дур бе,
снимат сезон, кво искаш

снимат сезон, кво искаш

снимат сезон, кво искаш

в болните мозъци на ямирските фенове в Т

Те не знаеха и това, че в Америка е получила нов пристъп 

е звънял, най-логично беше да си прати съобщението само до мама и тати, а не да го записва така, че всичко живо, решило да й звънне, да разбере, че изкачва върхове с Крачола
ТОЙ я остави да замине тъжна и самотна, с безброй въпроси в главата и мисълта, че може би тя е виновна за раздялата.
Та той е един пощурял от любов, ревност и наранена гордост хлапак. И той като всички нормални хора понякога върши глупости и допуска грешки
Важното е, че може да ги осъзнае и да продължи напред 
а прошка иска по най-милия и сладък начин

и за своето и за неговото страдание

- убиха баща му пред очите му, Ендер го обвини за всички злини, случили се на семейството й, после взе, че умря
Фарук му изтръгна сърцето още преди тези събития и за да опази любимата си, взе най-трудното решение - да стои далеч от нея, в момент, когато имаше нужда най-вече от нея
А тя - ехеееййй, отивам на планина

но нито веднъж не го нарани съзнателно.
И двамата допуснаха грешки, на в моите очи тези на Яман са повече и по-големи.
Но да кажем, че какво е правил през лятото си е негова работа. Нали беше свободен
Защо тогава после така ревнуваше, защо реши, че може да съди и унижи Мира
Но да кажем, че какво е правил през лятото си е негова работа. Нали беше свободен
Защо тогава после така ревнуваше, защо реши, че може да съди и унижи Мира

Това беше моментът, в който вместо да се впуска в игрички с Крачо, трябваше да обърне гръб на Яман и да го остави да си троши главата с Монги
Но не можа да го направи, а после нещата излязоха извън нейния контрол

и двамата израснаха чрез любовта си, и двамата харесвам, обичам и разбирам, но не значи, че не им се ядосвам... а вчера обсъждахме конкретния епизод и моментното ми настроение беше това, което прочетохте, и то не е към Чачо

, нито съм чела, очевидно, моят поглед съвпада с нечии други... няма лошо... нито е задължително
все пак това ми беше обобщението
и беше малко по- абстрактно,
но имах предвид гордостта му, ревността /на тая тема изперквам и яхвам метлата, верно
/ , ината, отмъстителността, недоверчивостта, непостоянството му .... и всички техни проявления, които видяхме, че нараняват не само него, а и околните...
- никога... няма и да кажа... но беше/ стана! добър приятел, и Ейлюл чак изревнува...

, когото любовта превърна в мъж, ... любовта на Мира, Мерт и Селим, която го опитоми... това е животът... не мисля, че има обяснение защо обичаш някого
, ако има, значи не е любов...

Има и много хубави неща, да
И съм съгласна с всички
Много добре сте описали действията и мислите на героите. И да ви кажа - всички сте прави, защото хората сме шарени и пъстри и не сме нито само добри, нито само лоши, както сме чели за героите по приказките. Всеки върви по пътя си и преценява от неговата гледна точка кое е правилно или не, без да подозира за чувствата и мислите на околните, особено ако не са споделени по някакъв начин. А разбор на връзката Яман и Мира няма да правя, защото съвсем ще се оплета като пиле. И въпреки че Едже на моменти ни показваше едни хаотични и нелогични постъпки, в крайна сметка водеха бавно-бавно към изясняване и израстване на героите.

!Искам да съм там и да мога да купя всиииичко!!!
Препоръчани теми