На море в Гърция 2016 - IV

• 122 952
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
Ми аз конкретно питам, за да мога да й отговоря.
Защото всеки от тези 6 полуострова и острова има своите хубави плажове, градчета и места - и своите не толкова хубави.
И защото въпросът й е супер общ и като такъв не може да получи смислен отговор.
Например - през август на всичките места е доста кофти (за моя вкус): препълнено, скъпо и не толкова чисто. А през септември на Корфу и на Тасос ще е хладно за море, пък на Закинтос ще е супер. Пък на Лефкада туристическите агенции ще я настанят на 30 км от хубавите плажове и я види 1-2 от тях, я не. Затова питам. Щото знанието е за тоя, който може да се възползва от него, а друг през това време ще лапа мухите.

А иначе на твоя въпрос - частна медия е, собственост на НЕГ.БГ АД
"Обществени" са БНТ, БНР и арменският поп.

# 466
Права е, Параход. Как да конкретизираш от толкова места? Кой да ти конкретизира и как, като всеки е с различни критерии. По-скоро да се вземат няколко оферти от туроператора е да се коментират конкретни места.
Моят съвет е да стесниш кръга по лично критерии- отдалеченост, бюджет и т.н., хубав плаж с чиста вода, все ще намериш Simple Smile

# 467
За Ситония или Касандра съм аз. Безброй плажове за всеки вкус, кръчми с прилични цени, зелено... Не е и далеч. И Тасос става, но е доста пренаселен.

# 468
От кого очакваш препоръки - от хора, които са ходили на 1-2 места, или от такива, които са ходили на всичките?

Освен това, ти може и да избереш регион с наша помощ, ама това са 100 км ивица с десетки плажове, къде точно по нея туроператорът ще те забие - ние не можем да ти кажем.

А и сезонът има значение.

аз искам да питам тоя форум тази тема частна ли е или обществена
защото  един пита за нещо дето не е видял другите лаят с/у него с200

Не е. Обществен. Какво точно имаш предвид? Кой срещу кого лае?

# 469
Като коментирате така реакциите на  неуместни въпроси, хайде, отговорете ми на един подобен за България: Моля, да ми препоръчате настаняване северно от Стара Планина и южно от река Дунав!

# 470
Като коментирате така реакциите на  неуместни въпроси, хайде, отговорете ми на един подобен за България: Моля, да ми препоръчате настаняване северно от Стара Планина и южно от река Дунав!

Китен!  Joy

# 471
Анабел,
първите 7 години от обучението по география... май-май  Whistling

# 472
Анабел,
първите 7 години от обучението по география... май-май  Whistling

Ох, сори!  Отивам да се срамувам. Но утешително е, че не съм сама. Скоро някой рече, че Цагарада е областен център и има болница, та се наложи лично да ходя тия дни да я търся. Не че я намерих, де!

# 473
Сега последно има ли бели пясъци някъде из гръцко или не?  Rolling Eyes / Въпросът ми е сериозен  bowuu /

# 474
Сега последно има ли бели пясъци някъде из гръцко или не?  Rolling Eyes / Въпросът ми е сериозен  bowuu /

На МааФуши.  Mr. Green

# 475

И аз сериозно. Няма. Няма и полегнали палми на плажа.

# 476

А Ваи?

# 477
В Пелион сме. Не ми харесва. Никак. Съжалявам за избора си. Предпочитам си Паралия Катерини  Peace

# 478

А Ваи?

На Ваи са леко криви. Нищо общо с карибската и малдивската флора.

# 479
В Пелион сме. Не ми харесва. Никак. Съжалявам за избора си. Предпочитам си Паралия Катерини  Peace
На мен го кажи. Първото ни ходене в Гърция беше там.  ooooh! Добре, че беше еднодневната екскурзия до Скиатос да поотмие малко разочарованието. Ама тук в темата ще ти кажат, че Пелион е "различен тип почивка", поне на мен така ми казаха.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт