Ясновидци/врачки - тема 31

• 216 150
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Да и като децата им са тийнове те ще са почти за пенсия и ще им говорят за здравословните си болежки. И моите родители са стари и хич не е приятно.

Е, както виждаш, с тръшкане също не става. Според мен, четейки постовете ти, ти в момента едва ли дори излъчваш енергията, която привлича срещуположния пол, предвид колко си фиксиран върху магиите, колко ти е зле и колко си отчаян. Може да е въпрос и на месеци, не години, за да срещнеш подходящ човек, но трябва да се успокоиш преди това.

# 106
Не се тръшкам, а търся човек развалящ магии, направени от завистлив "приятел". Но като гледам никой не е намерил или ги крият за себе си, вероятно е страх от уроки. Нали казват, че не е хубаво да се хвалиш, защото у нас повечето хора не се радват на чуждото щастие.

# 107
За 15 години добре съм се опознал. Каква фикс идея, вече не се надявам, приех си съдбата. В манастир ще се влиза, то е ясно.
На 28 съм, а последната ми "връзка" беше преди 15 години. Сами сметнете за какво става дума. И не, не е шега и нямам умствена изостаналост. Нито съм грозен или злобен. Лепяха ми се постоянно, още в детската имах гадже, а първата ми целувка уста в уста беше в 1 клас, та от рано започнах с любовта... В един странен месец всички ме намразиха или спряха да ме харесват и забелязват от раз. Това си е чужда намеса по всички признаци, да не говорим, че него време започна да ми се спи и спях през почти цялото лято с часове през деня, просто изведнъж нямах енергия.
така ..ако все още въпреки преклонната си възраст Simple Smile/над 40/помня да смятам..ти май казваш че на 13 някой ти е направил магия от завист...в манастир се влиза по УБЕЖДЕНИЕ,така че и това отпада..просто застани като мъж..нямаш никави магии..сам се зомбираш..а това няма кой да ти го''изчисти''..защо ли..ами защото това си е твоя енергия..и ако ти го изчисти..може да ти навреди ..да сиана е права..магията..това е енергия,която е чужда..и по насилствен начин са я вкарали в теб

# 108
За 15 години добре съм се опознал. Каква фикс идея, вече не се надявам, приех си съдбата. В манастир ще се влиза, то е ясно.
На 28 съм, а последната ми "връзка" беше преди 15 години. Сами сметнете за какво става дума. И не, не е шега и нямам умствена изостаналост. Нито съм грозен или злобен. Лепяха ми се постоянно, още в детската имах гадже, а първата ми целувка уста в уста беше в 1 клас, та от рано започнах с любовта... В един странен месец всички ме намразиха или спряха да ме харесват и забелязват от раз. Това си е чужда намеса по всички признаци, да не говорим, че него време започна да ми се спи и спях през почти цялото лято с часове през деня, просто изведнъж нямах енергия.
Ти си толкова млад живота е пред теб я не се вкарвай в такива филми с манастири и разни подобни щуротий , след години сам ще се смееш на сегашното си мислене. Аз не знам на теб какъв ти е точно проблема след като си млад, образован и финансово добре те сегашните млади момичета се лепят като с магнит на такива като теб . Или точно определено момиче те е отрязало? Една приятелка в такива ситуации казва:"Ако е за добро Боже нека стане, ако не не. "Господ си знае работата може би тези въпросни момичета не са били за теб и е искал да те предпази. Все пак нали знаеш че: "Когато човек печели не знае какво губи,  и когато губи не знае какво печели".
Не си единствения,  който е сам има и хора много по големи от теб в това положение. Ти си още млад така че горе главата, не се отчайвай всичко ще се нареди. Ако трябва малко си промени характера- момичетата си падат по мъжкарите със самочувствие, скромността и чувствителността за съжаление са недостатъци в днешно време. Опитвай се да не показваш слабост пред момичетата. Жените си падат по силни мъже. Промени малко начина си на живот-наблегни повече на живите контакти-излизания, хижи, почивки с общи компании. За съжаление ние хората в днешно време забравихме да общуваме- всичко вече  е  онлайн. С леки корекции в характера и начина на живот скоро ще ходиш с някоя мацка под ръка по църкви, манастири и круизи. Добий самочуствие на успял човек, то при тебе има и покритие, обикни се сам за да те заобичат и другите. И не се отчаивай от първия отказ значи въпросното момиче не е било за теб.Света е пълен с хубави жени и някъде там е и твоята половинка.
 Желая ти много късмет и дано скоро да срещнеш жената , заради която си е струвало чакането!

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 07:49 от тео миг

# 109
Да, напълно съм убеден, че един 13 годишен завистлив "приятел" може да направи това. Той видно завиждаше за това, че момичетата сами идваха при мен, начинът по който ни гледаше седейки сам в страни от дансинга беше красноречив. Баба му е циганка, та може би не той лично, но я е помолил и дъртата магесница е направила нещо. Не само ревнуваше какво внимение имам от момичетата, но и се дразнеше, че имам повече приятели от него и постоянно говореше лошо за тях когато не присъстваха, също и за общи приятели. В последствие научих, че и зад моя гръб говори и пуска слухове. Абе малко като женски характер - клюки, завист и интриги, та не бих се учудил, че и магии е поръчвал. Wink Дразнеше се винаги когато кажех нещо хубаво за някой друг освен него, като всеки нарцисист искаше хората около него да говорят лошо за другите и да го четкат. Laughing А колко предмета ми е взел на заем и никога не ми е върнал...

Тео миг, в общи компании много ходя - не чувствам нищо. Никога преди не е било така, но не изпитвам никакво удоволствие, мечтая си за такива неща, а като отида изпитвам само хлад от околните, чувствам се игнориран, става ми тъпо и скучно и искам да избягам. Преди всички ме забелязваха, а сега да търпя да съм последна дупка на кавала няма да стане, напълно невидим съм, дори говорят през мен и не ме остават да се изкажа. Освен това с никоя компания никъде не чувствам химия. Е как пък така изведнъж между мен и никой няма химия. Точно това е странното - като дете бях по-голям непукист и хич не бях толкова чувствителен, няма логика първите 13 години да си бил един характер, а после изведнъж да станеш свръхчувствителен. Тогава хич не ми пукаше кой ме плюе, аз си греех.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 10:16 от baxefeno

# 110
Да, напълно съм убеден, че един 13 годишен завистлив "приятел" може да направи това. Той видно завиждаше за това, че момичетата сами идваха при мен, начинът по който ни гледаше седейки сам в страни от дансинга беше красноречив. Баба му е циганка, та може би не той лично, но я е помолил и дъртата магесница е направила нещо. Не само ревнуваше какво внимение имам от момичетата, но и се дразнеше, че имам повече приятели от него и постоянно говореше лошо за тух когато не присъстваха. В последствие научих, че и зад моя гръб говори и пуска слухове. Абе малко като женски характер - клюки, завист и интриги, та не бих се учудил, че и магии е поръчвал. Wink Дразнеше се винаги когато кажех нещо хубаво за някой друг освен него, като всеки нарцисист искаше хората около него да говорят лошо за другите и да го четкат. Laughing А колко предмета ми е взел на заем и никога не ми е върнал...

Тео миг, в общи компании много ходя - не чувствам нищо. Никога преди не е било така, но не изпитвам никакво удоволствие, мечтая си за такива неща, а като отида изпитвам само хлад от околните, чувствам се игнориран, става ми тъпо и скучно и искам да избягам. Преди всички ме забелязваха, а сега да търпя да съм последна дупка на кавала няма да стане, напълно невидим съм, дори говорят през мен и не ме остават да се изкажа. Освен това с никоя компания никъде не чувствам химия. Е как пък така изведнъж между мен и никой няма химия.
Аз не казвам, че не е възможно да имаш магия ,повечето където сме във форума малко или много вярваме в тия неща, но да не се фокусираш изцяло върху това, защото по този начин си правиш автомагия. Аз не съм голям спец в тия работи, но така съм чувала.Виждаш, че за в момента не сме чули за някой, който може да помага. То повечето тук имаме нужда от такъв човек,дай боже някой ден да го открием, но това не означава, че трябва да се отчайваме и стигаме до крайности.С това няма да си решим проблемите. Все пак не всичко идва само от магиите. С годините човек пораства и се променя, затова е напълно нормално с хората с които си контактувал на 13 сега да не ти е приятно.А може и те да са останали с акъла и мисленето на 13 , а ти да си узрял, затова вече да ни са ти интересни.Има хора и на 50 мислят като на 13 така че всичко е възможно.А защо ти трябва да бъдеш в центъра на компанията и момичетата сами да идват при теб?Ти момичета ли търсиш или момиче за серьозна връзка?! То ако е за такива момичета за авантюри ги има и по пътищата и магистралите без да ги впечатляваш с нищо.Някое свястно момиче не би се впечатлило на простотиите с които изпъкват твоите приятели. Може би трябва да си намериш нова среда, хора на твоето ниво и сходни на твоите интереси -пък тия момичета им ги остави ,с такива най-много повече проблеми да си докараш на главата.

# 111
Не става въпрос за същите хора, говоря за нови хора, с които съм се запознал в последните години. Никога няма никаква химия между нас. И в чужбина, в университета пробвах - и там същото. Но и в БГ изобщо не движа с хора с типичен балкански манталитет и ги избягвам, та не е това. Rolling Eyes

А за да се стигне до сериозни връзки, трябва да има кратки и несериозни, не може да се обвържа трайно за първата срещната. Казват, че за да намериш правилната трябва да минеш през неправилните, а не виждам как ще стане това ако се обвържа сериозно за първата срещната. Много хора които дълго са сами се хвърлят на първите срещнати и после съжаляват, имам много примери около мен.

# 112
И как за 5-10 години ще се изравни по опит с по-опитните си връстници? Не говоря за бройки, но като имаш малък или лош опит с другия пол как ще съумееш да общуваш с бъдещ партньор без проблеми? Да не говорим, че такива хора от отчаяние често се женят за първия/ата срещнат/а и после си бият главата в какъв филм са се вкарали. То търпение, ама пък опита не се наваксва според мен. Говоря за общуването с различни характери, не за сексуален опит. Laughing

Качествено общуване с другия пол имаш когато опознаеш добре себе си, ценностите си, приоритетите, усещаш се стабилен в живота и излъчваш тази стабилност и увереност, а не като изръшкаш 20-30 партньора/ки. А характери на жени можеш да опознаваш и без да са ти гаджета. Simple Smile Мисълта ми е, че ако нещо не се получава, въпреки усилията ти, не би трябвало да го превръщаш във фикс идея на момента или да се хвърляш в отчаяние. Сигурно има причина, за да ти е нужно време със себе си. И едва ли си омагьосан.
То зависи и на коя жена си попаднал, дали имате нещо общо, дали тя почтен човек или развейпрах..., а ти да обвиняваш себе си, че не се получава и да се стараеш да спечелиш тази жена...зависи и от късмета! Живей и радвай се на живота...Всичко ще дойде само от себе си! Когато има привличане и пасване между двамата, нещата стават без много усилия и опит от твоята и нейната страна...

# 113
Не става въпрос за същите хора, говоря за нови хора, с които съм се запознал в последните години. Никога няма никаква химия между нас. И в чужбина, в университета пробвах - и там същото. Но и в БГ изобщо не движа с хора с типичен балкански манталитет и ги избягвам, та не е това. Rolling Eyes

А за да се стигне до сериозни връзки, трябва да има кратки и несериозни, не може да се обвържа трайно за първата срещната. Казват, че за да намериш правилната трябва да минеш през неправилните, а не виждам как ще стане това ако се обвържа сериозно за първата срещната. Много хора които дълго са сами се хвърлят на първите срещнати и после съжаляват, имам много примери около мен.
Лошото е че за живота няма рецептурник. Всеки случай е индивидуален има хора които се събират с ученическите си любови и са щастливи цял живот и други които си поживяват натрупват опит и накрая се оказва че избора е неуспешен както и обратното всичко е късмет. След време ще разбереш, че и колкото и опит да имаш с колкото и жени да си бил никога няма да ги опознаеш, защото всеки човек е различен,а и с годините хората се променят.Така че се отпусни живей си живота,не си прави сметки и планове като дойде жената която е за теб сам ще го разбереш без значение дали ще бъде първата или 51 вата това няма значение.Важното е да не гледаш само опаковката естестввено, че трябва да те привлича физически, но да има умствен капацитет и най- важното да е добър човек. Все пак принцеси и принцове не съществуват.Пък опита за който говориш той не се трупа от мимолетните връзки а от сериозните, и най-вече от съвместното съжителство.Без да живееш с някой няма как да го опознаеш истински. Желая ти успех. Щом си жив и здрав и си постигнал толкова ще успееш да се справиш и с това само трябва да си повярваш малко повече и да не се отчайваш.Жените харесват силни мъже!       

# 114

Да ти дам само пример със себе си. Аз и съпругът ми имаме 20 год. брак. Оженихме се аз на 19 той на 21. И двамата сме имали по една ученическа любов. Със съпруга ми се запознахме в първи курс във Варненски университет. Оженихме се само след 6 месечна връзка. Причината не беше голяма любов или бременност. Трябваше ни общежитие, можеше да се вредим само като семейство. И така един ден отидохме и се оженихме. Сега имаме прекрасни деца и страхотно семейство като цяло. Никога не сме били влюбени един в друг, но сега се обичаме безкрайно. Мисълта ми беше, че това с опита безбройните връзки и какви ли не аргументи са пълни глупости. Когато нещо трябва да се случи, то просто се случва. Конкретно за теб (аз съм психолог) не в магиите са ти проблемите.
И защото не вземете с Иринчето да се видите или поне да размените лични контакти, мисля че между вас може да се получи нещо, най-малко добро приятелство, а защо не и нещо по-голямо.

Всичко хубаво Ви желая.

# 115
тео миг: Хубаво го казваш и ти давам право в нормално положение. Обаче ако е намесена магия, както подозирам в случая, това няма да свърши особена работа, нито да промени съществено нещата - в най-добрия случай ще ги отслаби и забави малко, но резултата ще е същия накрая. Ако в следствие на магия е променено полето около него - успех в промените без да е премахнато въздействието. Да не говоря че с времето ще се и засилва. Доста трудно ще ти е да се чувстваш и показваш силен в такъв случай, а и почти никаква работа няма да ти свърши - пак ще продължават да гледат все едно през теб и да отчитат присъствието ти само когато кажеш нещо, което евентуално им е полезно или ги кефи на момента. И след 20 сек пак ще са те "забравили". Отделно че такива въздействия оказват влияние не само на личната, но и на професионалната сфера и контакти там.

_NYC_: Мога да ти кажа как ще протече подобно запознанство - 2-3-4 срещи наживо, ако има късмет. След което пак волно или неволно нещата ще замрат. В случая психологията няма особено да помогне, не и без отстраняване на въздействието. Дотогава всички срещи ще протичат предимно по една схема - Нов човек, опознаване малко, ами сега накъде - я дай да се отдръпна да помисля - и в краен резултат отдръпването продължава до разпадането на контакта. И другата гадна особеност е че подобно въздействие освен на новите контакти влияе и на старите такива и хора, с които си бил с години приятел почват да се оттеглят без причина и да те "забравят" докато не си им пред очите.

# 116
тео миг: Хубаво го казваш и ти давам право в нормално положение. Обаче ако е намесена магия, както подозирам в случая, това няма да свърши особена работа, нито да промени съществено нещата - в най-добрия случай ще ги отслаби и забави малко, но резултата ще е същия накрая. Ако в следствие на магия е променено полето около него - успех в промените без да е премахнато въздействието. Да не говоря че с времето ще се и засилва. Доста трудно ще ти е да се чувстваш и показваш силен в такъв случай, а и почти никаква работа няма да ти свърши - пак ще продължават да гледат все едно през теб и да отчитат присъствието ти само когато кажеш нещо, което евентуално им е полезно или ги кефи на момента. И след 20 сек пак ще са те "забравили". Отделно че такива въздействия оказват влияние не само на личната, но и на професионалната сфера и контакти там.

_NYC_: Мога да ти кажа как ще протече подобно запознанство - 2-3-4 срещи наживо, ако има късмет. След което пак волно или неволно нещата ще замрат. В случая психологията няма особено да помогне, не и без отстраняване на въздействието. Дотогава всички срещи ще протичат предимно по една схема - Нов човек, опознаване малко, ами сега накъде - я дай да се отдръпна да помисля - и в краен резултат отдръпването продължава до разпадането на контакта. И другата гадна особеност е че подобно въздействие освен на новите контакти влияе и на старите такива и хора, с които си бил с години приятел почват да се оттеглят без причина и да те "забравят" докато не си им пред очите.

Много точно усещаш нещата!Поздравления!А какво трябва да се направи в случая???Съвет???

# 117

Много точно усещаш нещата!Поздравления!А какво трябва да се направи в случая???Съвет???
Гореописаното нон-стоп става и без да е направена магия! Просто хората са такива, че когато имат някаква полза от теб, се завират в теб, лицемерят и после се дърпат....В любовните връзки пак е същото, всеки крои шапката на другия.., гледа да го използва, да го лъже!И много рядко човек попада на жена на живота си, а  в повечето случаи живее с немило и недраго и прави секс по задължение!

# 118
И малко логика..ако ти имаш от 15 години външно вкаран негатив..нямаше да имаш/според мен/успешен бизнес..успешно завършване на университитет..и ред други хубави неща..за които не си даваш в момента сметка че са ти се случили

# 119
И малко логика..ако ти имаш от 15 години външно вкаран негатив..нямаше да имаш/според мен/успешен бизнес..успешно завършване на университитет..и ред други хубави неща..за които не си даваш в момента сметка че са ти се случили

Това в България е и народопсихология - външен локус на контрол. Когато нещо не се случва по наш кеф дълго дълго време, вместо да се самоанализираме и да търсим нови пътища, за да стигнем където искаме и да бъдем реалисти, предпочитаме да намерим външен враг, който ни е омагьосал и съответно външен спасител, който да направи така, че към нас да потече мед и масло. По принцип мъченията, през които преминава човек, са изключително полезни - така израства душата. Разбирам човек да потърси информация какво му се случва и защо, какви са задачите пред него в житейската му програма, но да търси някой с очакване той да му реши проблемите, не знам... не мисля, че е добре това.

Общи условия

Активация на акаунт