На море в Гърция 2016 - IV

• 122 946
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сега последно има ли бели пясъци някъде из гръцко или не?  Rolling Eyes / Въпросът ми е сериозен  bowuu /
И аз сериозно. Няма. Няма и полегнали палми на плажа.
А Ваи?

Палмите на Ваи не са полегнали.  Laughing 

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 20:33 от Тaня67

# 481
В Пелион сме. Не ми харесва. Никак. Съжалявам за избора си. Предпочитам си Паралия Катерини  Peace

И аз съм  разочарована тази година. Много хора, високи цени на хотели и заведения, а и на време не улучихме.

# 482
  • София
Здравейте!

Това е първото мнение което пиша в този форум. От години се възползвам от любопитността на потребителките и всеки пат -А да напиша нещо ... и си забравям потребителското име.
И понеже темите и мненията тук са неиздадена енциклопедия, реших да потърся мнения за конкретен въпрос, а именно Касандра и Ситония.
Понеже аз и моят приятел вече няколко години редовно ходим на Ситония на едно и също място, (Kohi Beach до Порто Карас и Неос Мармарас) вече ми се иска да сменя малко хоризонта. Виждам че ужасно много хора ходят в Калитеа, Кианоти, Пефкохори и тн.....
Но аз трябва да си призная че, имам една претенция която се надявам с вашите мнения да разклатя. Когато съм на плаж (поддържан с хубави шезлонги и барчета и всички необходими удобства, душове, кабинки, вц), любимите ми моменти в които душата ми истински си почива са преди залез на фона на Chill музика гледайки как срещу мен слънцето потъва във водата. Там на Кохи намирам точно това.
Може би е наистина каприз но на мен ми е важно слънцето да залязва пред очите ми, а не зад гърба ми.
Дали на Касандра обаче, по източния бряг ще намеря толкова добри плажове, че да компенсират тази моя прищявка?
Четох мнения за Торони, но на мен не ми харесва. Обиколихме южната част на западния бряг Галини, Торони, Порто Куфо и с лодка и с кола, но не е за мен, видя ми се много скучно.
А какво мислите за Метаморфози, Никити, Неа Мудания? Има ли и вечерен/нощен живот освен хубав плаж?

Клипчето е от Кохи

# 483
 адимар, недей така. Може би зависи от времето и силата на вятъра. Ако там не духа така силно, вероятно ще е поносимо и ще може да се къпем. За жалост и при двете ни посещения нямахме този късмет. Пробвахме да отидем на други плажове, но си е екстремно преживяване

# 484
  • София
Четох мнения за Торони, но на мен не ми харесва. Обиколихме южната част на западния бряг Галини, Торони, Порто Куфо и с лодка и с кола, но не е за мен, видя ми се много скучно.

Това е, защото не си гледала залеза от Тристинка  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=9UDHimYjO9s

# 485
Някой плажувал в Миродато?

# 486
Имам въпрос към пътувалите до Кефалония с кола. Откъде е по-добре да се вземе ферито - от Килини или Патра?
Гугъл мапса ми дава маршрут през Лефкада, но нещо не ми допада.

# 487
Аз не знам да има ферибот от Патра. Би ли дала линк?

Всъщност видях. До Сами е. Доколкото видях е само за пътници, но не и за коли. Провери си.

# 488
  • София
Ако слизате чак до Пелопонес, което ще ви удължи пътя доста, най-добре от Килини.
Има вариант и от Астакос до Сами също. Виж си на картата.

# 489
По-скоро това ще да е маршрута, като за Закинтос: Солун- Янина- Антирио-Рио-Патра-Килини-Кефалония.
Другият вариант го дава през Василики- Лефкада, но четох, че имало от време на време проблеми с феритата.

# 490
  • Пловдив
Здравейте!
До сега не сме почивали в Гърция и ще се радвам да получа помощ от запознатите  bouquet
Търся студио за двама, с кухня и до плажа / 30 евро+-/ Не ни се пътува много и единствено откривам по- наблизо такова в Ставрос, Солун, Гърция. Има ли някой, който е бил там, за да сподели как е плажа?
Ще съм благодарна, ако някой сподели от опит за нещо подобно в близкия регион!

# 491
  • гр.София
Плажа на Ставрос е супер. Но студио с кухня до плажа,за тия пари едва ли. По-скоро са от 45€+\-. И е доста пренаселено,с мнооого българи. Последно бях там преди 3г. За цените знам,понеже преглеждах за там тази година. И най-евтината оферта на запитването ми,беше 45€.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 12:55 от mariq13

# 492
Наистина е хубав плажа на Ставрос и наистина 30 евро, че и близо до плажа юли-август няма. Ако искаш ще ти пратя две къщи с цени 35-50 евро.

# 493
  • София
По-скоро това ще да е маршрута, като за Закинтос: Солун- Янина- Антирио-Рио-Патра-Килини-Кефалония.
Другият вариант го дава през Василики- Лефкада, но четох, че имало от време на време проблеми с феритата.
В момента ферито от Лефкада до Кефалоня не е от Василики, а от Нидри, защото ремонтират пристанището и се движи по-дълго време.

# 494
  • Пловдив
Наистина е хубав плажа на Ставрос и наистина 30 евро, че и близо до плажа юли-август няма. Ако искаш ще ти пратя две къщи с цени 35-50 евро.
Благодаря за отговора! Става въпрос за началото на септември - примерно 4-11 / 6-7 нощувки /
Ще се радвам да изпратите инфо за въпросните къщи.

Общи условия

Активация на акаунт