"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 908
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
art deco, построили са си комунизма. Лентяи мръсни.  Joy

# 601
Кемал 'работи' като архитект,само незнам в коя част от денонощието ,след като постоянно си е вкъщи Simple Smile
И Омут май работи като шофьор.
Другите са на социален патронаж явно Simple Smile

# 602
  • София
art deco, построили са си комунизма. Лентяи мръсни.  Joy
  Peace Joy
Направо да им завиди човек...  Embarassed

Готик, когато си гледаме бебетата, вършим по-голяма работа от мъжете си... а и парите, независимо дали ги изкарваме ние или те,  не са на никого от нас поотделно, а общи на семейството!  Peace
Сещам се за един стар виц по този повод...  Joy

# 603
Да не е 'моето си е мое,чуждото е общо' 😃😃😃 Аз доста време бях така ,преди да родя ,сега всичко е на детето Simple Smile
Ама Зюхрето как я метнаха,хайде да казва ДА на Осман,че много взе да се протака ...

# 604
  • София
Младоженец крещейки на жена си :
-Какви ги говориш, бе... вече няма мое и твое! Всичко е НА-ШЕ!
И какво търсиш в гардероба, докато ти говоря!?
- НАШИЯТ сутиен...  Joy

# 605
 Joy Joy
Двама приятели си говорят:
-Пешо, бе, сутиен ли носиш?
-Да, жената го набара в багажника, казах й, че е мой и оттогава съм принуден да го нося. Joy

# 606
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Един купил на жена си ел.самобръсначка, последен модел, за рождения ден! Mr. Green
Разбрах защо Шахо се връща в гетото....Парфюмената пунда яко се издъни с парите за отрепките, които са за убийството му в крайна сметка... По-добре при сърмите и бюрека... Naughty

# 607
  • София
Бонбони,  Joy  Joy  Joy

Един купил на жена си ел.самобръсначка, последен модел, за рождения ден! Mr. Green
Разбрах защо Шахо се връща в гетото....Парфюмената пунда яко се издъни с парите за отрепките, които са за убийството му в крайна сметка... По-добре при сърмите и бюрека... Naughty
Joy Joy Joy

# 608
Само на мен ли ми се струва, че изрязоха от този bolum 569. Започна при нас от 14:30, но... В youtue е 46 минути. Тука за 30 мин
някъде и свърши и преди малко почна 570..

# 609
Хахаха Севгито с тези кукли това е крайно несериозно Grinning Grinning Кемал е супермен

# 610
  • София
Хахаха Севгито с тези кукли това е крайно несериозно Grinning Grinning Кемал е супермен
А Бахар тъпото?Точно когато всичко можеше да се разкрие, Бахар я спря!

# 611
И Бълхар е многооо зле,като цяло кое дете ще поиска майка и да си мисли,че мъжа и има любовница,а не жена,все една и съща болка е,не мога да разбера сценаристите.

# 612
И Бълхар е многооо зле,като цяло кое дете ще поиска майка и да си мисли,че мъжа и има любовница,а не жена,все една и съща болка е,не мога да разбера сценаристите.
Аз си мислех същото. Болката ще бъде една и съща, просто в момента тъпата патка не осъзнава, че причинява много по-голяма мъка, отколкото ако беше казала веднага истината.

Бълхар  Joy Joy

# 613
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Хи, хи!!! СевгитУ горда собственичка на WV ''калинка''! Дъл' ш мое да го кара!  Joy Joy Joy

И аз това попитах преди време Naughty
 Друга жена от години или вчерашна любовница......според мен се в г*з. Но Тъпото само знае да увърта, докато затъне в л.....ната и Кемал пак да я вади....Пфу!!!!! #Cussing out

# 614
Момичета не го гледах днес,с едно изречение да ми кажете какво е станало?

Общи условия

Активация на акаунт