На море в Гърция 2016 - IV

• 122 852
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Биби, има, не е като да няма. По посока Амудия видях няколко, които ми се струват достъпни само откъм морето. Мънички са и дали точно този ден няма и други търсачи на девствени плажове да спрат там е друг въпрос. Simple Smile
Ние си наехме лодка това лято в Сивота и обикаляхме островчетата там. Много приятно беше.

Vivi, колко ви излезе лодката в Сивота ? ... защото по спомени е 50 евро за цял ден.

# 571
Между другото мен българите или сърбите не ми пречат толкова. Досега само веднъж сме попадали на селска бг проява. В общи линии хората се държат съвсем културно.

# 572
  • София
Ние също сме засичали много мили и приятни българи, но не са малко и тези, които си носят простотията в изобилие - крещят, плюят, хвърлят фасове и боклуци, където им падне. Но най-неприятни са ми тези, които подстрекават децата си да пишкат по плажа. Мега гнусно е това! Нямам лошо отношение към румънците, освен че по правило шофират кофти. И към руснаците в Гърция също. В Турция правят по-големи изцепки като се напият по инклузивите. Но най-неприятни от всичките туристи са ми украинците - много са арогантни и надменни.

# 573
  • София
Биби, мен ме няма много в помненето на числа. Но май толкова беше за цял ден - горивото се плаща отделно. Ние я наехме за половин ден и май беше 30 евро + горивото. Момъкът определя на око колко си си изгорил и ти казва някаква сума.  Simple Smile

# 574
  • София
Значи, няма промяна в цените за наем на лодка в Сивота. Толкова бяха и преди 3 години. Simple Smile

По въпроса за българите Simple Smile Тази година срещнах само на Масутиса в Превеза. Явно всички отпрашват към Лефкада  Laughing, но от другите нации имаше доволно хора.

# 575
  • На земята, която е всъщност звезда.
На Лефкада хубави пясъчни плажове няма , има хубави с камъчета и пясък , напр. Порто Кацики.
Ако искаш такъв тип плаж - другаде трябва да гледаш Peace

Катизма е хубав пясъчен плаж. Точно поради това е пренаселен и трудно се паркира. 

http://www.feelgreece.com/bg/kathisma

Милос бийч също е пясъчен, но до него трудно се стига пеша, защото е изолиран. Има водни таксита от Агиос Никитас. Но пък е с малко посетители, чист, трябва да се носи храна и вода. 

Това вляво е селцето, вдясно плажът.

http://www.feelgreece.com/bg/agios-nikitas/m41822

# 576
  • UK
Благодаря ви много за споделеното Hug Вече избрахме ще се ходи в Сетония, много ми хареса от това което видях на снимки и прочетох. Вече направо нямам търпение  Heart Eyes

# 577
Brutishness, според мен сядай и рови. Как ви се тръгва така рисковано не знам? Един път сме го правили, с бебе и откачих да ходим като бездомници от къща на къща, в пик сезон. Поне си набележи някои места. Много сте смели, в съветите също.
СИтония се казва, само за справка.
Това Нафплио е любимото място на моя мъж, служил е там и е влюбен в района. Все обещава да ме заведе, но кога ли ще е... Ако не беше такъв пъзльо, който не иск да чуе за самолети, щях да съм го изненадала досега с билети Simple Smile

# 578
Bibi, може ли малко помощ, че ме осени идеята за пътуване. Гледах в сайта, но нямам в момента много време да търся. Билет Солун-Атина и обратно 32 евро за септември?? Може ли да ми пратиш някакъв линк, ти какъв полет запази?

# 579
  • София
 Zoι, аз резервирах София-Атина- София по 9,99 Е в посока на човек - общо 40 Е за двама в 2 посоки от сайта на Ryanair.

# 580
Браво, мерси благодарение на теб вече реших! Simple Smile А от там до Нафплио? Рентакар гледала ли си? 40 минути ще ги преживее някак моя мъж Simple Smile

# 581
  • София
Не ние с ММ ще сме с автобус. Simple Smile Ще имаме и нощувка в Атина. Автобуса в две посоки е 23 Е на човек, малко по-скъпо от самолета. Simple Smile

# 582
Bibi, оправи ми деня! Simple Smile Мина ми и главоболие и лошо настроение! Господ здраве да ти дава, приятна почивка! Ще резервирам нещо днес!

# 583
  • Берлин
Пак аз с въпроси. Можете ли да ме ориентирате относно цените - хапване навън на нормално място, кафенца, алкохол, цигари. Горе-долу как е,сравнено с БГ? Че направих плановете и маршрутите, сега остава да предвидя дневните хаха
Благодаря

# 584
Пак аз с въпроси. Можете ли да ме ориентирате относно цените - хапване навън на нормално място, кафенца, алкохол, цигари. Горе-долу как е,сравнено с БГ? Че направих плановете и маршрутите, сега остава да предвидя дневните хаха
Благодаря
По около 20евро на човек за вечеря си предвидете-по едно питие, салата и някаква риба. За цигарите не знам, бирата по заведенията е 3-4 евро, узото е около 6,5- 7 евро за 200 милилитра.

Общи условия

Активация на акаунт