"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 992
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Аз я разгледах, но честно казано съм харесала само турската им страница, защото там информацията е достоверна и редовна. С повечето бг страници се занимават някакви ученици, качват невярна информация понякога или се крадат един от друг и така. А вече даже и не ги чета, защото Афродита пуска инфо тук.  Sunglasses

# 376
  • София
Аз я разгледах, но честно казано съм харесала само турската им страница, защото там информацията е достоверна и редовна. С повечето бг страници се занимават някакви ученици, качват невярна информация понякога или се крадат един от друг и така. А вече даже и не ги чета, защото Афродита пуска инфо тук.  Sunglasses
Не обичам да ми правят такива реклами, знаят,че е забранено, но под формата на въпрос, уж от любопитство, я да видите колко съм хитра,как ще заобиколя правилата, да си правят реклами - не.

# 377
Здравейте,не съм писала досега,но гледам сериала от самото начало и ви чета.Напоследък пропускам сериите по Нова и си ги гледам в интернет.Немога обаче да намеря серията от 18.07.2016.Някой може ли да ми каже къде да я намеря,във вбокса не ми я отваря пише клипът е личен.Благодаря ви.

# 378
Хубава е страницата и има доста информация за сериала.

# 379
какво мислите за тази страница струва ли си да й дам лайк newsm78 https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D … 1738824022997384/

Регистриран днес, с единствена публикация. Как пък да не отворя, събират си лайкове хората ,а наивните им се връзват.

# 380
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Шахин: Нямам вече прилични думи, останаха ми само нецензурните за тоя паразит и пиявица... ooooh!
Севги: Тя е по-интересна...Типична, проста, първосигнална особа без майчински инстинкт даже.....Кучетата и котките го имат в повече....Опитах се да се поставя на нейно място....Какво ще направя в тази ситуация....Мъжът ми е свестен...40г. сме заедно....Цял живот е работил за нас с децата...Бил е до нас...Страхотен баща и съпруг.. а не пишман далавераджия лежал по затворите......Ноооо ако, да не дава Господ, попаднем в такава ситуация, няма да има земна или небесна сила, която да ни накара да искаме от дъщеря си да направи аборт, за да ни даде орган....Ще се прегърнем и ще си кажем.....КОЛКОТО ТОЛКОВА.....
Никога не бих се съгласила детето ми да се осакати дори и  заради съпруга ми...Пък и няма да ми се наложи...Мъжът ми е МЪЖ...
Нооо бай  Шахо и благоверната му 1-ва съпруга са на маймунско ниво....Ядене и **ане! ooooh! #Cussing out

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 23:16 от susy

# 381

Никога не бих се съгласила детето ми да се осакати дори и  заради съпруга ми...Нооо бай  Шахо и благоверната му 1-ва съпруга са на маймунско ниво....Ядене и **ане! ooooh! #Cussing out

Тия като нашите цигани - "умират" за децата си, но ги карат голи и боси да просят, крадат... Е, те не са чак на такова ниво, но доста им се чудя понякога на народопсихологията на кОмшите.

# 382
Ох, аз чакам с голямо нетърпение да излезе истината за Шахин, да ги видя тогава какви ще ги редят! То бива малоумщина, ама чак толкова - да нараниш детето си, за да помогнеш на мъжа си, ама че майка #2gunfire

# 383
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Какъв ''Болшой театър'' беше днес севгито(с малка буква)....Рева като ''раненена в сърцето пантера''(по Вапцаров... и той ми дойде на помощ  Mr. Green )
Ноооо Джесур не спи....нищи ситуацията...събира 2 и2...Дано сценарият тръгне в тази посока...а не като изнасилването на Бахар баааавно да се оттече в канала....А беше ключов момент.. Naughty.Сценаристи..... ooooh!

# 384
  • София
Момичета, кажете какво стана вчера, че го изпуснах.

# 385
Бахар, както винаги, не знае какво иска. При мъжа ли да се връща, при баща си ли да стои?!?!

Севгито само се кокорчи и крещи по щерка си, че баща и бил много зле и трябвало да му даде бъбрека си. Да не ходела при мъжа си, щото той не харесва Шахинчо. Аааа, докато за пореден път се караше с Кемал взе че падна и си пукна ръката. И ест Кемал е виновен  ooooh!

Омут проявява разум и се опитва да озапти майка си.

Шахин току подбелва очи, че му е много зле.

И за капак Берат плъха слухтеше пред къщата им, Шахин го покани вътре да пиел кафе и стана мазало, когато Кемал го завари вътре  hahaha

Ама тая Бахар много тъпа бе, мнооого  Shocked

# 386
  • София
Гледам без звук, то и не гледам де, поглеждам чат-пат и като видя облещения бахар(тя и за подправка не става) си отклонявам погледа.

# 387
                         Момичета, привет! wavey

Гледам без звук, то и не гледам де, поглеждам чат-пат и като видя облещения бахар(тя и за подправка не става) си отклонявам погледа.
   Ха-ха-ха...  bouquet Горкият Кемал, улучи точно в десятката с репликата си към Умут в днешния епизод: "Бахар толкова ли е глупава?!" Joy Joy Joy

Ето съдържанието на следващите епизоди.
Скрит текст:

Умут и Лейля се сгодяват, Кемал се отказва от Бахар

В поредните серии на "Прости ми" съперниците на братята Козан подновяват амбициите си да им отнемат любимите

И в новите епизоди на сериала Шахин остава неразкрит. Братята Козан не са щастливи, а съперниците им кроят нови планове.

Бахар си отива с бебето и Кемал предприема развод. Берат научава и както винаги се опитва да си върне жената. Шахин му помага, решен на всяка цена да измами собствената си дъщеря.

Фериде и Джунейт са заедно, но не и щастливи. Карат се, защото тя подозира Осман, че я е излъгал за произхода й. Джесур намира адреса на Ахмед, пострадалият на строежа работник. Среща се с Кадер и лесно се досеща, че е дъщеря на врага му. Печели доверието й лесно. Помага й в момент, в който Шахин получава нова криза. Негов човек влиза в дома на Севги и доказателството за другия брак на Шахин е открито.

Фериде предлага огромен хонорар на Расим, за да намери Дилек. Крие това от Джунейт, а той се съмнява, че проблемите им са заради Тунч. Нахлува в имението и вдига скандал. Джунейт забранява на Фериде да напуска дома им и тя се отказва от разследването. Тунч изпраща Расим да нападне офиса на Козан. Джунейт й идва на помощ и разбира, че новооткритият му брат наистина планира да му я отнеме. В крайна сметка решава да помогне на Фериде да открие роднините си.

Осман отива да говори с Бахар. Настоява снаха му да се бори за семейството си. Полицаите разследват смъртта на Муса и задържат Джесур. Така Шахин още веднъж минава между капките, но Берат не стои мирен – изнудва го за огромна сума пари.

Двуженецът не отстъпва и той води семейството му при Шебнем. Кадер обаче, без да иска, помага на лъжливия си баща да се спаси отново. Расим намира Дилек и дава истински коз в ръцете на Тунч.

На фона на тези драматични събития се случва и нещо хубаво. Лейля и Умут се обичат и си разменят пръстени, защото искат да остареят заедно.

Една забавна снимка извън кадър от 2013 година. Именно тогава е заснет третият сезон на "Прости ми", който в момента върви по Нова тв.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 16:57 от AfroditE

# 388
Благодаря ти, мила! Hug

# 389
  • София
Бахар, както винаги, не знае какво иска. При мъжа ли да се връща, при баща си ли да стои?!?!

Севгито само се кокорчи и крещи по щерка си, че баща и бил много зле и трябвало да му даде бъбрека си. Да не ходела при мъжа си, щото той не харесва Шахинчо. Аааа, докато за пореден път се караше с Кемал взе че падна и си пукна ръката. И ест Кемал е виновен  ooooh!

Омут проявява разум и се опитва да озапти майка си.

Шахин току подбелва очи, че му е много зле.

И за капак Берат плъха слухтеше пред къщата им, Шахин го покани вътре да пиел кафе и стана мазало, когато Кемал го завари вътре  hahaha

Ама тая Бахар много тъпа бе, мнооого  Shocked
благодаря  bouquet ейййй много ме нерви тая Севги то бива тъпота бива, ама такова чудо

Общи условия

Активация на акаунт