"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 921
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Арти, Peace
И едните и другите да гадняри.... smile3521, просто сценаристИтИ ни ги редуват... Mr. Green

# 571
  • София
Точно така е Суси...  Heart Eyes Peace
А най-нагла е ламята Йълдъз, която току-що рече, че Ейлюл трябвало да изгние в затвора, но е забравило чудовището, че наръга още по-жестоко Дерия /и то заради ревност, не заради бебе!/, но нито веднъж не и мина дори през ума след това и си живее най-спокойно, че и раздава правосъдие наляво-надясно... също като Ирина ИванОпусомова /за тези, които гледат Брадъра, де  WinkJoy

# 572
... също като Ирина ИванОпусомова /за тези, които гледат Брадъра, де  Wink/  Joy

Тая госпожа май става нарицателно, къде ли не срещам коментари за поведението ѝ в брадъра, заради нея ще взема да го погледам. Simple Smile Peace На Лейля баща ѝ влиза ли в пътя или ще продължи да прави гадости? Изпуснала съм го тоя образ и сега не знам какъв е - лош или се оправи? newsm78

# 573
И преди бях писала, и сега да го затвЪрдя.... Naughty Нашите сценаристи здраво копират от американските...''Дързост и красота'' го гледах в продължение на 21г., всеки Божи ден.И там имаше два лагера...Някой от единия прави нещо и всички от другия го псуват.....Минат има-няма 100 серии и палачинката се обръща....Идентична ситуация....Сега пък първите псуват....Явно се разчита, че зрителЕте не помнят или са покосени от естествена кончина... Mr. Green И номерът минава. Филм да става  ooooh! Mr. Green
Та и тук сега....Кой мушкал, кой ръгал.................Всичките псуват Joy Mr. Green
За Иринка......Враждата ѝ с Миглена е защото навремето Миглена е сватосала Иван с първата му жена, не ѝ помня името, май Бистра беше.Била е член на екипа на Миглена. Та има си крушата доста дъъъъъъълга опашка Mr. Green Да се прави на гуру на морала и ''най -добра майка'', след като разсипва две семейства....'' Разтурикъща''дет' се вика.....Този номер на Миглена няма да мине Naughty Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 21:16 от susy

# 574
Ех, днес времето беше супер и не гледах.
Каккво стана с Бахар и Шебнем?
Скрит текст:
Май първата жена на оня Иван е била Вихра. Ирина и аз не я харесвам. Мазнярка си е.  Joy

# 575
До сега се въздържах, но днес безкрайното ми търпение се изчерпа... Whistling  Такъв безсмислен и лигав диалог между Фериде и Джунейт... ooooh! ooooh! ooooh! Върхът!!!! 
СценариститИ да спрат да се напушват и да не ни подценяват повече...Ама ха!!!! #Cussing out

# 576
  • София
Peace
Дано най-после да се оженят, че тази мъка да свърши! 1-2 епизода може да се издържАт, но това продължава месеци и не виждам в скоро време да ни се размине...  ooooh!
Всъщност някой знае ли след колко епизода Ейлюл ще разбере, че истеричката и е сестра и как го разбира!?   newsm78

# 577
Ейлюл казва на Фериде, че са сестри точно на сватбата им с Джюнейт.  Тунч мисля че знае, но крие дълго време истината. Може и да не съм права - гледала съм го без превод.
А този съсед, с когото се задява Йълдъз в 6 сезон, май нещо се готви да отмъщава. Доста ехидни физиономии прави зад гърба ѝ.   Какъв е този?   susy май говори турски, може би ще осветли по въпроса. Аз го гледам в ю туб, по коя турска тв го дават?

# 578
В началото на сериала когато Тунч помагаше на Ейлюл да намери сестра си имаше една не много възрастна жена,която в последствие изчезна на някъде.Та тази жена отново се появява,мисля че именно тя казва на Тунч че Фериде и Ейлюл са сестри.Не съм мн сигурна защото и аз незнам турски.Тунч казва на Ейлюл,а тя на леля си.Лелята не и вярва и за това правят ДНК тест и разбират истината.После Ейлюл казва на Фериде по време на сватбата им с Джунейт и така.Но до колкото знам от разказите по напред в темата,че така или иначе Фериде все пак се омъжва за Джунейт.

# 579
 susy май говори турски

Ха ха!Освен турцизмите в българския език и една друга турска дума не знам Laughing А би ми се искало, за да сравня приказките на Фериде и Джунейт, дали толкова лигаво звучат и на турски Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 23:02 от susy

# 580
Плана на Бахар да изкара Шахин черен  и лош проработва ли?Като гледам старае се лисицата,ама да не ревне накрая и те да му простят.И без това не са много умни,само знаят да кудкудякат Simple Smile
Не разбрах Тундж взе ли пистолета или просто ги отпрати да търсят на друго място?
Джунейт и неговото 'ангелче'Фериде са ми толкова нереално сладникави,че още малко ще протекат,то бива любов,любов,ама се престават:).Неприятни за гледане са.

# 581
  • София
Наде,  Hug bouquet

Суси, кой като теб... с този съвършен турски...  Joy  Hug

# 582
Планът на Бахар не е лош...Да накара Шахин сам да се прецака пред семейството, но като всичко до сега е на път да го провали с идеята за ''измислената любовница'', уж хваната в някой бар... Whistling 
Бахар Тъпото...к'во да го правиш....С какво една вчерашна к''ва е по-безобидна и по-безболезнена от двугодишна такава???!!! newsm78 Нали патката на Шахо е плувала в чужд гьол... Naughty
Тъпото рискува на оня да му писне (както вече се очертава!) , да си бие камшика и нито Европол, Интерпол, ФБР....и даже СевгитУ няма да го намерят.... Naughty Щото има пари и може да прави каквото си поиска.....Мдамммм!!!

# 583
  • София
Ейии, върнаха си къщата тези наглеци...  Mr. Green   успокоиха се най-после...  Laughing
Те могат да палят чужди къщи; да крадат чужди акции; да вкарват близките си в лудница, за да ги ограбят; да натякват на ограбените, че са ги отгледали; да продават чужди апартаменти; да изневеряват; да наръгват; да убиват; но сакън някой да не им отнеме нещо тяхно...  за същите неща другите са за затвор, но те... никога!!!  ooooh! Joy

Всъщност целият сериал е посветен на това, сакън Севгито да не бъде разочаровано или пък да не го заболи нещо, независимо кого тормози и съсипва... и Козанови да не са виновни за нищо и всяко тяхно престъпление да се окаже едно много "добро дело"...  Joy
Че покрай тях и сина на мазноча Назире да мине за НЕубиец...  ooooh!

Апропо, планът на Бахар е от тъп по-тъп... вместо да го изобличи...  Rolling Eyes

# 584
  • София
Ама Бахар тъпото( много и отива) защо не каже истината, много по-лесно е, отколкото да измисля всякакви идиотщини.А Кемал как изобщо я търпи.

Общи условия

Активация на акаунт