Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Криси,  Hug

Айра, Фенче,  Hug

Чета насам- натам и ме впечатлиха някои материали... Thinking

Цитат
Говори Изет Пинто, телевизионен гуру...
Това е човекът, който започва продажбата на турски сериали по света и сега е шеф на най-голямата агенция за износ на сериали.
Варна,  bouquet пост 249
Източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=932153.240
Цитат
Ето нещо , което ми хареса от Афера .бг :
Phillipine,  bouquet  пост 466
Източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=931872.465

# 406
Марги  Hug благодаря!  bouquet
Точно същото го каза сутринта и Андрей Райчев - само по улиците на Истанбул можеш да видиш кой е личност и кой е от тълпата  ooooh! но той ги нарече с други имена - цивилизация и анадолци ... Излиза, че е истина, а ние не знаем все още нищо за нашите комшии. В такъв случай, май загубих надежда, че всичко може да си продължи по старому ...  сериалите имах предвид ... Жалко, жалко ...

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 16:56 от queen_fenka

# 407
Фенче,  Heart Eyes Hug

# 408
Фенче Heart Eyes, видеото с Киво и Хазал го има на 1-стр, ама колко са го гледали..

още една преведена статия
надеждата ми е жива Whistling Praynig
Цитат
А вот и еще одна статья следом

Полным ходом идет подготовка к новому проекту "Черно-белое", главные роли в котором исполнят Кыванч Татлытуг и Туба Буйюкюстюн. Известный актер, крайней работой которого стал проект "Курт Сеит и Шура", после долгого перерыва, готов встретиться со зрителем в сериале "Черно-белое"!

Кыванч Татлытуг за одну серию сериала, транслируемого каналом СТАР ТВ, будет получать 130 тыс. турецких лир. Таким образом, на данный момент Кыванч занимает первое место в рейтинге самых высокооплачиваемых актеров Турции. Кыванч Татлытуг, ежемесячный доход которого составит 520 тыс. турецких лир, уже подписал контракт.
Предполагается, что актер уже получил свой гонорар за первые 10 серий. Красавец-актер сыграет безжалостного человека, работающего на своего приемного отца. Его партнерша по сериалу Туба Буйюкюстюн сыграет добропорядочную женщину. Кыванч и Туба уже готовы встать перед камерой. По слухам, съемки начнутся в августе. Также говорится о том, что премьера сериала состоится в ноябре на канале СТАР ТВ.

За информацию спасибо Оксане Збиранник😇

Материал подготовлен Викторией Коломиец

Praynig

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 20:54 от Airra

# 409
Марги  Heart Eyes благодаря!  Hug
Айре  Heart Eyes и на теб! Ех, докато гледах този клип си помислих - а, дали ще им разрешат  newsm78 Остава ни единствено да се надяваме ...
Ох, бе как ми се ще да му разбия лъжливата мутра на Гюней  #2gunfire Изкарва с цялата си наглост Кузей страхливец пред Джемре  ooooh!

# 410
мда Гюней тук прояви най-голяма си наглост #2gunfire
утре ще гледаме Самсун Heart Eyes

# 411

Дано да се снима сериалът. Че много дълго Къванч вече не е снимал.

Ох, бе, фенки сладки, стига сте плювали толкова Гюней!  Нека да излъчваме повече позитивизъм особено в свят като сегашния! Не ми се засягайте, защото не целя това!

Марги много хубави неща си постнала като информация от разни теми. Особено ми хареса този израз, че сме 7 млн. отделни личности, индивиди. И сме си свободни да добавя. Което е много хубаво.

Лека ви! 

# 412

Дано да се снима сериалът. Че много дълго Къванч вече не е снимал.

Ох, бе, фенки сладки, стига сте плювали толкова Гюней!  Нека да излъчваме повече позитивизъм особено в свят като сегашния! Не ми се засягайте, защото не целя това!

Марги много хубави неща си постнала като информация от разни теми. Особено ми хареса този израз, че сме 7 млн. отделни личности, индивиди. И сме си свободни да добавя. Което е много хубаво.

Лека ви!  

Орси Hug ние си обсъждаме само една серия от един сериал, няма нищо общо с реалния свят Whistling
утре ще се радваме на любовта Heart Eyes
добре, че не сме погнали Зейно Laughing, че тогава съвсем ще те напрегнем Wink Wink
а и аз мисля, че излъчвам достатъчно позитивизъм Peace

краят на Гюней започва..... Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 22:50 от Airra

# 413
Мдааа ... краят му започна, наистина ...
Орси, как да не го плюеш този късия  newsm78 Сега пък Джан му виновен  hahaha Ама как подскачаше до 2 метровия Джан, паднах си от смях  Joy Joy Joy Бану много ми хареса в тази серия, направи го на мармалад. Той си въобразяваше, че ще е вечно неустоим за нея ...

# 414
Привет!
Айра, Фенче, Криси,  Hug

Опитвам се да се разведря, че много се натоварих със случващото се при съседите. Rolling Eyes
Не предполагах даже, че може толкова лично да приема всичко. newsm78

Бях малко на футболна вълна... football
И хем виках ...ама файда-никаква...Левски отпаднаха. ooooh!
Играха добре, но загубиха... спорт, няма как. Peace
Нашите ще играят във вторник, да стискате палци, че останахме само ние в ШЛ! Peace

# 415
Марги Hug и аз го приемам навътре, щото  много си заобичах всичко свързано с Турция, покрай пустите им сериали  Whistling
ще стискаме Peace

Фенче Heart Eyes, много му криви бяха сметките, ама си получи заслуженото Peace

лекинка Hug

# 416
Марги Hug и аз го приемам навътре, щото  много си заобичах всичко свързано с Турция, покрай пустите им сериали Whistling
ще стискаме Peace

Фенче Heart Eyes, много му криви бяха сметките, ама си получи заслуженото Peace

лекинка Hug
Айра,  Heart Eyes Peace
Аз даже не съм ходила в Турция, но покрай сериалите и любимците от тях и аз я заобичах, колкото и силно или невероятно да звучи. Радвах им се, че успяват, че се развиват...а сега...сега буквално пропадат с всяка минута надолу и в нещо, което е едно голямо нищо.... Rolling Eyes Спирам, че си обещах да гледам по-ведро на нещата. Навсякъде има достатъчно страх и песимизъм, та няма нужда и от моите. Peace

# 417
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
С една слънчева усмивка

Скрит текст:
Аз не мога да кажа, че съм заобичала Турция, промених си мнението за тази страна, когато посетих Истанбул, страхотен град, няма две мнения по въпроса, хубави магистрали, а бе открих, че са доста пред нас в много отношения. А преди това си мислех, че са много зле  hahaha Но, интереса към комшиите възникна у мен единствено заради Киво, преди това и през ум не ми е минавало да пътувам в тази посока, все на запад ме влечеше  hahaha  Жал ми е за личностите в тази държава, имат много качествени хора, които обаче са една много малка част от тълпата, съжалявам, че ще трябва да живеят в такава обстановка. Язък им за всичко, което са постигнали през годините ... ние може и да не живеем особено добре, но сме си свободни ... а от това по-хубаво няма! Да видим какво ще се случи със златната им кокошчица- сериалите, които продават в цял свят. Имам съвсем малка надежда, че няма да направят огромната грешка да ги направят такива, каквито ги описа Орси  Praynig Да видим и дали нашето момче ще го видим на екран скоро ... Надявам се, много се надявам, но оптимизмът ми започна да изчезва  ooooh!
Дано все пак имаме късмета да видим заедно това  Praynig

# 418
Здравейте!
Хубав ден и от мен! Grinning

Фенче,  Hug

Цитат
ние може и да не живеем особено добре, но сме си свободни ... а от това по-хубаво няма!

newsm10
Фенче, Heart Eyes да, много вярно. Свободата си я приемаме за даденост и често не ни стига да сме доволни, а сега това на пръв поглед "малко нещо" изглежда буквално жизненоважно. Thinking

И да споделя нещо лично... Grinning
Скрит текст:

Никът ми често подвежда,  Wink но името ми има имен ден днес... Grinning
Почерпете се за здраве! Hug

# 419
Добрутроо Hug

хайде и по едно геврече Wink

Фенче Heart Eyes, аз пък си я обичам Турция имам особен сантимент към нея, преди беше така с Италия Wink
ама как си си мислила , че били зле? Joy Joy Joy
те са толкова по-напред от нас в икономическо отношение!!
за това как живее обикновения турчин няма как да знам, но имам няколко приятели ВК с които съм си говорила, всички са образовани, на много хубава работа, мениджърски позиции и си живеят като западняци, без никакви тревоги. Е сега не съм си писала с тях след събитията, не смея да ги разпитвам Peace

Марги Hug, да си жива и здрава, Честит имен ден bouquet

Общи условия

Активация на акаунт