"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 984
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Бонбонка, това дадоха за Тунч, че е затворен, спи на един матрак. Дълбае по стената чертички, предполагам, че са дните, които е затворен там.
Много ми е сладък дъртия (Осман) как взе да заобичва Фериденцето. Ейлюлката много ме дразни вече, нямам търпение да се превърне в позитивен герой, сигурна съм, че ще я харесам много след като разберат, че са сестри с Феридето.
Аз вчера и онзи ден не можах много да гледам, но от горе от горе хванах какво става.

# 121
Онзи ден дадоха, че Лейля май заведе Кемал в болницата, но Кадерката отиде при нея преди това да я кара да си ходи. Йълдъз бяха с гениална идея. Отиде и вдигна скандал на Ейлюл, првз това време Фериде и Назире откраднаха месото от фризера. Ферман ги видя, ама май не разбра от начало, че са крали месо.  Joy После като се прибраха, Зюхре разбра какво са направили и започнаха един луд скандал, дойде комшийката да се скара с тях, че са шумни. Зюхре и Йълдъз я набиха и попаднаха в ареста.  Joy Това беше общо взето от оня ден.

# 122
Защо са краднали месо от фризера пък тия двете?

И аз тези дни не мога да гледам сериала.  Sad

# 123
Защото нямат пари. И някаква там от махалата правела Мантъ. (Май е турска гозба) и го продавала. Та и тия решиха да припечелят някой лев, но нямаха продукти. И Йълдъз като една видна мафиотка реши да краде.  Joy Joy Joy
Къде се губят Фиоре, diziler - той пишеше много интересни неща за Анкара, за кварталите, за турската кухня и т.н. Барелината и нея я няма никаква, знам че гледа рядко, но съвсем се загуби. И други пишеха повечко. Дано се появят скоро.  bouquet

# 124
  • София
Мантъто е пипкава работа.

# 125
Приличат ми на пелмени  newsm78

# 126
  • София
Приличат ми на пелмени  newsm78
Пелмени са, но по-дребни и с овче.

# 127
Здравейте момичета!Записвам се и аз в темичката-гледам сериала почти от началото Simple Smile
Имам въпрос-това ,че Тунч е затворен дали не е свързано с Албер? ПоследноТо, което гледах е,че той припада,някой отиде при него и малко след това въпросния Албер се появи.Аз пропуснах 2-3 серии от този момент и затова питам.
А някой знае ли какво става с бебето на Ейлюл?Гледах едни серии много напред ,където тя е парализирана,но не забелязах да дават бебе,което е нейно.

# 128
Някой общувал ли е с турците - наистина ли са такива скандалджии като по сериалите си? Ако наистина са като Севги, двамата дърти богаташи (Осман май ще омекне, но жена му още се заяжда с Фериде), щерка им Йълдъз, която прилича на Миролюба Бенатова, Ейлюл, многото използвачи и мафиоти, които постоянно шантажират за пари не искам да познавам такива. Гледам във вчерашната серия човекът Осман болен, те се разправят и крещят над главата му, та той може да хвърли топа от тоя стрес. Grinning Моля ви, кажете ми, че не е истина и не са с такъв манталитет, защото и от другите им филми си вадя крайно негативни впечатления за тях! Simple Smile Не ме разбирайте погрешно - сериалите им са интересни, но една голяма част от героите са хора, които в реала никога няма да допусна до мен, доста са ми драматични и скандалджии.

# 129
  • Край ''синьосиньото синьо море''
СценаристИтИ се сабудиа!
Вкараха малко разнообразие що'т писнА на зрителите от сълзите и сополите на Бахар...  #Cussing out
Осман как се пльосна върху Назирето, чак на актьора му стана смешно... Joy
Горкия Тунч, още ли ще го държи в плен тоз злодей Алпер...И какво ще му НАПРАВИ Ейлюл като разбере box

# 130
Малко ми идва като съшито с бели конци. Значи накрая на сезона дадоха как Тунч му стана лошо и падна и някакви хора се връткаха около него. Изведнъж идва Алпер и знаем, че е отвлякъл Тунч. Значи тоя Алпер го измислиха от някъде си, правел проектите на Ейлюл, тя верно, че говореше понякога с някой си, но той как е отмъкнал Тунч? Дано по някое време разкрият какво точно се е случило.
Какво става с Берат? Какво стана с изнасилването? Заспали сценаристи.

# 131
Значи все пак Алпер е отвлякъл Тунч.
Берат се появява пак в някои серии,които прецъках набързо.Но и на мен ми е странно Кемал разбира ли  за изнасилването,толкова време мина вече.

# 132
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И какво е това кърмене на Бахар....то не минаха ли поне 3-4 месеца откакто е в пандиза.Туй дете не се ли отби... newsm78
Хареса ми новогодишната атмосфера...Напомни ми как някога роднините идваха и всеки носи по нещо...И едни усмихнати всички....Хората са еднакви навсякъде по света Simple Smile

# 133
Аз много изпуснах,знаете  ли до кой епизод е вече,за да гледам по интернет?И евентуално кой турски епизод дават сега.

# 134
332,има го ,както и предните в Novaplay  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт