Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,тази вечер има ли пътуващи с автобус от София за Истанбул?

# 436
Здравейте Simple Smile; към 15ти януари ще съм в Истанбул за зет,който планира за тогава да се обади за по кафенце.

# 437
Радвам се, че е спокойно!  Hug

# 438
Привет момичета!Искам да попитам тези,които са правили изследванията за първичния преглед за колко време стават готови и за двамата партньори?Мисля да ги пуснем малко преди прегледа в Цибалаб.

# 439
Нашите ги правихме в Ramus. Почти всички излезнаха на деня, Рубеолата излезе май два дни по-късно, а АМХ трябваше да го чакам до петък, само тогава излизали резултати за АМХ. Най-добре се обади в лабораторията и питай, възможно е в Цибалаб да става и по-бързо. Добра идея е да ги пуснеш скоро преди прегледа, за да важат по-дълго и да си ги ползвате и при процедурата.

# 440
Рубеолата и АМХ стават ведната мисля, ако се пуснат в четвъртък в Цибалаб.

# 441
Имате ли информация дали Севда е на работа днес?

# 442
Да, на работа е

# 443
Здравейте момичета.Мина нашият преглед в Мемориал.Много сме доволни от всичко и всички...Но имаме едно питане с мъжа ми.Защо пред кабинетите го няма този наплив на хора и чакане,както е в нашите бг клиники??

# 444
Аз лично не мисля, че няма хора. Имам поглед вече 4 години и броят на хората пред кабинетите доста се увеличи.
Според мен наличието на много хора пред кабинета не прави клиниката успешна, напротив - обикновено значи точно обратното.
Стълпотворения пред кабинетите в България и чакане с много часове съм виждала основно в една клиника. Предполагам си била в нея и затова имаш такива впечатления. У нас за съжаление по ред причини клиниките нямат интерес да успееш от раз и хората се трупат, трупат.
Не е проблемът в чуждите клиники, а в нашите.

# 445
Аз лично не мисля, че няма хора. Имам поглед вече 4 години и броят на хората пред кабинетите доста се увеличи.
Според мен наличието на много хора пред кабинета не прави клиниката успешна, напротив - обикновено значи точно обратното.
Стълпотворения пред кабинетите в България и чакане с много часове съм виждала основно в една клиника. Предполагам си била в нея и затова имаш такива впечатления. У нас за съжаление по ред причини клиниките нямат интерес да успееш от раз и хората се трупат, трупат.
Не е проблемът в чуждите клиники, а в нашите.

На колко опита си в Мемориал?

# 446
Един. Успешен.

# 447

Ааа, явно си имала неуспешен пресен трансфер и един успешен ЗЕТ. Нали така?

# 448
Така е, разказвала съм за нашия случай.

# 449
Така е, разказвала съм за нашия случай.

Да сетих се! Замислих се, дали не си се върнала за второ? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт