Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 50

• 81 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Да видим колко още сценария ще се измислят междувременно до започването на сериала ни ... аз лично не вярвам да е точно този, който се обсъжда  newsm78 Сема и Ейлем са непредсказуеми  Laughing
А ако нямаме новини, то пък си имаме колажи  Mr. Green

Продължавам с превода на интервюто, до после!  Hug

# 601

Фен, не толкова Сема е Ейлем са непредсказуеми сега. А тяхната политика  в момента в страната. Затова и писах по - горе, че макар и да не знаем сценария, щом загледаме сериала ще разберем дали е претърпял промяна към "слънцето" им от тези дни. И това не само за нашия филм. Готвеше се голяма канонада наесен. Сума ти проекти с почти всичките им големи имена. Във форума се правеха догадки в кой ден ще се излъчват пред вид тарапаната. Но... нещата се промениха, не се знае  и в дизи сектора как ще е. Предстои да видим. Аз се предпазвам  от прекалени и песимистични, и оптимистични настроения. Каквото - такова. Ако не ми харесва, ще хвърлям по половин око и това е.

# 602
Добрутроо Hug

В ТТ пишат, че снимките не са нови, сега са излезли и са от май месец Peace
май съм склонна да се съглася newsm78

вчера говорих с един мой познат, живее в Анталия, каза, че в ТР всичко било нормално.....
ама може да не е искал да изпада в подробности Whistling

# 603
-Ако си представиш, че си на 45 г. какви мисли ти идват първо в главата ?
" Аз даже утрешния ден не мога да си представя. Това е много трудна задача. Въпреки, че да помечтаеш - това е нещо много красиво. На 45 аз вероятно ще бъда човека, който продължава своята работа и има деца. Също така запрограмиран да защитава своето семейство. Но, този път вече заедно с голямо зараждащо се семейство. Отново не много общителен, живеещ далеч от всички и не показващ истинската си същност.
-Днес, някое 20 годишно момче, даже и себе си на тази възраст, какво би посъветвал ?
" От своя живот, от нещата, които си искал да направиш - не се отказвай. Спрямо това, всичко , което идва към теб - добре дошло.
Питам го " Ти щестлавен / амбициозен / ли си ?
" О, не. Ако човек е прекалено щестлавен, той отначало отравя първо себе си, а след това и своите отношения.За това съм се замислял не сега, а съм го знаел винаги.Аз мога да се задоволявам с много малко. За мен, да прекарам времето си с приятели в гората, да пояздя своя любим кон - за мен сега това е най-голямото щастие. Известността и парите не носят на човек щастливи мигове и щастие. Никога не съм бил ненаситен. И няма да стана. Ако се наложи всичко да оставя и да го захвърля - мога. Слава на Всевишния, аз съм щастлив и здрав. Моят покой и щастие не се измерват с привлекателността и парите, които заработвам. Вътрешната мотивация и вътрешния мир не идват с красотата и парите. Ако семейните връзки са силни , то ти с тях ще бъдеш цял. Ако вътре в теб цари мир, то ти ще бъдеш пълноценен и богат в този живот."
- Какво те удовлетворява повече от всичко ?
" Работата, която върша. Каквото и да съм правил, винаги съм желал да бъде нещо ново. Отличаващо се от предишния характер. Такова, което би ме изплашило и да мога да си кажа : " Дали ще мога да се справя ? Такова, което да не ми позволи да заспя до сутринта. Физически и мислено да ме затруднява. Обичам да се хвърлям в трудности. А не " едната ръка в масло, другата в меда "  Ако аз мога да  кажа, че ще изиграя тази роля със затворени очи - това не ме удовлетворява. Ако се питам " Ще мога ли да го направя ?" аз чувствам вълнение. Защото страхът от това, че няма да мога да го направя, че няма да се справя, отваря пред мен някакви врати."

На различни етапи от живота си той изигра ролите на Секиз и Кузей. След тях филма " Сънят на пеперудата " с ролята на Музафер Тайип Услу. След тази психологическа роля, той дълго време продължаваше да кашля / по навик / А Кузей той сравнява с брат си, който отива войник в армията. До този момент, в своето ежедневие, когато се шегува, той използва езика на тялото и жаргон, сякаш Кузей хооп сега ще се върне.
В действителност, един ден ще се върне, не е ли истина ?
"- С продуцента Керем Чатай възнамеряваме да създадем още един сериал. В дадения момент тече подготовка. Когато излезе този сериал, в същото темпо, когато се снима в продължение на 2 часа, аз чувствам, че повече няма да мога да върша това. Ще снимам по 1, 2 филма в годината, продължавайки актьорските мечти. Свободното си време ще посветя на семейството си и за самоусъвършенстване. Пристрастен съм към собствената си свобода. Каквото и да съм правил, само да съм почувствал неудовлетворение или скука, просто съм обръщал гръб и съм си тръгвал. Аз наистина обичам актьорството. За да се усъвършенствам съм правил всичко и продължавам да правя. Уверен съм, че има още много, което съм длъжен да направя. За усъвършенстване на актьорството, за своето физическо и духовно усъвършенстване  се старая всеки ден. Аз станах актьор случайно. Във възрастта, в която аз снимах първия си сериал, дори и не ми беше минавала мисълта да стана актьор. В този период много се нуждаех от пари. По тази причина влязох в този сектор. Но много обикнах тази работа и реших да уча. Станах випускник на факултета " Комуникационен дизайн и киноактьорство " Не от амбиция, а понеже наистина обикнах актьорството пожелах с голямо желание да изуча основите. После си казах : " Аз ще правя това по възможно най-добрия начин и много ще се постарая." В настоящия момент аз имам работа, по пътя на която си заработвам пари и я върша с любов. Искам да взема от нея толкова, колкото мога. Но, не зная какво ще ми покаже животът. Искам да си върша работата без задължения, самостоятелно. Написах няколко сценария и всичко това е прибрано. Искам да направя свои проекти. Може да настъпи този момент, когато ще ми се наложи да прекратя тази работа. Ако дойде, искам да направя това в подходящия момент."
Автор Зейнеп Онер

Орси  Hug права си. Но, аз съм оптимист знаеш ли защо ? Първо, не вярвам нито Туба , нито Киво да приемат да играят в някаква смешка, защото така иска Ердоганьо. И второ - той не може да не си дава сметка, че по този начин никой вече няма да им купува сериалите. А в момента / като слушах новините / те въобще не са в цветущо състояние и по отношение на икономика и туризъм и т.н. И лирата пада главоломно  ooooh! ooooh! ooooh! Та ... не зная. Имам надежди някакви, пък ще видим  newsm78
Айре  Heart Eyes благодаря! Много е хубав, нищо, че са от май  Laughing Спокойно не е в Турция, ама щом си вярва твоя познат, добре.По-скоро не е искал да изпада в подробности си мисля ...

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 10:46 от queen_fenka

# 604
Фенче Heart Eyes, благодаря за превода bouquet
сега в новата тема ще сложа и двете интервюта, супер Peace
м/у другото има и едно интервю от сп.Елле, 2010, ама нещо не можаха да намеря фотосесията, има от 2011, оная морската на яхтата newsm78

Орси  Hug права си. Но, аз съм оптимист знаеш ли защо ? Първо, не вярвам нито Туба , нито Киво да приемат да играят в някаква смешка, защото така иска Ердоганьо. И второ - той не може да не си дава сметка, че по този начин никой вече няма да им купува сериалите. А в момента / като слушах новините / те въобще не са в цветущо състояние и по отношение на икономика и туризъм и т.н. И лирата пада главоломно  ooooh! ooooh! ooooh! Та ... не зная. Имам надежди някакви, пък ще видим  newsm78

оххх беее, той на Ердоган това му е първа грижа Joy Joy
според мен сериалът вече е с готов СЦ , който е написан преди събитията в ТР, най-много да ограничат разни интимни моменти, целувки, ама той Киво и в КГ и в КСШ не беше се засилил да се целува много Mr. Green
и аз си мисля, че това инфо за сюжета пак е подвеждащо, но се радвам, че Киво евентуално няма да е наемен убиец Whistling Peace

Ръза с ново гадже Simple Smile

# 605
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy аз говоря, че Ердоганьо иска да наложи жените да не се смеят на улицата, да се завиват възможно повече и ред други простотии, не че се интересува от сценариите на сериалите  hahaha
Давай, каквото намериш, давай! Хем да си имам занимавка, хем е за благото на темата  Mr. Green
Готино е новото гадже на Ръза  Peace За съжаление, него го спрягат в сериала на Чаатай  ooooh! А аз така се надявах да ги видя отново заедно с Киво на екран ...
Не знам как ще изкарам да чакам до ноември , много ми се гледа Киво вече, наистина ... Дано не реши този сериал да му е последен, макар, че ще го разбера  Peace
Що бе, в КСШ бая си се нацелува, не е да не е   hahaha

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 11:21 от queen_fenka

# 606
Мило, щом те е хванала треската за превод, ще ти дам и него Mr. Green
но не можах да разбера какво е това интервю от 2010 newsm78, като фотосесията е от 2011 Whistling

според мен е нормално да не включват Ръза в ЧБ...
и защо реши, че на Киво ще му е последен сериал, нищо не може да се каже за бъдещето, пък и той едва ли е взел окончателното си решение Peace
я виж Кеню колко добре си играе и на 40 Wink

Башак никаква я няма в ИГ  newsm45

в КСШ са целува с Шурето, ама не и с Мурето Wink Laughing

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 11:32 от Airra

# 607
Айре  Heart Eyes ами нали така казва в интервюто - че чувства, че повече не може да върши това - да снимат 2 часа серия ... Нищо не каза окончателно, но даде да се разбере, че може и да му е последен ... и щял да снима само филми  newsm78 Дано не е така, за нас ще е фатално  Mr. Green
Давай интервюто, може да е за друга фотосесия, знам ли ?
А, ето в този клип за ЕЛЛЕ дават как му потъмняват хубавите руси веждички  Laughing
Башак е съпричастна с мъжа си, какво чудно има ..." фенките и" могат да се радват  Mr. Green Ама пък, ще им доскучае, никакви ги няма  Joy Joy Joy Joy
Малко арабски ритми  hahaha ама правят хубави клипове и те

Ами той сериала е за Сеит и Шурето, не за Сеит и Мурето  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 11:40 от queen_fenka

# 608
  • София
Здравейте,
Много интересно четиво са тези интервюта,благодаря за което,но  честно  да си призная ,не вярвам,че отговарят съвсем искрено.Особено,като почнат да обясняват как парите и славата ги натоварват,как не са амбициозни и как не робуват на марки,хич не им вярвам.Особено това,че много обичал да пазарува от магазини втора употреба в чужбина,ми дойде в повече.Личи му че е добър,очите му говорят,но със сигурност не са му чужди много от човешките недостатъци,а и едва ли, ще се разкрива на сто процента.

# 609
Здравейте,
Много интересно четиво са тези интервюта,благодаря за което,но  честно  да си призная ,не вярвам,че отговарят съвсем искрено.Особено,като почнат да обясняват как парите и славата ги натоварват,как не са амбициозни и как не робуват на марки,хич не им вярвам.Особено това,че много обичал да пазарува от магазини втора употреба в чужбина,ми дойде в повече.Личи му че е добър,очите му говорят,но със сигурност не са му чужди много от човешките недостатъци,а и едва ли, ще се разкрива на сто процента.
Hug
естествено, че няма да разкрива публично недостатъците и слабостите си(които имат всички хора), но съм склонна да вярвам, че е много искрен в интервютата си, дори и за европейските секънд хендове Wink
пък и в тези посл. интервюта, той говори и за някои свои недостатъци, в момента се сещам например, че не може да стои и минута на място където му е скучно! Simple Smile

Фенчее Heart Eyes, нали го следиш под лупа от 2008 год, сети се за фотосесията Naughty Laughing
да, така казва в посл. интервю от мин. година, но ние продължаваме да вярваме, че няма да е баш така Peace Wink

За Башак, мда солидарна е, иначе ще има  bash Laughing
на "фенките" й , верно много им е скучно hahaha hahaha

# 610
м/у другото има и едно интервю от сп.Елле, 2010, ама нещо не можаха да намеря фотосесията, има от 2011, оная морската на яхтата newsm78

Скрит текст:

според мен сериалът вече е с готов СЦ , който е написан преди събитията в ТР, най-много да ограничат разни интимни моменти, целувки, ама той Киво и в КГ и в КСШ не беше се засилил да се целува много Mr. Green
и аз си мисля, че това инфо за сюжета пак е подвеждащо, но се радвам, че Киво евентуално няма да е наемен убиец Whistling Peace

здравейте всички  Hug Hug

Айра, за коя фотосесия точно говориш?  Thinking аз съм събрала и качила доста снимки на Киво и други актьори.  Peace
Тези са на Киво - ако ти вършат работа и ако намериш фотосесията, която търсиш, заповядай  Hug
Ако не я намираш, дай една снимка от тази фотосесия, за да потърся и аз  Hug

# 611
  • София
Цитат
Здравейте,
Много интересно четиво са тези интервюта,благодаря за което,но  честно  да си призная ,не вярвам,че отговарят съвсем искрено.Особено,като почнат да обясняват как парите и славата ги натоварват,как не са амбициозни и как не робуват на марки,хич не им вярвам.Особено това,че много обичал да пазарува от магазини втора употреба в чужбина,ми дойде в повече.Личи му че е добър,очите му говорят,но със сигурност не са му чужди много от човешките недостатъци,а и едва ли, ще се разкрива на сто процента.
Hug
естествено, че няма да разкрива публично недостатъците и слабостите си(които имат всички хора), но съм склонна да вярвам, че е много искрен в интервютата си, дори и за европейските секънд хендове Wink
пък и в тези посл. интервюта, той говори и за някои свои недостатъци, в момента се сещам например, че не може да стои и минута на място където му е скучно! Simple Smile

Айрич,то това,че не търпи скука,не е кой знае какъв недостатък  Simple SmileГоворя за по сериозните неща по принцип,иначе ми е ясно че преди всичко е човек,като всички нас.За да обикнеш тази професия,и за да си артист,какъвто е той,трябва да носиш нещо бохемско в себе си,а някак си от това което изчетох,ми идва много скромен и тих.А за дрехите категорично не вярвам,на няколко снимки вече го виждам със супер скъпи дрех на световни брандове ,последен писък на модата не купени от оказион. Робуват си на доста неща в техните среди,което е нормално според мен,но не си го признават,говоря не само за него,а по принцип.

# 612

Скрит текст:

здравейте всички  Hug Hug

Айра, за коя фотосесия точно говориш?  Thinking аз съм събрала и качила доста снимки на Киво и други актьори.  Peace
Тези са на Киво - ако ти вършат работа и ако намериш фотосесията, която търсиш, заповядай  Hug
Ако не я намираш, дай една снимка от тази фотосесия, за да потърся и аз  Hug

ехее искрено ме изненада, благодаря bouquet bouquet ама страхотна си Ани!! Hug
Намерих интервю за сп. ЕЛЛЕ от 2010, голямо е, но не знам коя е фотосесията от това интервю newsm78
излиза ми в Гугъл, фотосесия за ЕЛЛЕ само, че от 2011 Peace
както и да е! Wink

Фей Hug
далеч съм от мисълта, че Киво не обича скъпи и луксозни неща Wink
но по отношение на дрехите си, не е кой знае какво конте Whistling
даже му бях направила колаж с любимата му тениска, която си обича доста дълго време Wink

# 613
Интервю с Къванч Татлъту за списание ELLE през 2010 г.

❤ Той е страстен мъж, скорпион, но в същото време е срамежливо дете ❤ ELLE част 1.

Виждаме секси тяло покрито с татуировки, в бяла тениска и  дънки с кремав цвят. И неговата безумна  красота. Неговите искрящи, парещи очи остават такива, дори когато се усмихва. Заради снимките в сериала / Забранена любов / трябва да бъде леко небръснат.Той има дълги, светли коси. Пие кафето си средно сладко и мисли, преди да отговори на всеки въпрос. Ясно е, че в него има и друг човек, чието мнение трябва да чуе. Не, той не е бавен.Просто знае какво да говори, мъжът Скорпион, който мисли за всичко, преди да направи крачка. Не мислете, че е хитър, той просто е много чувствителен и е лесно да го обидиш. До ден днешен живее с родителите си, което значи, че обича любовта без условия. Той не е мамино синче, даже и в случай, че беше единствено дете в това семейство, оставащо ерген. Не е затворен, авантюрист е и обича свободата. Хората обикновено смятат, че актьорите обичайно играят роля . Но това не е така...

ELLE: Какъв е  Къванч Татлъту, който се крие зад различните роли?
Kъванч: Такъв, какъвто съм. Всички знаят с какво се занимавам.Имам си един кръг от познати. Обичам да прекарвам времето си с моето семейство и някои приятели. Аз съм чувствителен мъж. Обичам да съм вкъщи. Аз съм на 26 години. Вътре в мен бушува любов. Водя богат социален живот. В свободното си от работа време, прекарвам в спортно каране. Например, имам един един джип модел "big foot" / голям крак /Обичам да се разхождам по планините, пустинни местности, поляни .Гледам страшно много филми. Между другото, в момента чета една много увлекателна книга " Училище за богове "

ELLE: Вие по хороскоп сте - скорпион. Имате ли труден характер?
Kъванч : Да, аз съм скорпион. Но аз не мога да говоря сега за ревността или за самолюбието. На мен ми е много приятно , че съм скорпион, тъй като у тях има много хубави качества. Аз не съм труден човек, но мога и да се разсърдя и да се напрегна.И бързо се успокоявам.

ELLE: У вас има ли ненавист, омраза ?
Kъванч: Не, съвсем не тая зло към никого. Опитвам се да не изпитвам. Защото животът ни прави по-мъдри с всеки изминал ден. Тъй като лошите мисли и негативизма се връщат отново към вас. Заради това аз често се вдъхновявам и радвам себе си. Опитвам се да гледам на всичко положително , да търся хубавите страни, старая се да правя това. Но в тези условия е трудно. Ние толкова много работим. Всичко става много трудно, аз толкова много усилия положих снимайки "Гюмюш ", а сега усилено работя над " Забранена любов ".

ElLE: Вашето хоби?
Kъванч:  Започнах да играя баскетбол отново. Няма никой на земята по-щастлив от мен сега, даже така мога да кажа. Играя не като професионалист, тъй като изминаха  много години. В такъв вид спорт като баскетбола не трябва да има прекъсване. Аз след фрактурата дълго време не играх баскетбол, не ми се искаше. Дори престанах да докосвам топката и престанах да гледам мачове. Това беше психологически период. Баскетболната топка беше моя част, все едно ръка или крак. Много лошо чувство - принудително да оставиш това, към което си много силно привързан.Но, сега аз ходя в един спортен клуб при свой приятел. Закрит салон. Но там има всичко : скуош, басейн, баскетболно игрище. За мен най-важното е баскетбола. Искам само едно - да играя един път седмично там с любители на този спорт. И аз получих желаното. Това много ме радва и успокоява. Играя баскетбол и се занимавам със спорт.

ЕLLE: А какво повече не искате да правите ?
Kъванч: Честно казано, има такива моменти, когато говоря на себе си, обвинявайки се, че не е трябвало, не си е струвало да правя нещо. Но, обръщайки се и гледайки назад си казвам ; " Хубаво е, че това се случи " тъй като от преживените радости човек не става по-умен. Вие не получавате опит от хубавия, успешно преминал ден. Виж, от негативизма, неуспехите , промените се променя вашето отношение към всичко. Вие ставате търпеливи и спокойни. Аз се радвам за всички неуспехи в моя живот. Те ме доведоха до това състояние, характер, вид, който сега виждате пред себе си. Те са моето богатство.

ELLE: Някои ваши познати ви знаят като студен човек, а други говорят, че са много близки с вас.
Kъванч: Израснал съм в консервативно семейство. И моето обкръжение е същото, какъвто съм и аз. Има граници, които не трябва да бъдат прекрачвани с някои хора. Има такива неща в живота, когато си казвам : " Ето това - може, а това не трябва " Възможно е, тази черта в характера ми някои хора да приемат като студенина. Просто сред голямо количество хора ставам много скован, стеснявам се, бързо се изморявам.Да, аз играя пред камерата и се опитвам да свърша своята работа отлично. И тогава нищо от моята обичайна стеснителност не остава. За пред камерите съм много спокоен човек. Сега, например съм много освободен. Но, в моменти, когато се притеснявам, вие не бихте могли да измъкнете и една дума от мен."

Фей  Hug wavey радвам се, че ти е интересно да прочетеш нещо за Киво. Аз също не мисля, че споделя най-съкровеното за себе си с журналисти, но най-главното, което споделя - че е срамежлив човек / което не допускат дори хората за мъж като него / е истина. Много хора са го казвали. Няма много лек характер, но го усещам наистина като някое ранимо дете в някои моменти. Склонна съм да му вярвам, че е на 80 % искрен. Защото всичко това може да се провери най- малкото  hahaha Но, все имам чувството, че покрай Башак малко се е учупил в отношенията, не е толкова консервативен  newsm78
Аниска  Hug wavey страшна си, благодаря!  bouquet

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 13:47 от queen_fenka

# 614
Интервю с Къванч Татлъту за списание ELLE през 2010 г.

❤ Той е страстен мъж, скорпион, но в същото време е срамежливо дете ❤ ELLE част 1.
Скрит текст:
Виждаме секси тяло покрито с татуировки, в бяла тениска и  дънки с кремав цвят. И неговата безумна  красота. Неговите искрящи, парещи очи остават такива, дори когато се усмихва. Заради снимките в сериала / Забранена любов / трябва да бъде леко небръснат.Той има дълги, светли коси. Пие кафето си средно сладко и мисли, преди да отговори на всеки въпрос. Ясно е, че в него има и друг човек, чието мнение трябва да чуе. Не, той не е бавен.Просто знае какво да говори, мъжът Скорпион, който мисли за всичко, преди да направи крачка. Не мислете, че е хитър, той просто е много чувствителен и е лесно да го обидиш. До ден днешен живее с родителите си, което значи, че обича любовта без условия. Той не е мамино синче, даже и в случай, че беше единствено дете в това семейство, оставащо ерген. Не е затворен, авантюрист е и обича свободата. Хората обикновено смятат, че актьорите обичайно играят роля . Но това не е така...

ELLE: Какъв е  Къванч Татлъту, който се крие зад различните роли?
Kъванч: Такъв, какъвто съм. Всички знаят с какво се занимавам.Имам си един кръг от познати. Обичам да прекарвам времето си с моето семейство и някои приятели. Аз съм чувствителен мъж. Обичам да съм вкъщи. Аз съм на 26 години. Вътре в мен бушува любов. Водя богат социален живот. В свободното си от работа време, прекарвам в спортно каране. Например, имам един един джип модел "big foot" / голям крак /Обичам да се разхождам по планините, пустинни местности, поляни .Гледам страшно много филми. Между другото, в момента чета една много увлекателна книга " Училище за богове "

ELLE: Вие по хороскоп сте - скорпион. Имате ли труден характер?
Kъванч : Да, аз съм скорпион. Но аз не мога да говоря сега за ревността или за самолюбието. На мен ми е много приятно , че съм скорпион, тъй като у тях има много хубави качества. Аз не съм труден човек, но мога и да се разсърдя и да се напрегна.И бързо се успокоявам.

ELLE: У вас има ли ненавист, омраза ?
Kъванч: Не, съвсем не тая зло към никого. Опитвам се да не изпитвам. Защото животът ни прави по-мъдри с всеки изминал ден. Тъй като лошите мисли и негативизма се връщат отново към вас. Заради това аз често се вдъхновявам и радвам себе си. Опитвам се да гледам на всичко положително , да търся хубавите страни, старая се да правя това. Но в тези условия е трудно. Ние толкова много работим. Всичко става много трудно, аз толкова много усилия положих снимайки "Гюмюш ", а сега усилено работя над " Забранена любов ".

ElLE: Вашето хоби?
Kъванч:  Започнах да играя баскетбол отново. Няма никой на земята по-щастлив от мен сега, даже така мога да кажа. Играя не като професионалист, тъй като изминаха  много години. В такъв вид спорт като баскетбола не трябва да има прекъсване. Аз след фрактурата дълго време не играх баскетбол, не ми се искаше. Дори престанах да докосвам топката и престанах да гледам мачове. Това беше психологически период. Баскетболната топка беше моя част, все едно ръка или крак. Много лошо чувство - принудително да оставиш това, към което си много силно привързан.Но, сега аз ходя в един спортен клуб при свой приятел. Закрит салон. Но там има всичко : скуош, басейн, баскетболно игрище. За мен най-важното е баскетбола. Искам само едно - да играя един път седмично там с любители на този спорт. И аз получих желаното. Това много ме радва и успокоява. Играя баскетбол и се занимавам със спорт.

ЕLLE: А какво повече не искате да правите ?
Kъванч: Честно казано, има такива моменти, когато говоря на себе си, обвинявайки се, че не е трябвало, не си е струвало да правя нещо. Но, обръщайки се и гледайки назад си казвам ; " Хубаво е, че това се случи " тъй като от преживените радости човек не става по-умен. Вие не получавате опит от хубавия, успешно преминал ден. Виж, от негативизма, неуспехите , промените се променя вашето отношение към всичко. Вие ставате търпеливи и спокойни. Аз се радвам за всички неуспехи в моя живот. Те ме доведоха до това състояние, характер, вид, който сега виждате пред себе си. Те са моето богатство.

ELLE: Някои ваши познати ви знаят като студен човек, а други говорят, че са много близки с вас.
Kъванч: Израснал съм в консервативно семейство. И моето обкръжение е същото, какъвто съм и аз. Има граници, които не трябва да бъдат прекрачвани с някои хора. Има такива неща в живота, когато си казвам : " Ето това - може, а това не трябва " Възможно е, тази черта в характера ми някои хора да приемат като студенина. Просто сред голямо количество хора ставам много скован, стеснявам се, бързо се изморявам.Да, аз играя пред камерата и се опитвам да свърша своята работа отлично. И тогава нищо от моята обичайна стеснителност не остава. За пред камерите съм много спокоен човек. Сега, например съм много освободен. Но, в моменти, когато се притеснявам, вие не бихте могли да измъкнете и една дума от мен."

Много благодаря за превода.  bouquet
Значи ето това е интервюто. Сравних въпросите с оригинала. Но на линка пише, че е от 2013, Вие ще кажете, но аз не мисля, че визията на Киво през 2013 е била такава като на снимките от галериятаPeace

Общи условия

Активация на акаунт