На море в Гърция 2016 - IV

• 122 973
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ние сме били в началото на Октомври на Закинтос,времето беше прекрасно,а си имаше и туристи да ви кажа,даже корабчетата за обиколка на острова все още си работеха Peace

# 316
19-25 можеш да уцелиш страхотно време и в северна Гърция даже. Само Тасос и Корфу не ти препоръчвам.
Много таверни ще работят и на Халкидики, само бийч баровете - не.
Закинтос е едно от местата, на които сезонът продължава активно до началото на октомври, да Simple Smile

# 317
Момичета,

при нас в последния момент стана ясно, че ще имаме почивка през август и аз много искам да организирам нещо за Гърция, тъй като все още не сме почивали там. Моля ви помагайте с идеи за почивката (3-4 дни) около Кавала. Търся нещо на средна цена, не можем да си позволим скъпи хотели ,че ще ни е втората почивка за тази година.

Мерси много предварително  Hug

# 318
Момичета имам нужда от помощ относно плащането на депозит. Направих резервация и трябва да платя депозит. Собственикът на хотела има сметка в Алфа банк. Ще проверя как стоят нещата с таксите в Пощенска банка, ако някой има информация за таксите за преводи в тази банка като част от Алфа банк ще съм благодарна да сподели.
Предложи ми да платя през https://www.livepay.gr/default.aspx?lang=en-US ,писа че няма такси, но никога не съм правила превод по този начин.
Някой беше споделил сайт през който прави преводи, но не мога да открия информацията за него.
Посъветвайте ме как да направя най-изгодно превода.

# 319
# 320
  • някъде ... тук ...
transferwise е сайта.

когато питах по телефона в Пощенска банка, няма ли някакво намаление за превода, защото трябваше да превеждам към юробанк гърция, любезно ми обясниха, че са си отделни банки и тарифата е една - посочената в сайта 0.22% или минимум 22 евро.

# 321
Момичета имам нужда от помощ относно плащането на депозит. Направих резервация и трябва да платя депозит. Собственикът на хотела има сметка в Алфа банк. Ще проверя как стоят нещата с таксите в Пощенска банка, ако някой има информация за таксите за преводи в тази банка като част от Алфа банк ще съм благодарна да сподели.
Предложи ми да платя през https://www.livepay.gr/default.aspx?lang=en-US ,писа че няма такси, но никога не съм правила превод по този начин.
Някой беше споделил сайт през който прави преводи, но не мога да открия информацията за него.
Посъветвайте ме как да направя най-изгодно превода.

Плащайки през този сайт www.livepay.gr с кредитна карта, не се удържат такси. Преди около година и половина платих по този начин капаро към студиа в Гърция и стана много бързо и безпроблемно!

# 322
  • София
Споделям лоши отзиви от Studios Castro  в Торони. Стаите са прилични, разположението е идеално, непосредствено до плажа, близо до таверни и магазини, но собственичката е много неприятна и неразбрана, имат проблеми с водата, не се чисти редовно.

# 323
Разглеждам круизните кораби около Кефалония. Моля ви, тези от вас, които са били на някои от тях да споделят впечатления. Особено за тези с тръгване от Агиа Ефимия или Аргостоли. Ето ги

# 324
  • София
Привет от Вурвуру Simple Smile Времето е страхотно, около 35 градуса, но има бриз и не се усеща горещо. Тук българите не са много, основно сърби и гърци. Днес ходихме до един плаж, но който 90% бяха от Белград. Горещо препоръчвам таверна Парис - вкусно и прекрасна атмосфера. Плажът до Вурвуру Кариди не струва. Много мръсен пясък, но пък водата е топла като чай. Направо е рай за децата.

# 325
Някой отсядал тук?
http://www.keramoti-bg.com/hoteli.html

Има всякакви варианти за настаняване, изглеждат добре... Единствено цени не са обявени никъде  Tired

# 326
Някой отсядал тук?
http://www.keramoti-bg.com/hoteli.html

Има всякакви варианти за настаняване, изглеждат добре... Единствено цени не са обявени никъде  Tired

В началото на септември 2014 бяхме на почивка в Керамоти. В мезонет на Бел Вю апартментс. Останахме много доволни. Доколкото си спомням цената беше 80 евро/вечер, което ми се стори доста, но тогава ми беше важно да сме възможно най-близо до Варна и го избрахме заради самия плаж. Плажът е супер, в селцето по заведенията повечето хора говорят български. Ако някой се интересува от подробности, с радост ще споделя.

А някой може ли да препоръча конкретен хотел/вила в Мола Калива или Афитос за семейна почивка отново. Приоритетите са да има кухня, в близост до плажа и разбира се чистотата и удобството на самите стаи. При огромния избор онлайн, уви, ми е много трудно да избера.

# 327
  • София
Крият си цените Белвюто в Керамоти, предполагам защо  Mr. Green Но от познати - апартаментите за 4-ма са около 90 Е, големите около 120 Е.

Противоречиви са мненията за собствениците и хотелите им. Поразрови се.

# 328
  • София, под Карлсон
Привет! Търся скорошни отзиви за Амулиани. Наистина ли е толкова малък остров, колкото чета в нета - около 4-5 км? Смятате ли, че става за около 10 дневна почивка или ще умрем от скука (детето де, аз предпочитам спокойствието)?

# 329
Да, толкова е малък Simple Smile И площта му не се е променяла в последните няколко стотици хиляди години, та и не толкова скорошни отзиви ще ти свършат работа  Mr. Green
Има едно село/градче и няколко плажа. Магазини, фурна, заведения са в градчето, има тук-таме по някой ресторант или бар на двата по-популярни плажа.

За децата има малък лунапарк (блъскащи колички, въртележка, джаги и подобни), вече ако е по-голямо - със сигурност ще умре от скука.
Макар че то на по-големите им даваш един таблет и им е все едно къде са Grinning

А някой може ли да препоръча конкретен хотел/вила в Мола Калива или Афитос за семейна почивка отново. Приоритетите са да има кухня, в близост до плажа и разбира се чистотата и удобството на самите стаи. При огромния избор онлайн, уви, ми е много трудно да избера.
Как избра тези двете точно?
Афитос е най-хубавото градче на Халкидики, но плажът не струва. Построено е на скала и повечето хотели/къщи са горе, има само 1-2 долу на бреговата ивица (хотел Афитис е само май). Иначе мога да препоръчам Филоксения и Аполо за настаняване, но хич не са близо до плажа, особено първото (макар и двете да имат гледка към морето).

Мола Калива е едно забутано село, едно от най-малките на Касандра, изобщо не си спомням плажа му за съжаление, нито пък нещо друго Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 17:49 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт