Ясновидци/врачки - тема 31

• 217 949
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 baxefeno за мен, без да ангажирам когото и да било, няма как да те "чистят". От какво, бе брат?  Shocked Нали трябва
Скрит текст:
без ти да споделяш
да ти кажат какъв ти е проблемът, от къде ти идва, кой е отговорен за това /защото може да си ти самия/.
 Не съм се допитвала до Карла, Цеца и така любимите тук врачки.
Ходила съм при Лили от "Разсадника", Гюкчен, една Невена дето гадае с ключове, сигурно и други, ама нямам спомен. Поне по тия късни доби. hahaha
Извъм София : Таня от Монтана и Виолета от Пловдив, която уж "говори" с духовете на починалите . Ама щом ги видиш, ти става ясно за какво говорим. hahaha Wink

# 76
Прави сте! И в домашни условия можем да леем восък, да леем куршум, да гадаем сами на себе си - ПОЛЗАТА Е СЪЩАТА както при врачките....Много мошеничките и лъжкини се крепят и разчитат на паричките ни! Но да ви кажа, че не е особено тук се коментират ясновидките, а повечето хора само черпят информацията от този форум...При всяка врачка е пълно с хората, а тук никой ни чул, ни видял....Питала съм тук за много имена, но всеки е замълчал! Нали ни е целта да открием, кой от всички познава, коя не е шарлатанка....
Мисля, че Ирина е права не вярвам всички от форума изведнъж да секнаха с посещенията при ясновидките.Споделяйте впечатления за да си бъдем взаимно полезни иначе се обезмисля форума.

# 77
Irina37: На твое място бих внимавал поне малко какво четеш в нет-а за тези неща. Някой от тях нямат нужда от специални ритуали и/или приготовления за да проработят, независимо дали винаги ще разбереш че са проработили или не. Трудно ще разбереш как проработва инвокация, но това няма нужда от специални приготовления и дълги ритуали - 1-2 четения може да стигнат за да се задейства и някой да ти дойде на гости Wink.

MayyaI: Имената и датите дават определена информация за човека, която да го унифицира сред останалите с подобно име. За много неща могат да се ползват, не само за гледане, така че си го имай в предвид.

# 78
Ето ви едно име. Зарекох се да не ходя по врачки и магесници. Затова поръчах хороскоп при Николета Йохансен. На този етап съм доволна. 

# 79
Преди няколко дена си направих "амулета" на SenkoTron. И резултата не закъсня  bouquet-благодаря му много за полезната информация. Peace

# 80
Прави сте! И в домашни условия можем да леем восък, да леем куршум, да гадаем сами на себе си - ПОЛЗАТА Е СЪЩАТА както при врачките....Много мошеничките и лъжкини се крепят и разчитат на паричките ни! Но да ви кажа, че не е особено тук се коментират ясновидките, а повечето хора само черпят информацията от този форум...При всяка врачка е пълно с хората, а тук никой ни чул, ни видял....Питала съм тук за много имена, но всеки е замълчал! Нали ни е целта да открием, кой от всички познава, коя не е шарлатанка....
Мисля, че Ирина е права не вярвам всички от форума изведнъж да секнаха с посещенията при ясновидките.Споделяйте впечатления за да си бъдем взаимно полезни иначе се обезмисля форума.
Форумът се обезсмисля, защото всеки иска от тук да извлече някаква информация, а сам своите коментари за ясновидките, които е  посетил, не споделя! Ето например, отдавна от 15 г. някъде визуално познавам Жана от Монтана тел. 0877 491 784 и скоро съм я заговорила във влака. Тя казва, че гадае цял живот и лее восък и непрекъснато пътува. Скоро е била във Враца, защото съм й звъняла да дойда, а тя казва, че в момента гадае във Враца. Се договаря с клиентите в София и там стои по няколко дни! Ходи и по морето...Значи има клиенти! Няма начин хората да не са ходили при нея в Монтана или да не я познават! Но всеки мълчи! Не ми се дават пари на вятъра! А тя ми е близо тук! Никой не пише впечатленията си, коментари. Какво значи това? Не се помагаме, а гледаме да прочетем, какво пишат другите....

# 81
Irina37: На твое място бих внимавал поне малко какво четеш в нет-а за тези неща. Някой от тях нямат нужда от специални ритуали и/или приготовления за да проработят, независимо дали винаги ще разбереш че са проработили или не. Трудно ще разбереш как проработва инвокация, но това няма нужда от специални приготовления и дълги ритуали - 1-2 четения може да стигнат за да се задейства и някой да ти дойде на гости Wink.

MayyaI: Имената и датите дават определена информация за човека, която да го унифицира сред останалите с подобно име. За много неща могат да се ползват, не само за гледане, така че си го имай в предвид.
и още 100 пъти някой да им напише едно и също..те ще продължат да си мислят че не съществуват насочени негативи,че ако едно нещо не го пипнат с ръката си значи не действа,че дори да не разбират да направят някакъв ''ритуал''..и няма да им навреди ако не им донесе полза..

# 82
Тази позната, която е ходила при Ангел хем е много доволна, хем редовно го посещава. Аз мисля, че ако ти помогнат не би трябвало да ходиш пак?! За сега не си записах час, защото дните не са ми удобни... Та не ми каза иска ли лични данни, защото до сега някои вълшебници си записваха имената в тетрадки или тефтери, за какво един Бог знае. Мен ме е страх от вредене или изнудване. Боряна от Дианабад така ме беше вързала, че олекнах с 90 лева общо. След нея другите ги посещавах само по веднъж. Simple Smile Редутската пития Ирина на мен ми каза, че ми вървяла химията, аз пък да не знам. Николета Йохансен наплаши мой приятел, че изплаща карма и ще продължи докато стане на 30, но объркала с 3 години началото на периода - едва ли не му казала че цялата му младост ще изплаща карма...още повече го съкруши. Емилия каза че ще имам връзка тази пролет, а тя мина и замина...позна за работата, за личен живот - нищо. А Светлана се надявам да е сбъркала описанието на бъдещата ми жена...

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 19:39 от baxefeno

# 83
Четох в нета  за ключовите на соломон,някой може ли да ми даде информация.защото вместо да се страхувам от магиите,аз реших да ги изучавам.

# 84
Тази позната, която е ходила при Ангел хем е много доволна, хем редовно го посещава. Аз мисля, че ако ти помогнат не би трябвало да ходиш пак?! За сега не си записах час, защото дните не са ми удобни... Та не ми каза иска ли лични данни, защото до сега някои вълшебници си записваха имената в тетрадки или тефтери, за какво един Бог знае. Мен ме е страх от вредене или изнудване. Боряна така ме беше вързала, че олекнах с 90 лева общо. След нея другите ги посещавах само по веднъж. Simple Smile Иначе поне тази позната ми каза, че не се държи като откачен като някои свои колеги. Иначе Ирина на мен ми каза, че ми вървяла химията, аз пък да не знам. Николета Йохансен наплаши мой приятел, че изплаща карма и ще продължи докато стане на 30, но объркала с 3 години началото на периода. Емилия каза че ще имам връзка тази пролет, а тя мина и замина...
Пише ти данните в некъв тефтер, после трябва контролно да му звъниш и той да проверявал дали ти е изчистил магията. Записвал ги, защото ПОСЛЕ правел изчистването по списък. Иначе само си бъбрите за нещата от живота.

# 85
Много обвързващо. Ти продължи ли контакта? Питам, защото третирам срещите с магове и врачки като срещи за 1 нощ - без обвързване. Grinning Боряна беше изключение, но понеже беше първата ми магесница ме лъжеше в очите.

# 86
Много обвързващо. Ти продължи ли контакта? Питам, защото третирам срещите с магове и врачки като срещи за 1 нощ - без обвързване. Grinning Боряна беше изключение, но понеже беше първата ми магесница ме лъжеше в очите.
Много ясно, че си бих шута с 200 км в час.

# 87
Ако и той не помогне слагам край. Sad
Без любов и здраве нищо няма смисъл.

# 88
Ако и той не помогне слагам край. Sad
Без любов и здраве нищо няма смисъл.
Що за пост е това? На кое ще сложиш край?

# 89
Манастир. Край на светския живот. Не, че не съм си мислил и за нещо по-драстично. Като не правя нищо не идват при мен, а като правя никога не е взаимно или няма интерес от другата страна. Дори на улицата не ме поглеждат. Дори престъпниците и убийците имат човек до себе си. И злобните. И кръшкащите. И пребиващите жени дори. И никакво позитивно мислене не ми помогна. Това или е лоша карма или магия. Или просто знак, че светския живот не ми е писан.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 22:20 от baxefeno

Общи условия

Активация на акаунт