Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 юли 2016, 12:12 ч.

Ясновидци/врачки - тема 31

 • 147 615
 • 761
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 67
По-горният пост-аз намерих една много добра ясновидка,но няма да ви кажа,дори не искам да го коментирам.Не мисля,че за това сме тук.
Оплакванията - при Мамарамбо. Laughing Тя е една от тези, които обвиняват всеки в лъжа и измама. И аз много изпатих от прехвалени тук, но това тяхното е анти-конструктивно за темата.

Irina37, аз никога не изпращам снимки по имейл, така могат да ти навредят. Я си представи, че ти кажат, че имаш магия и ти поискат 300 лева за развалянето й и ти естествено им откажеш да даваш такива големи суми. Кой знае какво могат да направят с тази снимка. А за личната карта и т.н. ми звучи като някаква измама.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 11:30 от miсhael_bel

# 31
 • Мнения: 55
Писала съм на Ходжа Беркант, как може да стане при него ясновидство! Много съм учудена от отговора, който дава офисът му! Пишат, че трябва да им изпратя част от  личната си карта без ЕГН, снимките в цял ръст и такива дето добре се виждат очите, тоест отблизо /снимките да са от няколко месеци или дни давност/, изпратили декларация за позволение да работят с личните ти данни! Искат град, държава на раждане, година, месец, дата.....Настръхна ми косата! Можеш ли да изпращаш снимките, ксерокс от част на личната карта, снимка да се видят очите.....Имаш ли вяра на някого? Може да станат заплахи, изнудване за пари - един вид, ако не изпратиш еди колкоз пари ще ти навлека смъртна болест...имам всичко за това! Имате ли коментари?
И аз му писах в началото на годината . Е спрях в момента когато ми обясниха ,че от 160 лв . таксата ако я платя до седем дни е 80 лв. А ако искам личен контакт записваха за декември 2016 г. и трябваше да платиш  100 лв или може повече капаро . Като почнат да ми говорят още в началото за пари значи е пълна измама. Да не ви разказвам за Маг Мортиша . Колко магии имам и колко пари иска .

# 32
 • Мнения: 67
Никой ли тук не е ходил скоро при Петя Димитрова - Ирина от Редута или при Светлана от Сухата река? Чудя се дали да ги посетя отново.

# 33
 • Мнения: 5 415
Никой ли тук не е ходил скоро при Петя Димитрова - Ирина от Редута или при Светлана от Сухата река? Чудя се дали да ги посетя отново.

Вече няколко пъти съм писала - аз ходих при Ирина, но не скоро, а преди години. Беше ми много полезна. Но не е типичната "врачка", която би се харесала на масата народ тук. Да ти казва под диктовка какво ще ти се случи. По-скоро ми каза това, което ми беше нужно, за да разбера какво се случва и защо и да мога да премина със спокойствие през ситуация, която ме напрягаше, както и да осъзная до каква степен имам личен избор в нея и кое е кодирано. Аз бих я посетила отново, ако имам нещо сериозно за консултиране. Не беше и от евтините, при теб каква беше таксата?  

За да не прозвучи като навиване и като реклама, да кажа, че веднага след мен бяха ходили и други от форума и бяха споделили, че изобщо не са доволни и само са загубили време и пари. Така че според мен всичко е индивидуално. Не знам дали се дължи на лична енергетика или на позволение свише човек да получи напътствие по даден въпрос, но аз по принцип съм от хората, на които лесно се гледа - имам поне 5 имена, за които мога да кажа, че са ми давали информация с много висока степен на точност. В същото време никога не разказвам на такива места каквото и да било, така че е изключено да играят на психологическа консултация.  

# 34
 • Мнения: 621
Pollina 69: Мдам, дал съм ти сайт при това сериозен. Напоследък явно приемам по презумпция че повечето говорят или поне поразбират малко от писмения английски. А ти не каза че не се оправяш с него. Искаш чистене със свещи.
Вземаш една нова свещ, прекарваш я по спирала около тялото си за да откриеш къде има негативи натрупани. Там свещта пука и пращи. може да направиш няколко кръга със свещта на мястото, за да поизгори негативите. Това може да се извърши и от друг. После слагаш свещта пред себе си, представяш си как от аурата ти изтича към пламъка замърсената енергия във вид на тъмни нишки и как изгарят в пламъка на свещта. Изисква се воля и концентрация, както и малко визуализация. Много е вероятно свещта да започне отново да пука и пращи особено ако има по-големи замърсявания. Правиш го докато се усетиш изчистена. После може да направиш повторна проверка и да повториш ако решиш процедурата отново. Добре е след това да вземеш един душ за допълнително хармонизиране със силата на водата.

# 35
 • Мнения: 822
Благодаря ви за отзивите за Ходжа Беркант! И аз съм се сетила, че е измама и изнудване! Чак има офис със служители...то се иска да им дава заплати и от джоба той няма да ги даде, а от нашите пари за таксите! Щом толкова много труд полагат за реклама, значи нищо не правят!

# 36
 • Мнения: 55
Благодаря Senko Tron .  Имам познания по английски но тъй като не го практикувам постоянно и съм позобравила някои неща. Затова и не посмях да използвам сайта за да не объркам нещо .Ако има руски такъв ще ми е по лесно . Все пак съм от поколението изучавало по принува усилено руският език. Има ли значение какъв цвят ще е свеща ?

# 37
 • Мнения: 67
Вече няколко пъти съм писала - аз ходих при Ирина, но не скоро, а преди години... при теб каква беше таксата?
Колкото оставя. Дадох й 30 лева. 2015 лятото ходих. Доволен съм на около 60%, защото ме запрати да си търся късмета по Махреба, където нямам никакво желание да стъпя никога. Въпреки това, понеже Редута ми е близо и след нея не са се влошили нещата, както след някои други бих й дал втори шанс, осъзнавам, че не винаги са в кондиция. Същото важи и за Светлана. Simple Smile

Иначе никоя от тези които посетих не ми хвана реалните проблеми със здравето, а и докторите дори не могат да поставят точна диагноза, затова и тръгнах по врачки всъщност. Едно друго нещо пак аз трябваше да си го самодиагностицирам (яви ми се в сън) и да се самолекувам на всикото отгоре (успешно, но май има странични ефекти). Тестовете бяха отрицателни, но подсъзнанието или някоя висша сила ми показа точно какъв е проблема. Ако лекарите си вършеха работата нямаше да ходя по врачки, а и изследванията без направление са скъпи.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 17:13 от miсhael_bel

# 38
 • Мнения: 621
Ако не е указано, нормалния цвят е бял. Ако ще чистиш нещо по-сериозно - може да ползваш виолетов. Може да си направиш и огнен щит използвайки свещта, но с него трябва да се внимава защото както чисти и спира, така и те оставя на собствени батерии за времето в което е около теб. Което ще рече че никаква енергия не идва и не излиза от теб, така че да оставиш огнен щит без особено сериозна необходимост повече от 10 мин може да те прати след това на скорост в леглото от изтощение.
Имам руски форум (даже няколко) само че се съмнявам че с нагласите ти ще се засилиш към него Wink. Той е от типа в който има всичко, включително и черно.

# 39
 • Мнения: 67
Ще помоля който е ходил при Ангел от Дианабад, да ми прати ЛС с неговия адрес, защото видях, че блокът му има само 4 входа, а този който по телефона ми каза е с буква М. Не се чуваше ясно и може би е грешка. Rolling Eyes Пробвах да го набера пак, но все ми дава заето или изключено.

# 40
 • Мнения: 358
Ще помоля който е ходил при Ангел от Дианабад, да ми прати ЛС с неговия адрес, защото видях, че блокът му има само 4 входа, а този който по телефона ми каза е с буква М. Не се чуваше ясно и може би е грешка. Rolling Eyes Пробвах да го набера пак, но все ми дава заето или изключено.
Не, блокът е с мноооого входове. Неговият е последен.

# 41
 • Мнения: 67
Хм, значи Гугъл мапс за н-ти път дава грешни адреси. Ще видя в БГ мапс.
Благодаря! Simple Smile
И за да не е офтопик - искам да попитам Пепа от Хаджи Димитър само на кафе ли гледа или и на карти? Имам непоносимост към кофеин. Grinning

# 42
 • Мнения: 55
Благодаря отново Senko Tron . Знаех ,че е бялата свещ но поради факта ,че тук се появиха кометари да внимаваме с цвета на свещите реших да попитам. Ще ми бъде интересно да разгледам и прочета този/тези Руски сайтове . Само не разбрах какво имаше в предвид с това " само ,че се съмнявам ,че с нагласите ти ще се засилиш към него " моля те кажи ми.

# 43
 • Мнения: 46
Здравейте някой ходил ли при баба Мария гледачка от Пловдив, живее на Васил Априлов и приема в една стара къща?

# 44
 • Мнения: 84
Благодаря отново Senko Tron . Знаех ,че е бялата свещ но поради факта ,че тук се появиха кометари да внимаваме с цвета на свещите реших да попитам. Ще ми бъде интересно да разгледам и прочета този/тези Руски сайтове . Само не разбрах какво имаше в предвид с това " само ,че се съмнявам ,че с нагласите ти ще се засилиш към него " моля те кажи ми.
Имах пред вид че ритуалите със свещи са относително лесни..без да изискват кой знае какво изучаване/според незапознати/ и стават за много желания..и човек лесно си казва..ами ако направя ..това..или онова..ама сега нямам точно този цвят свещ..ама то оранжево и червено са близки цветове..и става..ти ли ме бутна или сам паднах Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт