата съседна уличка е един ужасно стръмен баир, на който нямам идея как се паркира  Laughing Но за паркирането не е проблем, когато си в процедура, защото тогава си паркирате колата в паркинга на болницата за целия престой безплатно.

# 66
И какво представлява? Нещо като биопсия или?

Аз правих ЕРА-тест в България, преди последния ЗЕТ. Представлява биопсия на ендометриума в определен ден, който се определя от лекаря, най-вероятно  според вида на лигавицата. Не е болезнено, само леко неприятно, защото се вкарва една тънка тръбичка в матката. Според лекаря ми тук този тест дава представа дали жената има имплантационен прозорец, т.е . Кога би бил най-подходящия ден за връщанене на ембрионите, но не може да определи на 100%  факторите, които имат значение за имплантацията.

# 67
Да де, това и аз съм го правила, въпросът ми беше дали и в Турция е по същия начин Simple Smile

# 68
Мемориал не харесват тези методи за определяне на имплантационен потенциал.
Не казаха как решават проблемите с т.нар изместен имплантационен прозорец.Може да е тайна.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 17:03 от Анонимен

# 69
При мен даде резултат.

# 70
Тихичко честито и от мен, марисвет.

# 71
Марисвет, при теб какво точно правиха и как?

# 72
Марисвет, при теб какво точно правиха и как?
Малко по-назад писах. Simple Smile

# 73
Да де, интересува ме точно как процедирахте при ЕРА теста.

# 74
Приемах медикаменти по схема за зет,която Карликая ми прати  и заедно с лапароскопията и хистероскопията ми направи и биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт