Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря,
Една съфорумеца ми писа на лични че го има и ще ми го прати, за което безкрайно и благодаря.
Аз за ходенето до Турция не е проблем. Просто не знам дали ще го има налично в аптеките. Кринона е лесна работа.

# 661
Защо не използвате Урогестан гел вместо Кренон. Имат ли значителна разлика?

# 662
Момичета, пиша от името на момиче от темата, което няма достъп до интернет в момента- когато сте имали кървене в начална бременност как сте слагали инжекциите прогестан- по две наведнъж или по една сутрин и вечер?

# 663
Две наведнъж

# 664
Благодаря, ще предам!

# 665
Прокървих в 6 г.с. Слагах пролутон депо една седмично и допълнително си пиех утрогестана.
Клексанът веднага ми го спряха до два чисти дни, проф.Паскалева така каза.
Пиех нош-па 3х2. И витамин С.
И на легло, докато отмине кървенето.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 14:43 от Анонимен

# 666
Пролутон депот веднага ! Слагала съм и по 2 пъти на седмица! Аз Клексана не съм спирала, но аспирина се спира веднага. Пролутон го няма в БГ, запасете се с по няколко инжекции за всеки случай от ТР. Струва 10 лири ампулата.

# 667
Здравейте момичета,
Може ли някой да ми съдейства за закупуване на лекарства от Истанбул?

# 668
Не давайте съвети при кървене, особено в дните след трансфер. Изненадвате ме, че сте толкова самоуверени в изказванията си. Лекарствата, които цитирате НЕ съществуват в мемориалския списък! Категорична съм! Спокойно заменяте медикаменти-турски с български, а това може сериозно да ви навреди! Смятам, че щом сме предпочели турските клиники-най-интелигентно е да спазваме техните правила!
Нош па не е равно на Парол...Утрогестан не е Кринонгел...Пролутон не е Прогестан...

# 669
Здравейте, момичета. Бихте ли ми препоръчали гинеколог от Стара Загора за прегледи преди започване на ЗЕТ. Благодаря.

# 670
Доктор Стефанов,  инвитро Тракия

# 671
Не давайте съвети при кървене, особено в дните след трансфер. Изненадвате ме, че сте толкова самоуверени в изказванията си. Лекарствата, които цитирате НЕ съществуват в мемориалския списък! Категорична съм! Спокойно заменяте медикаменти-турски с български, а това може сериозно да ви навреди! Смятам, че щом сме предпочели турските клиники-най-интелигентно е да спазваме техните правила!
Нош па не е равно на Парол...Утрогестан не е Кринонгел...Пролутон не е Прогестан...

Не ставаше въпрос за кървене след трансфер, а за кървене в начална бременност. Аз съм имала многократни такива и когато пиша отговор пиша от ЛИЧЕН ОПИТ! И тук не става въпрос за заменяне на Прогестан с Пролутон. Пролутона  се слага при извънредни случаи, именно като гореописания. Всички турски лекари изписват Пролутон при риск от аборт! Естествено консултацията с лекар и видеозон са задължителни.

# 672
Здравейте,
нашият първи опит в Мемориал приключи с негативен тест. Извадиха 4 яйцеклетки, 3 се оплодиха и се развиваха до трети ден. На четвърти ден останаха два ембриона и на шести ден ми върнаха единствения останал. Не беше стигнал развитието си за да му вземат проба за ПИД, но решиха да му дадат шанс. Лекарствата ни струваха 1100 лв., част от тях купихме от дежурна аптека, други от ИДИЛ. Всичко което ми остана раздадох и оставих при Севда. Доволни сме от отношението на докторите и персонала-много са мили.
Благодаря на всички за информацията, която споделяте и успех на всички!

# 673
Ива, съжалявам за негативния резултат. Надявам се да намерите сили и да продължите и следващия път да се сдобиете със своята дългоочаквана рожба. Hug

# 674
Ива съжелявам за това което си преживяла. Опитай при доктор Карликая или зависи от проблема виж доктор Стефанов в Ст Загора. Ние се бяхме засили след 3 неуспешен опит в Мемориал при д-р Карликая,   л забременях преи доктор Стефанов и сега чакаме нашия син. Никога не се отказвай и вярвамще ще успеете,  моли се и чудото ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт