На море в Гърция 2016 - IV

• 122 852
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Единственото нещо, което си нося от БГ са цигарите. Техните са много хубави, но скъпи. Цените са като на нашите, но в Евро. Алкохола и по магазините е по-скъп от тук.

# 586
Цигари Карелия, Марлборо-3.5 евро. Ние плащаме за двама и детето около 40-50 евро на заведение. Аз не пия, Мм узо или няколко бири. Закуските около 1.5-2. Фрапета, кОла на плажа 2.5-3 евро. Големите магазини като у нас почти.

# 587
Здравейте,предварително се извинявам ако въпроса ми не е за тази тема,но не видях къде другаде да пиша.Та питането ми е към тези които пътуват често до Гърция и имат наблюдения.При мен ситуацията е следната предстои ми пътуване до Гърция с племенника ми който ще шофира,само че колата е на името на баща му,а плануваме да сме той-шофьор,аз и дъщеря ми за 1-2 дни.Трябва ли някакво пълномощно от баща му за разрешение да напусне страната,?къде се прави? и колко е таксата?
Досега не ми се е налагало и един казва че трябва друг не,не зная и къде да питам.Благодаря предвариелно може и на лично да ми отговорите.
Дано съм обяснила правилно ситуацията.

# 588
  • Берлин
Благодаря. Значи и парите за дневни нагласих...

# 589
  • на Мелмак
Здравейте,предварително се извинявам ако въпроса ми не е за тази тема,но не видях къде другаде да пиша.Та питането ми е към тези които пътуват често до Гърция и имат наблюдения.При мен ситуацията е следната предстои ми пътуване до Гърция с племенника ми който ще шофира,само че колата е на името на баща му,а плануваме да сме той-шофьор,аз и дъщеря ми за 1-2 дни.Трябва ли някакво пълномощно от баща му за разрешение да напусне страната,?къде се прави? и колко е таксата?
Досега не ми се е налагало и един казва че трябва друг не,не зная и къде да питам.Благодаря предвариелно може и на лично да ми отговорите.
Дано съм обяснила правилно ситуацията.
Да, трябва пълномощно , прави се при нотариус, не знам дали трябва да е преведено и на английски ,обаче.
Таксите - при нотариуса  Peace

# 590
  • София
Някой има ли информация и пресни отзиви за Псакудия?

# 591
Здравейте! Simple Smile От 20 до 27 Август сме записани за почивка на Паралия Катерини. Две млади момичета сме. В пакета на туристическата агенция имаме включени 7 нощувки в хотел "Lito" със закуски и вечери. Никога не сме били в тази част на Гърция. Само на Тасос съм ходила, но разбрахме, че мястото е доста туристическо и се интересувам от това как е положението с плажа? В смисъл, има ли много хора там и към колко часа е най-добре да се отиде за да се намери място, как са цените на плажа - шезлонг, чадър, сладоледи, питиета и т.н.? Чиста ли е водата? Препоръчайте ми някое заведение за хранене със сносни цени без да се стискаме или пък изхвърляме. Може би до 15 - 20 евро на човек за обяд. Също така разбрахме, че има Лидъл, ако знаете нещо и за там казвайте. Simple Smile
Не сме почитатели на нощните клубове, но все за една вечер може да се решим и за там, ако има препоръки ще са ми полезни.
 Забележителностите в раьона (Метеора, Солун, Вергина и Едеса) лесно достъпни ли са с междуградски транспорт и неговото разписание.
И не на последно място е хотела  - Lito ! Знаем, че е 2 звезди. Изглежда приятен. Ако има някой бил там и има желание да напише отзив ще съм му много благодарна. Simple Smile
Общо взето, какви пари ще ни оправят за този период от време за една нормална почивка със 7 нощувки.

# 592
Здравейте , има ли някой в момента на Врахос?

# 593
Искам да попитам къде е най-добре да се почива през септември /след 10.9/ в Гърция?Предполагам,че колкото по на юг,толкова по-добре.Но все пак...
Питах в нарочна тема,но има малко отговори,и не се ориентирах.
Благодаря

# 594
  • на Мелмак
Преди години на Ситония основно ходихме през септември , само веднъж нямахме хубаво време  Peace

# 595
Искам да попитам къде е най-добре да се почива през септември /след 10.9/ в Гърция?Предполагам,че колкото по на юг,толкова по-добре.Но все пак...
Питах в нарочна тема,но има малко отговори,и не се ориентирах.
Благодаря

Ама там Евхен ти е отговорила. А и други хора. Не разбирам.
Септември все още е достатъчно топло, но в Северна Гърция започват валежите. Може да се уцели суха година и да става за плаж до октомври, но може и да се развали времето още в първите дни на септември. Затова, колкото по на юг, толкова по-добре. В другата тема са ти дали добри предложения.

Veselina Hristova_516470:

http://www.booking.com/hotel/gr/hortel-lito.bg.html?aid=356938;l … &#tab-reviews

# 596
Аз пък не мисля, че около Парга има "девствени места". Peace Simple Smile
Има, разбира се. Например плажовете под Антуса, в посока Саракинико, до които или няма път с кола, или е тежко черен.

# 597
Здравейте , има ли някой в момента на Врахос?

Simple SmileНие се върнахме на 17 юли от Врахос. Simple Smile

# 598
  • София
Аз пък не мисля, че около Парга има "девствени места". Peace Simple Smile
Има, разбира се. Например плажовете под Антуса, в посока Саракинико, до които или няма път с кола, или е тежко черен.

Ох, знам за тези. Изобщо друга ми беше мисълта, но както и да е.

# 599
Някой има ли информация и пресни отзиви за Псакудия?

+1
И аз моля за инфо за там, и по-конкретно “PHILOXENIA BUNGALOWS”, че четох доста смесени коментари за местенцето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт