Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 846
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
brayan, съгласна съм и се присъединявам към молбата да се пише информация, която е сигурна, защото  темата се ползва за справочник от доста хора, пишещи и непишещи в нея.
Не съм съгласна с точка 2. Знам със сигурност за три молби проф. Кахраман да направи трансфер. Една от тях е била и лично моя. И на трите беше отговорено, че проф. Кахраман вече не прави трансфери. Това е от последната година. Преди това действително можеше да се заяви желание и тя обикновено го уважаваше, стига да е на работа. Моят успешен трансфер беше направен именно от нея през 2014.
И нека не забравяме, че на разюзличните пациенти може да се дава различна информция, предвид това, че случаите им са различни. Това, което е истина за един, може да не е истина и в сила за друг.

# 541
Момичета, искам да помоля всички, които пишат за своите прегледи, преживявания, емоции и т.н, свързани с първичен преглед и цялостен ин витро опит да описват само това, в което са сигурни - без обобщаване и изказване на невярна информация:
1. Д-р Емре Тургут преглежда само, когато е на работа. В негово отсъствие преглежда друг лекар в отделението, който е на работа. Знаете, че болницата работи 365 дни в година, 7 дни в седмицата.
2. Проф. Семра Кахраман прави трансфери. Като завеждащ отделението, избора е нейн кога, на кой и защо да прави тя трансфер.
3. Няма правило един и същ лекар да прави всичко от начало до край за един конкретен ин витро опит. Те са екип и всички са добри, като цялата информацията за конкретен опит (двойка) се обсъжда с професорката.

Много стиснати палчета за всички, които са тръгнали по трудния път на ин витро опит и положителни тестове и ревлив финал  Hug

Да, когато Тургут не е в клиниката друг преглежда, НО искам да ти кажа че лично Севда още в началото на годината ми каза, че Тургут е разпределен за БГ пациенти.

Да, всички и всичко се решава в екип и останалите лекари са наясно със ситуацията на пациентите, които са в процедура, но пак отначало до край си е Тургут. Когато го няма неговите пациенти се поемат от друг лекар.

Преди до колкото разбрах от Севда всечки по равно са преглеждали и пациентите са били при различни лекари. В зависимост от случая и сложността му.

Кахраман не прави процедури, а само гледа досиета вече и взима решения за дози, процедури и т.н.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 15:31 от Dundy Sladurska

# 542
  • София
foundy, всичко, което написах е от собствен опит. Не исках да го споменавам, защото все още ми е много пресен неуспешния ми опит в Мемориал.
На 12.08.2016 г. лично проф. Кахраман ми направи трансфера. Почти през цялото време ме преглежда д-р Тургут.  В деня на трансфера той не беше на работа и по план трябваше да ми го направи д-р Юджел, но няколко часа преди самия трансфер ми изпратиха ново инфо, че лично професорката ще ми го направи. Имам и документ от това, който мога да ви покажа. Така, че не пиша невярна информация. Имаше още две жени заедно с мен, на които също професорката направи трансфери, по график, написан на таблото в отделението на 2-етаж.

Момичета, аз това и написах:
"2........................... Като завеждащ отделението, избора е нейн кога, на кой и защо да прави тя трансфер."
Съжалявам, ако е излезнало като заяждане. Не ми беше това целта изобщо, а да внеса малко яснота.
Благодаря за подкрепата  Hug

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 15:46 от brayan__

# 543
Точно затова казах, че за различните хора истината може да е различна. Просто ни се дава различна информация. И аз имам мейл, в който черно на бяло пише "Проф. Семра не прави трансфери". Далеч съм от мисълта, че си измисляш. Може би най-точно е да се каже, че професорът не прави трансфери, освен в случаите, когато сама прецени.
Съжалявам за неуспеха ти.

# 544
foundy, всичко, което написах е от собствен опит. Не исках да го споменавам, защото все още ми е много пресен неуспешния ми опит в Мемориал.
На 12.08.2016 г. лично проф. Кахраман ми направи трансфера. Почти през цялото време ме преглежда д-р Тургут.  В деня на трансфера той не беше на работа и по план трябваше да ми го направи д-р Юджел, но няколко часа преди самия трансфер ми изпратиха ново инфо, че лично професорката ще ми го направи. Имам и документ от това, който мога да ви покажа. Така, че не пиша невярна информация. Имаше още две жени заедно с мен, на които също професорката направи трансфери, по график, написан на таблото в отделението на 2-етаж.

В този случай, си била от изключенията - но не влизаш в правилото, защото тя наистина не прави.
Жалко че не е приключил опита с успех, за което искрено съжалявам. Успех следващия път. Hug

# 545
Здравейте,имам въпрос към момичетата,които са правили Офис Хистероскопия и са пили антибиотик.Имате ли сте някакви странични ефекти?Питам,защото снощи,трети ден след упойката почувствах някакво напрежение в гърлото,което продължава и днес.Не е като при настинка,а по кофти усещане.

# 546
Съжалявам за неуспешния опит на брайън, но съм много благодарна за споделения личен опит от нея.
 bouquet
 Съгласна съм да се пише само от личен опит и впечатления, а не хипотетични и общи неща, които могат да подведат някой.

# 547
Абе хора, защо създавате напрежение постоянно!!! Съмнявам се, че някой ще седне да си сътворява свободни съчинения по толкова важни теми! Това което аз написах е това, което беше при мен и това, което Ширин ми каза. Но тъй като правилата и практиката в мемориал се променят постоянно, пиша и дата от която ми е информацията.

# 548
Не трябва да има напрежение, да.
Musleto, не приемай нещата лично. Разбира се, че не си сътворяваш свободни съчинения.
Всички сме тук да си помагаме. bouquet

# 549
Здравейте момичета, по молба на момичетата от регистратура в Мемориал от днес, ви пиша да не носите банкноти от 500 и 200 евро, в случаите, когато искате да плащате в евро.
И още една информация за тези, които ще искат да се свържат със Севда през следващите дни. Севда ще е отпуска събота, неделя и понеделник.
Желая успех на всички ни.

# 550
Защо така да не се носят банкноти по 200 и 500 евро?

# 551
Моят трансфер също бе направен от проф Кахраман през пролетта на 2016. За съжаление и това не ми даде шанс..винаги съм се чувствала обгрижена и съм имала отг на всичките си въпроси. Севда ни води успешно през лабиринта..милата Hug
Иначе съм преглеждана от всички лекари и съм получавала мнения от всеки един детайлно. Всеки ден дозите, емоциите ни и мечтите ни се коментират на събрание, водено от проф. заедно с целия екип-така че се успокойте и дайте воля на хубавите си мисли! Те ще ни помогнат! А и могат всичко!

# 552
  • Бургас
По време на моята процедура се чувствах много спокойна също бях преглеждана от няколко лекаря но основно от Юсел Сахин знаех ,че всичко се обсъжда след това с професорката вярвах в тях и ,че ще направят всичко въдможна за мен и мъжът ми остана да се насладим на Истанбул и така и направихме .Днес имаме 10 годишнина от сватбата и имаме най-прекрасния подарък нашата Мария ,вече сме трима. Нямам търпение отново да се върна в този магичен град и пак да се срещна с хората сбъднали най-голямата моя мечта да стана майка .Вярвайте в лекарите те правят всичко възможно за нас и притежават невероятен професионализъм и човечност.

# 553
Kalpazankak Честита и годишнина и рожба! Бъдете здрави и щастливи  bouquet

# 554
Момичета, искам да помоля всички, които пишат за своите прегледи, преживявания, емоции и т.н, свързани с първичен преглед и цялостен ин витро опит да описват само това, в което са сигурни - без обобщаване и изказване на невярна информация:
1. Д-р Емре Тургут преглежда само, когато е на работа. В негово отсъствие преглежда друг лекар в отделението, който е на работа. Знаете, че болницата работи 365 дни в година, 7 дни в седмицата.
2. Проф. Семра Кахраман прави трансфери. Като завеждащ отделението, избора е нейн кога, на кой и защо да прави тя трансфер.
3. Няма правило един и същ лекар да прави всичко от начало до край за един конкретен ин витро опит. Те са екип и всички са добри, като цялата информацията за конкретен опит (двойка) се обсъжда с професорката.

Много стиснати палчета за всички, които са тръгнали по трудния път на ин витро опит и положителни тестове и ревлив финал  Hug

Да, когато Тургут не е в клиниката друг преглежда, НО искам да ти кажа че лично Севда още в началото на годината ми каза, че Тургут е разпределен за БГ пациенти.

Да, всички и всичко се решава в екип и останалите лекари са наясно със ситуацията на пациентите, които са в процедура, но пак отначало до край си е Тургут. Когато го няма неговите пациенти се поемат от друг лекар.

Преди до колкото разбрах от Севда всечки по равно са преглеждали и пациентите са били при различни лекари. В зависимост от случая и сложността му.

Кахраман не прави процедури, а само гледа досиета вече и взима решения за дози, процедури и т.н.

От кога е тази информация и сигурна ли е ?? На мен само на първичния преглед ми беше др Емре Тургут .По време на стимулацията ме преглеждаше др Юджел Шахин. (края на юли началото на август тази година)

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 10:38 от bumbarana

Общи условия

Активация на акаунт