На море в Гърция 2016 - IV

• 123 106
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Днес ми дойде идеята да идем на Халкидики, гледах в букинг, но много скъпо ми се видя Shocked
Търсим хотел със закуска и вечеря ( може и ол инклузив), три звезди. С дете на над 1год.
Каква е цената средно на човек?
 bouquet

Мммм предлагам да се обърнеш към туристическа агенция. Не мисля, че някой тук би могъл компетентно да ти даде тази информация.

# 256
Здравейте,
Днес ми дойде идеята да идем на Халкидики, гледах в букинг, но много скъпо ми се видя Shocked
Търсим хотел със закуска и вечеря ( може и ол инклузив), три звезди. С дете на над 1год.
 bouquet
И ние така търсихме, и намерихме на Олимпийската ривиера  Laughing само че детето става на 3г този месец. Цената е по 110лв на ден на тримата/всъщност за детето не искат/ със закуска и вечеря в краят на август.

# 257
  • София (Възраждане)
Хрусо вилидж Полихроно не през букинг беше изборът на моя близка миналата година, доволна беше. Май беше оферта с ваучери, но голяма разлика с в цените май няма .

# 258
Привет от Кефалония. При стигнахме днес със ферибота от Нидри. Бяхме резервирали предварително, по имейл получихме потвърждение и на място сутринта си взехме билетите.Всичко стана доста бързо. Следващите дни ще пиша повече, след като по обиколил.

# 259
  • на земята
Привет от Кефалония. При стигнахме днес със ферибота от Нидри. Бяхме резервирали предварително, по имейл получихме потвърждение и на място сутринта си взехме билетите.Всичко стана доста бързо. Следващите дни ще пиша повече, след като по обиколил.
Чакаме разказ Laughing
А ако не бяхте резервила предварително ,имаше ли много коли за ферибота?

# 260
Да, колите бяха натъпкани на една боя разстояние.

# 261
  • София
Здравейте,
 bouquet
И ние така търсихме, и намерихме на Олимпийската ривиера  Laughing само че детето става на 3г този месец. Цената е по 110лв на ден на тримата/всъщност за детето не искат/ фсъс закуска и вечеря в краят на август.
В кой хотел сте? Оглеждам се за нещо бюджетно на НВ на Олимпийската

# 262
Някой да знае верен ли е този слух,че около 15 юли  влиза в сила такса 6 евро на кола  на гръцката граница?

# 263
  • София
Някой да знае верен ли е този слух,че около 15 юли  влиза в сила такса 6 евро на кола  на гръцката граница?

Министерството на Ангелкова ги пуска тези партенки. Mr. Green

# 264

Министерството на Ангелкова ги пуска тези партенки. Mr. Green
     На мен ми го каза една позната  дано не е вярно.

# 265
  • София
И 10 евро да беше, това наистина ли е проблем? Защо се връзвате на такива глупости?

# 266
И 10 евро да беше, това наистина ли е проблем? Защо се връзвате на такива глупости?
Ами да за мен е проблем защото искам да отида само до един магазин а ако има такса няма да искат да ме заведат но ок.

# 267
Привет,
след 2 седмици тръгваме за Кефалония, но се чудим на връщане по пътя насам къде да отседнем за 1 нощ..
Били сме в Парга, Мецово, на манастирите, на Вергина... и вече не знам къде да отидем за нещо ново по пътя.. Приемам всякакви идеи по въпроса... Simple Smile Simple Smile

# 268
NIKOL_MIT,
 Гревена или езерото  Керкини

# 269
  • София
Привет,
след 2 седмици тръгваме за Кефалония, но се чудим на връщане по пътя насам къде да отседнем за 1 нощ..
Били сме в Парга, Мецово, на манастирите, на Вергина... и вече не знам къде да отидем за нещо ново по пътя.. Приемам всякакви идеи по въпроса... Simple Smile Simple Smile

Янина? Приятно градче със стар град, крепост и красиво езеро.

Общи условия

Активация на акаунт