"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 925
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Момичета следите ли сериите , които сега се излъчват в Турция? Може ли да кажете с няколко думи какво става? Аз ги гледам , но нищичко не разбирам и гледам само картинки. Кой е Демир и какво иска от Бахар? Тя разбра ли , че Кемал е умрял и защо не си е взела Юсуф? Тази жена да не би да е майката на Фериде?

# 556
  • София
Лелее, тия Козан колко са нагли, направо нямам думи!  ooooh!    По наглост са равни само на наглото Севги...  и на малко по-наглата Кадер!   ooooh!
Не бях гледала доста време, щото се ядосвам ... но почти от месец не кърмя и гледам уж отгоре-отгоре, но пак се дразня...  Joy

Джунейт и Фериде са  ми отвратително лигави понеже изпусна гердана реши,че с него е станало нещо.И го тресе 10 минути вместо веднага да викне линейка баналноооо.
Peace
И на всичко отгоре и двамата са истерични. Не съм и предполагала, че такава комбинация е възможна, но явно е!  Joy

# 557
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И защо да са ''нагли'' Козан....Защото член на семейството е наръган с нож и те не знаят от кого????
Какво трябваше да направи Джунейт.....Да спаси бебето????? Ами това трябваше да направи , за да се отърве веднъж завинаги от змията Ейлюл.... Wink
Ама и сериалът щеше да свърши Mr. Green

# 558
  • София
Ти мани другото, ама ако беше умряла Ейлюл, Феридето после щеше да го обвинява,че е убил сестра и.

# 559
Вчера какво стана, мили момичета?  Embarassed
Шахин бей върна ли се?
Мернах оня ден Берат. За какво го даваха въобще? Говори с бабата по мобифона, ааа да и да се срещне с бащата на Лейля. Лика-прилика събрали се двамата комарджии.

# 560
  • София
Вчера какво стана, мили момичета?  Embarassed
Шахин бей върна ли се?
Мернах оня ден Берат. За какво го даваха въобще? Говори с бабата по мобифона, ааа да и да се срещне с бащата на Лейля. Лика-прилика събрали се двамата комарджии.
Аз не гледам.Като започне и първия турски и тоя, местя на Антъни Бурдейн и 24 кухнята.

# 561
Бе незнам дали са нагли или не ама тая Зюхре и тя не знае какво иска и какво прави и въпреки това е мааалко по добре от Севгито.
А Джунейт и Фериде са ми по скоро банални.А Фериде и тя уж мила и добра пък и тя все си вре носа в чуждите работи и после като стане нещо и ревтуни и всеки и е виновен.Забрави какво стана с майката на Тунч и че тя и Джунейт бяха в центъра на събитията,забрави как изостаеи Тунч пред олтара и после заживя с Джунейт без да и пука че Тунч е изчезнал,пък сега тръгнала да вини хората и да истерясва.А и ми е една флегматична.
А за Козан ми те винаги са били нагли,така че на какво се чудите.Осман що мръсотии направи заедно е Ейлюл сега това че е застанал срещу нея не го прави нито по добър нито по прав...просто е нагъл.

# 562
       Здравейте!  Hug

И защо да са ''нагли'' Козан....Защото член на семейството е наръган с нож и те не знаят от кого????
Какво трябваше да направи Джунейт.....Да спаси бебето????? Ами това трябваше да направи , за да се отърве веднъж завинаги от змията Ейлюл.... Wink
Ама и сериалът щеше да свърши Mr. Green

Да, Тунч и Ейлюл са истинска измет.  Stop Претенциите им за справедливост стигат до небесата, а всъщност са изключително долни същества, които изпитват садистично удоволствие от чуждото страдание.  Naughty Разбира се, чертите на тези герои са засилени и хиперболизирани (в интерес на драгия зрител  Grinning). Струва ми се, обаче, че самите актьори (главно с визията си) допринасят за това дразнещо и нагло излъчване на високомерие и превъзходство. Сякаш останалите персонажи са някакви олигофрени и лумпени. В сериала има и други отрицателни образи, но тяхното възприятие от екрана е далеч по-нормално и поносимо.  Peace

Със закъснение  Embarassed (тъй като вече минаха част от епизодите) поствам резюмето на събитията, които ще видим през тази седмица по Нова тв.

Скрит текст:

Лъжите на Шахин са разкрити, в схватка Шебнем ранява Бахар

В следващите епизоди на "Прости ми" арестуват Ейлюл, но тя е готова да нанесе безпощаден удар на семейство Козан

Измяната на Шахин лъсва за всички, а Ейлюл, въпреки престъплението си, ще оттърве затвора

Шебнем и Шахин заминават чак в Америка, за да се скрият от роднините и от неговите врагове. Тя обаче поддържа непрекъснат контакт със сестра си, без да подозира, че дава златен шанс в ръцете на Джесур.

Той поставя сънотворно в кафето на по-малката си сестра и Инджи припада, докато говори с Шебнем. Сестра й се разстройва толкова много, че иска от съпруга си веднага да се приберат в Турция. Двамата пристигат в Анкара, но Шахин се крие в хотел. Но Джесур не е вчерашен. Открива го и оставя писмо на Севги с новината къде е неверният й съпруг-беглец.

Бахар, обаче, намира писмото и тайно от майка си отива да види Шахин. В хотела дъщеря му го сварва в леглото с Шебнем и той е принуден да признае за брака си с нея. Бахар я напада и тя й отвръща подобаващо. Момичето пада, удря си лошо главата и я водят в болница. Кемал е на подходящото място и бързо научава за произшествието. Бахар се отървава леко, но научава съкрушаващи сърцето й факти за лъжливия си и безскрупулен баща.

При другия брат Козан положението също е особено драматично. Фериде предполага, че именно съперницата й е намушкала с нож нейния любим. Ейлюл готви бягство с помощта на Тунч. Зюхре научава, че снаха й е отсъствала от дома им по време на инцидента с Джунейт. С нейна помощ Фериде се опитва да намери доказателство за вината на Ейлюл.

Джунейт бавно се възстановява и вече може да посочи кой го е нападнал. Ейлюл е арестувана. Но тя няма да се примири да изкара дълго време зад решетките, защото е сигурна, че държи в ръцете си голям коз срещу семейство Козан. Ще използва всички доказателства, за да обвини Зюхре в убийството на Алпер.

Саид е настървен да отмъсти на довчерашния си кръвен брат за неговото предателство. Той коварно плете мрежите си, с които да заложи клопка на Лейля и да накаже Умут.

# 563
Благодаря, Афродита!  Hug
Понякога така ме дразнят, цял сезон разтягат локуми и накрая супер интересно завъртат събитията.
Аз изпуснах 6 сезон. Гледала съм само 3 серии от него, ще чакам да го купят от Нова. Какво стана с онзи новия? Бахар влюби ли се вече в него? Йълдъз разбра ли за сина си? Моля, някой, дето гледа да хвърли набързо някаква светлина в сянката.  Joy

# 564
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Бялата шапка в стил ''полуидиот'', дето беше нахлюпила днес Ейлюл...изкърти фаянЦа hahaha Joy
Тея хора грам стилисти нямат... ooooh!.На Варненския пазар ще се намерят по-''класни'' дрехи. Naughty..А и Шабнем с този червен клин.....От Парк авеню в НюЙорк трЕбе да го е закупила ooooh!

# 565
  • София
   Да, Тунч и Ейлюл са истинска измет.  Stop Претенциите им за справедливост стигат до небесата, а всъщност са изключително долни същества, които изпитват садистично удоволствие от чуждото страдание.  Naughty

Joy Joy Joy  ooooh!
Че има ли нещо, което Ейлюл и Тунч са направили, а Козанови не са!? Има ли, бе?

Струва ми се, обаче, че самите актьори (главно с визията си) допринасят за това дразнещо и нагло излъчване на високомерие и превъзходство. Сякаш останалите персонажи са някакви олигофрени и лумпени. В сериала има и други отрицателни образи, но тяхното възприятие от екрана е далеч по-нормално и поносимо.  Peace

А за мен по-грозен от "любовника" и "големия и силен мъжкар"  Joy Джунейт няма... егати мухльото са избрали за любовен персонаж... ръцете му висят като на марионетка, която е закачена на закачалката и не е в действие...  Wink
А актрисата, която играе Ейлюл е доста по-красива от тази, която играе Фериде, която е бозава и  безлична и Слава Богу, че са спрели да я дават с къса пола, защото краката и са направо рахитични.  Tired

# 566
В новия сезон -Булут (Онур)продължава да помага на Бахар.Намериха нещо в компютъра на Демир което го уличава,че той е убил Кемал.Обаче Демер се усети че става нещо и сега иска развод на Бахар.Тя не е съгласна,понеже не може да довърши отмъщението. Мъчи се да го разубеди,и той каза че единствено ако станат истински съпрузи ще оттегли молбата.Елдъз не е разбрала още че бебето е нейно.Елиф започна да завижда на Кадер,нещо за фирмата на Махир.Седат каза на Фериде че знае къде е майка и.

# 567
  • София
Бялата шапка в стил ''полуидиот'', дето беше нахлюпила днес Ейлюл...изкърти фаянЦа hahaha Joy
Тея хора грам стилисти нямат... ooooh!.На Варненския пазар ще се намерят по-''класни'' дрехи. Naughty..А и Шабнем с този червен клин.....От Парк авеню в НюЙорк трЕбе да го е закупила ooooh!
Peace
susy, абсолютно! По-едно време Ейлюл я обличаха доста модерно, но сега не виждам никой, който да е с тоалет като хората...

# 568
Доживяхме да спипат бай Шахо най-накрая Grinning

# 569
Да, много яко. Щях в 15:15 да извеждам малкия, за да го люшкам на едни люлки, а то много интересно.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт