Парфюмни размисли и страсти - 199

• 125 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Да и аз харесвам Флоработаника. Розаботаника ми е сладкия вариант на Флоработаника, предпочитам първия. А бутилките им са много интересни и красиви, единствено ме дразни Kristen Stewart от рекламата, тая отегчена физиономия не бива да рекламира каквото и да било.

# 301
  • Бургас
Не харесвам нито К.Калеш, и нито една от двете Ботаники,споделям мнението на Veka за Rosabotanica Peace Денс,ще съм благодарна ако се включиш да кажеш мнението си за Роуз Икебана и дали си заслужава да го търся за проби въобще. bouquet

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 18:47 от Bright Crystal

# 302
  • Чукарландия
Денс,ще съм благодарна ако се включиш да кажеш мнението си за Роуз Икебана и дали си заслужава да го търся за проби въобще. bouquet

Не съм Денс, но знам одата, която ще изпее за Роуз Икебана! Пак ще е удоволствие, да я изслушам! Heart Eyes

Абсолютно си заслужава да потърсиш за проба! Peace

# 303
  • Бургас
Мерси,Бела, bouquet нека все пак я чуем. bouquet Hug

# 304
Благодаря Ви за помощта! Благодаря! Благодаря! Мъките приключиха и взех 50мл. Coco Eau de Parfum.

# 305
Ковачева е виновна! Heart Eyes
Толкова е сладкодумно-парфюмна, че даже вече го отгърмях насляпо! Mr. Green
Аз ще го изчакам да се появи в размените! Mr. Green Crazy Hug

Гъдьо, браво, макар да смятам, че този парфюм не е за всеки и не би се харесал на всеки! bouquet

# 306
Гъдьо, отлично решение и аз искам някой така да ме изненада.
Май трябва да пращам да се консултират с вас тук, зомбита.

# 307
  • София
Благодаря Ви за помощта! Благодаря! Благодаря! Мъките приключиха и взех 50мл. Coco Eau de Parfum.

Браво!Макар,че го притежавам, твърдя че това е много труден парфюм и ако не й е познат, сега ама никак не му е времето и може тотално да я отблъсне и да не го хареса.Разбира се, това може да се случи с всеки аромат, особено когато го подаряваш на някой, който не ти е много близък.

# 308
Ако не го хареса, прати я да чете тук - ще захареса и много други  Mr. Green

# 309
Благодаря за темата, Денси!
Принципно не отказвам продуктите от парфюмните линии (подарък, изгодна цена в комплектите  Crazy), но тенденциозно не ги търся. Когато ги имам дори не ги използвам заедно с парфюма или тоалетната вода, а съвсем разделно. Напоследък не използвам парфюм преди сън, особено в жегите. Предпочитам съзнанието ми да е в почивка и от това. Не ме уморява носенето на парфюм през деня, не, но искам да усещам чистотата на кожата през нощта (по време на сън да се разбира  Mr. Green) без силно ароматизираните продукти за баня или каквато и да е козметика.
Не познавам част от спряганите напоследък парфюми, любопитна съм, но си пазя патроните за пробвани многократно неща ...в повечето случаи Mr. Green

# 310
Денс,ще съм благодарна ако се включиш да кажеш мнението си за Роуз Икебана и дали си заслужава да го търся за проби въобще. bouquet
О да, парфюма е страхотен, невероятно лек и свеж. Много е хубав, но е наистина лека, млада роза и много грейпфрут. Просто го усещаш как ти пръска в носа и те прави весел, свеж и те изпълва с младост. Има само едно лошо нещо и това е цената. Аз го нямам, иначе бих ти пратила проба.  Heart Eyes Hug bouquet
За такъв скъп парфюм търси задължително проби, защото риска е голям иначе.

Винаги ще свързвм този парфюм с нашата Пикси. Heart Eyes
Не съм я виждала, но си я представям нежна като него!

Обожавам рози! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздравявам те! За описаната дама смятам, че това е правилно решение. Може да не го ползва, но ще и направи впечатлени и ще го вади понякога. Ти спомена, че си има всичко и нищо няма да я изненада, но Коко е черешка на торта!
Моля те, сподели как се е приел подаръка и продължение след време, дали се харесва.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 20:30 от densi

# 311

[/quote]
Поздравявам те! За описаната дама смятам, че това е правилно решение. Може да не го ползва, но ще и направи впечатлени и ще го вади понякога. Ти спомена, че си има всичко и нищо няма да я изненада, но Коко е черешка на торта!
Моля те, сподели как се е приел подаръка и продължение след време, дали се харесва.
[/quote]

Благодаря!Обещавам.

# 312
  • някъде под слънцето...
Рисковано е да се прави подарък парфюм.Дано си улучил.Мой добър приятел, знае за страстта ми към парфюмите вече десета година все ме изненадва неприятно с парфюм за рождения ден.После се чудя какво да ги правя.Добре, че напоследък дъщеря ми помага.Искрено се надявам някой ден  да спре да ме поставя в неловка ситуация.Макар, че ме познава добре и разчита разочарованието ми, въпреки, че  винаги се опитвам да харесам подаръка., той упорито продължава да ми подарява парфюми.

Някой пробва ли новата унисекс колекция на Ланком?

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 21:08 от sl

# 313
  • Sofia
Днес мернах случайно Aqva Amara и полюбопитствах край вашите коментари.
Дървесното начало бързо даде място на солено водораслената нота, която много ми напомня Batucada L'artisan. Ако имате единия, другият е излишен. За мен вторият е за предпочитане, по-искрящ и жизнерадостен .

А Rose Ikebana има ли общо с Pamplemosse Rose Hermes ?

# 314
  • София
Моите уважения и респект, WaltherP99 за познанията, които имаш!  
Но прочитайки коментарите ти за Нишане, в съзнанието ми изникна следната асоциация: главен готвач на заведение поднася да речем "пиле жулиен" на клиент, който обаче упорито твърди, че това е "винен кебап" Mr. Green
Та нещо такова се получава и тук, но за мен е забавно  Crazy
И съвсем накратко, без да използвам цитати за да не става огромен пост, ще отговоря с по няколко думи на твърденията ти.
Първо на международния /говоря за Европейския/  пазар никога не са се предлагали всичките осем аромата от серията COLOGNE PARFUMEE, а само четири от тях.   И в българския сайт съвсем в началото имаше наличности, които бързо се изчерпаха.  Ако не ме лъже паметта в края на лятото на 2015 директорите на Нишане решиха да не се продават в Европа. А и принципно те са създадени и  предназначени за местния /турски / пазар. Подробности защо взеха това решение няма да споделям , но пък ако случайно ти отговорят , ти ще ни  разкажеш  Simple Smile

Относно цените също мога да оспоря твърдението ти, но не ми се влиза в излишни спорове с примери, че  даже  още по-скъпо се продават нишови одеколони.  Peace  Да, вярно шишета са от 100 мл., но одеколон!

NISHANE са скъпи - да,  но за кого?  За бедния българин, който се чуди как да върже двата края с 600-700 лв. заплата и да гледа деца и семейство!?!   Confused
Освен това,  тук говорим за  ниш парфюмерия, при това за най-скъпата форма -  екстракт парфюм и то със силно завишен процент на изключително качествени парфюмни масла в композициите. Което все си мисля, че изобщо не е за пренебрегване.  

Както и не съм съгласна, че понятието и идеята за ниш са се  размили в последните години, освен може би за тези, за които гроздето е кисело, щото е високо!  Laughing  Точно защото ниш-ът е много различен като концепция, шишетата на всички такива брандове не са кичозни, а максимално изчистени като форма. Достатъчно много пъти е обсъждано тук що е то ниш парфюм. И всички знаят , че това е една друга категория, която освен че е по-скъпа, не е за всеки. Защото тези парфюми се създават с мисия  - не само като си пръснеш и да кажеш харесва ми , или ужасен е , а да разбереш какво иска да ти каже, независимо дали е твоят аромат или не... И тук е разковничето -  не всеки може да ги разбере, или да ги коментира точно по тоя начин... И много от момичетата тук се сърдят, когато се заговори за ниш, просто защото по една или друга причина не познават такива аромати и не им е интересно...

Никъде не съм казала, че преди ESXENCE 2015  парфюмите не са били факт и не са били продавани.   Презентация на бранда е  правена в много страни. Аз говорих за официална международна премиера и все си мисля, че едното и другото са две различни неща!

За  PASION CHOCO - аз пък познавам много повече от осем човека, които споделят личното ми мнение, че ароматът е повече дамски , като в никакъв случай не казвам , че не може да се носи от мъже - всичко е въпрос на лични усещания и предпочитания  Simple Smile

И последно това обаче ще го цитирам , защото ме развесели и то много.
„Проблема е в цената,а не ,че е турски.Трябва да намерят начин и да се договорят да продават на повече места-да има физически магазин,където може да се пробват,било то самостоятелен,или в компанията на други брандове - както е при Калин. Аз съм чувал бранда,но защото парфюмите са ми страст и хоби-само 1 аромат още не съм пробвал,но в Бг марката е силно непозната дори и сред "парфюмните зомбита" ... както ме нарече вчера една приятелка    
Само със сайт за 100 лева и онлайн продажби скъпи нишови парфюми не се продават.“

Относно това, как се продават нишови парфюми ще предам на вносителите , които също познавам , ценните ти напътствия, пък знае ли човек – може да вземат да те послушат smile3521

И в закючение само ще кажа, че има много неща от "кухнята" на бранда,  които се знаят само от избрани, като мен например Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Споделям това, което е интересно за тези, които не  познават и не са чували за NISHANE  и което е самата истина и  поради тази причина нямам никакво желание да влизам в ненужни спорове  Peace

Хубави и ароматни почивни дни на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 23:21 от jully m

Общи условия

Активация на акаунт