"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 713
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Той каза,че не я е докоснал,а е платил на някаква чистачка да я съблече и изкъпе,понеже била цялата в повръщано Simple Smile
Ама нещо не му вярвам ....

# 691
И паричките изчезнали! Ха познайте кой ги е свил  Joy

# 692
  • ГО
Берат?

# 693
Интересно наистина кой взе парите?

# 694
Аз пък си мисля, че е някой доверен на "умрелия" Шахин. Пък може и да е Берат. Някой друг заподозрян?

# 695
Останах с впечатлението, че парите Шахин ги даде на семейството си в онези кутии, които те получиха  newsm78

# 696
Останах с впечатлението, че парите Шахин ги даде на семейството си в онези кутии, които те получиха  newsm78

Там имаше подаръци, даже показаха някои.

# 697
аха  Grinning пропуснала съм този момент значи

# 698
  • София
Дами, кажете моля къде е Кемал и какво се случва с него, че ми е много любопитно! Може и да сте писали вече, уж ви чета ама не съм видяла.

# 699
  • София
Дами, кажете моля къде е Кемал и какво се случва с него, че ми е много любопитно! Може и да сте писали вече, уж ви чета ама не съм видяла.
Отпуск е, летен, я каква е жега Simple Smile.Иначе го блъсна с колата и го прибра Инджи, когато той бягаше от брат и.Сега в момента къде са двамата,никой не знае, не са показвали.

# 700
  • София
Отпуск е, летен, я каква е жега Simple Smile.Иначе го блъсна с колата и го прибра Инджи, когато той бягаше от брат и.Сега в момента къде са двамата,никой не знае, не са показвали.
Хахаха... Тайне, отдавна съм почитател на чувството ти за хумор...  Joy

# 701
  • София
Благодаря, ти! И аз предположих, че Инджи го е прибрала, ама затова питам, ако някой е гледал напред да каже, че ми стана много интересно!

# 702
  • София
Тва супер нагло и безполово същество Йълдъз,  ooooh! ако ми е пред очичките, може да положа старание и да потърся ножа, с който тя наръга Деря...  Joy

# 703
  • София
Зарязах го.Повръща ми се вече от всички персонажи.

# 704
  • София
А аз продължавам да се ядосвам и си приказвам... сама...  Joy Joy Joy
То аслъ, само мазохистите останахме...  Mr. Green

Фериде: "Моя сестра не може да е толкова лоша!"  ooooh!
Заради Ейлюл не е умрял никой досега, но заради Феридето - ДА! Но тя пак, милата, е самата невинност!  newsm03

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 15:47 от art deco

Общи условия

Активация на акаунт