Равда

• 4 942
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,
тази година решихме да отидем в Равда. Досега не сме ходили там. Моля да дадете отзиви за обстановката, плажа, заведения и т.н., каквото се сетите. Къде може да се хапва хубаво ядене на прилични цени?  Hug

# 1
Аз ходих преди две години. Беше ми безкрайно гнусно. Все едно бях в циганската махала, сергии, кръчми една до друга - музика, шум, няма природа... плажът беше отврат, строяха нещо и беше превърнат в строителна площадка, докато стигнем до него минавахме през едни прашлясали каманаци и бетони.. абе не е готино, особено за семейство с деца. ОБАЧЕ - това е мое мнение. Аз съм от Северното Черноморие и може би сравнявам с нашия регион..

# 2
А поне плажът широк ли е? Има ли място без чадъри и шезлонги, плитко ли е до брега /в смисъл дали е плитко като за деца/.... newsm78

# 3
Ами там е залив и е плитко в началото. Не е супер тясна плажната ивица.. тогава мисля, че нямаше чадъри, заради ремонтите. Аз така или иначе не влязах, защото се беше спукала някаква тръба за отходната вода и миришеше на умрели порове, та си го спестих. Сега обаче сигурно са оправили ситуацията.. дано, че като се сетя. Аз не пазя добри спомени и защото се бях натровила в едно заведение и 3 дни изкарах в тоалетната и на вода..

# 4
А поне плажът широк ли е? Има ли място без чадъри и шезлонги, плитко ли е до брега /в смисъл дали е плитко като за деца/.... newsm78
Плажът не ми хареса,а на безплатната зона се чувствах като сред стадо моржове набутани в една стая !

# 5
  • София
   Възможно най-гадното място където може да отидеш у нас на море. Мръсно, много малък плаж, нагъчканно.....Руснаци накупиха много имоти там и съответно са в изобилие.

# 6
   Възможно най-гадното място където може да отидеш у нас на море. Мръсно, много малък плаж, нагъчканно.....Руснаци накупиха много имоти там и съответно са в изобилие.

леле, вие ме убихте!  Shocked  ooooh!

# 7
Присъединявам се. А с деца и пари да ми дават няма да отида в тази клоака.

# 8
И ние за първа година ще сме там и не очаквах да е нещо особено, но коментарите тук съвсем ми стопиха ентусиазма Grinning Принципно идеята ни е да сме в приличен хотел с басейн и до плажа, а да си се разхождаме и да хапваме в Несебър и в предпочитания от мен, но по-далечен Созопол. Резервирали сме три нощувки в хотел Петър, който като гледам има собствен плаж, не централния и принципно се надявам да стоим далеч от чалга, кебапчета и други подобни екстри. Някой нещо да знае за този хотел все пак, по-цивилизовано ли е там...че и за първа година ще ходим с бебе Sad Иначе по принцип към Ахтопол и Странджа ни влече повече за лятна почивка, но ни е твърде далеч да се понесем натам с бебето тази година, иначе първоначално гледах Созопол и района, но там са се улели с цените.

# 9
Принципно исках малко по-северно да сме тази година, но да не е в голям курорт. Затова реших за Равда, дано не е чак толкова голямо разочарованието. Евентуално може да ходим с колата на плаж някъде встрани.... newsm78

# 10
  • София
Плажът в Равда наистина не е добър, малък е и доста пренаселен, но за сметка на това южния плаж в Несебър ви е на 4-5 минутки с кола  Peace  Там има голям паркинг, не е платен, на който може да си оставите колата. Може да се разходите и до Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Поморие... Пожелавам ви приятна почивка  Hug

# 11
Плажът в Равда наистина не е добър, малък е и доста пренаселен, но за сметка на това южния плаж в Несебър ви е на 4-5 минутки с кола  Peace  Там има голям паркинг, не е платен, на който може да си оставите колата. Може да се разходите и до Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Поморие... Пожелавам ви приятна почивка  Hug
Много ти благодаря, дано да изкараме приятно! Весело лято и на вас!  Heart Eyes

# 12
Присъединявам се. А с деца и пари да ми дават няма да отида в тази клоака.
'

Такава миризма на леш имаше в един 100 метров участък по крайбрежната улица'' Морски звуци, че ни трябваха  противогази ! Дано вече проблема с канализацията е решен !

# 13
Аз си мисля, че Несебър или Поморие, а и Созопол са по-добър избор. Но не съм очаквала, че е възможно, което и да е населено място по морето да ме разочарова.. просто не чувана дупка е това Равда. За семейства силно препоръчвам Бяла (Варненско). Страхотен семеен курорт, няма чалга, няма гнус, спокойно и чисто.

# 14
Точно до хотел Бижу се събира много гадна и мръсна вода, направо ужас като видях. Това е може би от водораслите, точно там се събират най-много и така си стоят. Никой не ги чисти. Аз се чудя посетителите на този хотел как издържат там. Та това е точно на улица Морски звуци. Лично съм била там и видях с очите си за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт