Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
А ще можете ли да ми кажете къде да изследвам Anticardiolipin IgG i Igm, Lupus anticoagulant i Protein C i Protein S.

# 451
  • Живее на Луната
В нашите клиники проблема е в организацията - не може да се записват часове през 5,10 минути и да се очаква че няма се получат струпвания. Ако са малко лекарите, да назначат, това не е проблем на нас пациентите. В Турция също има много пациенти, даже преди година и половина когато посещавах Бахчечи е имало случаи да няма къде да се седне във фоеето, но повече от час не съм чакала. А пък и хората сервират безплатен чай и кафе и някакси чакането минава приятно, а не както в БГ постоянно да си нащтрек да не те прередят. Абе доста можем да научим от съседите, не само в сверата на инвитро.

# 452
А ще можете ли да ми кажете къде да изследвам Anticardiolipin IgG i Igm, Lupus anticoagulant i Protein C i Protein S.
Аз ги изследвах в Бодимед София. Бяха готови за около седмица или две.

# 453

А цените помните ли ги,за да ми кажете?

# 454
Цитат на: Despi
naM link=topic=930953.msg33597122#msg33597122 date=1471778351

А цените помните ли ги?

Аз за всички от списъка на Мемориал за Придобити тробофилии - общо 7 показателя, заплатих в Бодимед около 250 лв

# 455
  • Бургас
На мен точно това ми хареса ,че имат организация въпреки продължителната консултация,имат и достатъчно лекари и всеки си върши работата .Успех на всички в процедура.Ние сме решили живот и здраве като мине 1 година и половина от секциото да ги посетим за втори дубъл☺

# 456
  • Където е сърцето
Моля,ако някой знае добре турски да ми пише на лично.Ако може да помогне с превод.

# 457
Момичета, Ширин е напуснала.Само Севда е сега.Лека и спокойна нощ! Живот и здраве през септември може би ще пътуваме за втори опит, ако някой е планувал пътуване за тогава ще се радвам да се видим и запознаем

# 458
Момичета препоръчайте ми добър доктор в Пловдив за проследяване за ЗЕТ.

# 459
Д-р Ямаков, Д-р Матев.

# 460
Д-р Ямаков, Д-р Матев.
Герда благодаря ти за бързия отговор. Ако не те затруднява ще ми пишеш ли на лични повече информация ( телефони и къде са им кабинетите).

# 461
Здравейте момичета!Ето че и дойде момента за прегледа ,който чаках дълго време в Мемориал.Утре във 14:00 ни е първичния преглед .Много се притеснявам,дано всичко мине ок.Ако някой посещава клиниката по това време ,нека пише да се видим.Успех на всички  Simple Smile

# 462
Рози, да пишеш как е минало. Hug

# 463
разбира се  Heart Eyes

# 464
Момичета, случайно Севда да е писала на някой днес или вчера.

Общи условия

Активация на акаунт