Бременност, бебе и котка

• 13 005
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Спасение от космите няма.
Моя котарак го е страх от бебето, не припарва до нея.

# 61
Stacyto,
за шезлонг бебето ти не е ли много малко? Моето е на 2 месеца, слагахме го само един път, но чесно казано не проявява още интерес. Макар че нашият се люшка. Котките не го харесаха, аз сложих котака ми вътре и той от страх, че се разлюшка изкочи. Новородените предимно спят, най-безопасно им е в кошарата. Вече три от котките ми влизаха и спаха в краката на сина ми, макар че ги махам те упорстват да са там.
Както някой каза, отървия от космите няма, те са там където най-малко очакваш, не мисля че ще навреди на детето. Важно е да почистваш често, пък не го мисли толкоз.

# 62
За съжаление аз самата й нося косми по дрехите си, наистина няма спасение. По-скоро не знам дали на котето няма да му стане в повече и бебето и вибрацията от шезлонга след прахосмукачката робот, но скоро ще разберем, очаквам шезлонга утре и ще разкажа. Иначе за малко и аз мисля, че е малко, но денем хич не иска да спи вече, освен ако не сме навън. Днес особено доста си поплака, затова реших да пробваме с шезлонга, бързо се изчерпвам да я забавлявам, а в момента, в който я слож в кошарата - започва рев, както казах - през деня основно.

# 63
Всеки шезлонг има упомената най-ранна възраст на използване. Има много от самото раждане, има някои от малко по-късно. Аз го използвах да приспя бебето и го местех в леглото, защото наистина има риск, макар и малък, от спането в шезлонг.

# 64
Най-добро решение дори и в това студено време е разходка с количка за час навън, заспива мигновено. Ние сме в къща и аз всеки ден го слагам да спи за 1-2 часа вън на двора / единствено като има вятър и дъжд не съм го изкарвала/. + закаляваш детето си.

# 65
За съжаление не работи при всички деца. При дъщеря ми номерът минаваше около 2 месеца, след това не спеше в количка изобщо. Също не заспива в типичното за доста деца любимо място в кола в движение. Всичко е строго индивидуално.

# 66
Нашата заспива навън засега, но просто като цяло през деня не иска да спи повече от час. А тепърва идва зима, но ще видим как ще бъде. Иначе я изведох в голям вятър, просто ми се налагаше, но беше с дъждобрана количката.

# 67
Здравейте,
Имам една питанка Simple Smile
В ранна бременност съм (7-8 седмица) и стандартното нещо, което гинеколожката ми каза е да "разкарам" котката ни. Не искам да коментирам отношението и понеже мисля да я сменя и без това. Но ме прати на изследване за токсоплазмоза, като резултатите които излезнаха малко ме притесняват. Записах си час при друга лекарка за другата седмица, но ако някой има идея дали резултатите за IgM са ок, ще се радвам да споделите, понеже ми е леко притеснено  Confused

Група Показател   Вид материал       Резултат   Измерителна единица   Референтна област   Метод

Labor Limbach, Heidelberg Germany
Toxoplasma IgM Ab (quant.)   S        1: < 100                                          1: < 100                    ELISA

Паразитология
Тoxoplasma gondii IgG Ab   S                0.14            IU/ml                   0 - 1                            ECLIA

# 68
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз имам от април 15 година изследване, от Цибалаб, но референтните стойности са различни, от тези които си написала, пък и нещо не го разбирам, аз лично написаното. Кое е референтна стойност и кое резултат?

# 69
Здрасти,
Ами аз си правих изследването в лаборатория Бодимед.
И на мен ми беше странно, реално резултатът за IgM е 1: < 100 и референтната стойност също е 1: < 100. Което като го видях като резултати веднага звъннах в лабораторията да питам случайно нещо да не са объркали резултата. Те казаха, че нямало как да стане объркване понеже доктора ръчно ги въвеждал. И да съм се объркала към моя лекар за да ги разтълкува.
Но за мен не е логично резултатът и референтната стойност да са едно и също число.
За това реших и да питам, случайно някой да не е имал подобен резултат.

# 70
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здрасти и от мен пак...
Най-добре си намери добър лекар, да следи бременността и той ще ти каже най-сигурно. Успех и пухкаво и здраво бебче ти желая!

# 71
Хаха  Grinning Благодаря ти много Simple Smile  bouquet

# 72
Здравейте Simple Smile аз съм с едно въпросче.Кога започнахте да пускате котката при бебето си? Ние имаме две котки и чакаме близначки,ще бъде забавно  Laughing

# 73
Наистина ще е забавно. Laughing
Честито първо и леко раждане.
Топчо го пусках от първия ден, но котарака го беше страх от бебето и не припарваше по-далеч от прага на вратата. С течение на времето се престрашаваше и я доближаваше по-малко, от душене на крачетата стигнахме до спокойно лежане до бебето. Laughing

# 74
  • София
Моят котарак още първия ден дойде да провери. Но е много страхлив и като цяло бебето за него беше табу.
Не съм му налагала ограничения - сам си се справя много добре Simple Smile

И в момента каката за него е манна небесна, а дребния - външният фактор, който му развали рахатлъка у дома.

Общи условия

Активация на акаунт