На море в Гърция 2016 - IV

• 123 006
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
На Пелион тази година има страшно много хора, цените са доста по-високи и нищо не е както преди.

# 451
  • София (Възраждане)
Прилича на великото южно преселение на балканските народи Mr. Green И така до Миконос и Станторини  Joy

# 452
  • София
Трябва да планирам септемврийското море. За първи път,не мога да реша къде. Моля за помощ. Били сме на Корфу,Халкидики,Олимпийска ривиера,околностите на Кавала,Крит,Пелион.Заглеждам Кефалония с Лефкада,Скиатос или Евия. Къде бихте ми препоръчали? Изискванията са ни : да не е пренаселено и да е красиво.
Ако някой има въпроси за горните дестинации ,ще се опитам да помогна.

Евия, но там пясъчните плажове са кът.За Северна Евия имам предвид. Иначе е красиво и не е пренаселено, особено септември.
Кажи нещо повече за Крит. Че ние септември ще сме там живот и здраве.

# 453
  • софия
Плюс един, дет се казва  Grinning
Давай Крита насам!  Grinning

# 454
  • София (Възраждане)
Изискванията са ни : да не е пренаселено и да е красиво.

Сивота-Парга-Превеза

# 455
На Крит бяхме от 01.09.2015-10 нощувки. Летяхме от Солун .Разгледахме почти целия остров с кола под наем. Спахме на 3 места. Ако си си определила вече някоя част на острова,ще е по-лесно за разказване.

# 456
  • софия
Аз лично област Ханя, повече в южната и част. Но не е завършен план.

# 457
  • София
Точно по картата видях, че Парга се намира доста по-далеч от дестинациите, където по принцип ходим. Гледах дори на виа мишелин.
За какво всъщност е темата, ако не за питане  ooooh!
Не е чак толкова далече но пък си заслужава и то много. То и Малдивите са далеч ама не са за изхвърляне  Grinning

# 458
  • София
А това че Парга и околностите и са страхотни ти го каззвам от личен опит и то пресен. А круиза до Паксос и Антипаксос е вълшебен

# 459
В южната част на област Ханя беше най-спокойно и плажовете са хубави. Не е свръхекзотично. Екзотиката е в северозападна Ханя.Сигурно сте проверили ,но все пак- Балос е трудно достъпен по суша. Мнооого стълби и черен път до тях. Трябва да се отиде рано-паркирането е ад. Красив е ,но за плажуване -поне за мен не е идеален. Лагуната е 10-15 см дълбока.

# 460
  • София
ilpe как раздели нощувките? Водата как беше по това време, че моят от сега мърмори, че хората печки щели да палят, а ние на море сме щели да ходим видиш ли (ще сме от 16.09.) За Балос и аз определено взех да се разколебавам. Евентуално мисля с корабче да идем.

# 461
Бюхме на Олимпийската ривиера - мръсна вода, пренаселено с хора  Sad Sad Sad

Искам да отида някъде с чиста вода и хубав плаж, този път с туроператор. Задължително е да има и тавернички с нормални за Гърция цени.  Grinning
Като гледам какво предлагат вариантите са :
1. Ситония
2. Касандра
3. Корфу
4. Закинтос
5. Тасос
6. Лефкада

Къде бихте ми препоръчали от собствен опит?

# 462
От кого очакваш препоръки - от хора, които са ходили на 1-2 места, или от такива, които са ходили на всичките?

Освен това, ти може и да избереш регион с наша помощ, ама това са 100 км ивица с десетки плажове, къде точно по нея туроператорът ще те забие - ние не можем да ти кажем.

А и сезонът има значение.

# 463
От кого очакваш препоръки - от хора, които са ходили на 1-2 места, или от такива, които са ходили на всичките?

Освен това, ти може и да избереш регион с наша помощ, ама това са 100 км ивица с десетки плажове, къде точно по нея туроператорът ще те забие - ние не можем да ти кажем.

аз искам да питам тоя форум тази тема частна ли е или обществена
защото  един пита за нещо дето не е видял другите лаят с/у него с200

# 464

аз искам да питам тоя форум тази тема частна ли е или обществена
защото  един пита за нещо дето не е видял другите лаят с/у него с200

Общи условия

Активация на акаунт