Отговори
# 735
Милоооо, ще повърна бе  Sick Sick Sick Sick Sick

дур бе,   rotfImbo rotfImbo      снимат сезон, кво искаш    Laughing Laughing

# 736
Aма чакайте, и трети сезон ли има?????????? #Crazy

# 737
НОВА ТЕМА

с много любов    Party Party Party Party
  и голотии  Joy Joy

# 738
  • Sofia, Bulgaria
Милоооо, ще повърна бе  Sick Sick Sick Sick Sick

дур бе,   rotfImbo rotfImbo      снимат сезон, кво искаш    Laughing Laughing

Crossing Arms Sick Sick Sick Sick Sick

# 739
Aма чакайте, и трети сезон ли има?????????? #Crazy

дааа, има  hahaha hahaha в болните мозъци на ямирските фенове в Т  hahaha hahaha hahaha

# 740
  • Яко в Матрицата...

Това е сполучливо, на мен ми харесва Flutter Flutter

# 741
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug

Скрит текст:

Съобщението не беше предназначено за Яман, а за близките й. Не искаше те да се притесняват за това че телефонът й е изключен, докато трае лечението.  Peace Те не знаеха и това, че в Америка е получила нов пристъп  Peace
И в Турция, когато се подложи на лечение, също беше изключила телефона си. Тогава обяснението беше, че се е развалил  Peace

и така да е, след като разбра, че ТОЙ  Heart Eyes  е звънял, най-логично беше да си прати съобщението само до мама и тати, а не да го записва така, че всичко живо, решило да й звънне, да разбере, че изкачва върхове с Крачола  Mr. Green

И защо да го прави - за да не нарани егото му ли, при положение, че той се постара да нарани нейното  ooooh! ТОЙ я остави да замине тъжна и самотна, с безброй въпроси в главата и мисълта, че може би тя е виновна за раздялата.
Това беше рожденият й ден. Предполага се, че не само родителите й, а всичките й близки и далечни, знайни и незнайни приятели ще се обадят да я поздравят. Изключеният телефон щеше да породи безброй въпроси и щеше да се наложи да се обяснява до безкрай  Peace

Наистина ли мислите, че Яман постъпи честно и почтено спрямо Мира, а после си блъскаше главата и се самообвиняваше, само защото обича да страда  smile3506 Та той е един пощурял от любов, ревност и наранена гордост хлапак. И той като всички нормални хора понякога върши глупости и допуска грешки Peace Важното е, че може да ги осъзнае и да продължи напред  Peace

Да, греши и върши щуротии  Party Party  а прошка иска по най-милия и сладък начин  Heart Eyes Heart Eyes

НО.... Мира е виновна  #Cussing out  и за своето и за неговото страдание  Crossing Arms Crossing Arms
Тя тръгнала тъжна и самотна, а той беше много доволен и щастлив, нали  Joy   - убиха баща му пред очите му, Ендер го обвини за всички злини, случили се на семейството й, после взе, че умря  Joy Фарук му изтръгна сърцето още преди тези събития и за да опази любимата си, взе най-трудното решение - да стои далеч от нея, в момент, когато имаше нужда най-вече от нея  Peace     А тя - ехеееййй, отивам на планина  Party Party  Sick
Ако още се надяваш на нещо - не се прави така!  Naughty
Добре, че идва прилива, че взех да набирам на Мирка повече от необходимо  hahaha hahaha

Разбира се, че му беше трудно и тежко, разбира се, че беше притиснат отвсякъде, но Мира беше до него, всячески го подкрепяше и се опитваше с любовта си да излекува раните му. Не тя се отказа от него, а той. Да, пожертва себе си, но в стремежа си да постъпи правилно пожертва и нея. А после започна да ревнува, да се гневи и да я наказва. Не чуваше какво се опитва да му каже тя, не искаше да види болката и надеждата в очите й. Мира също прояви инат и гордост  ooooh! но нито веднъж не го нарани съзнателно.
Нормално е всеки да вижда нещата по свой си начин  Peace И двамата допуснаха грешки, на в моите очи тези на Яман са повече и по-големи.

Относно момичетата по пристанищата, човек не бяга през глава и не си сменя телефона заради някоя и друга открадната целувка. Пък и ако беше само това, Яман щеше със сигурност да знае, че Сибел не може да е бременна  Whistling Whistling Whistling Но да кажем, че какво е правил през лятото си е негова работа. Нали беше свободен  Whistling Whistling Whistling Защо тогава после така ревнуваше, защо реши, че може да съди и унижи Мира  ooooh! ooooh! ooooh!

# 742
Мира също прояви инат и гордост  ooooh! но нито веднъж не го нарани съзнателно.

а несъзнателно ли прие да играе играта на Крачолов?  newsm78

Относно момичетата по пристанищата, човек не бяга през глава и не си сменя телефона заради някоя и друга открадната целувка. Пък и ако беше само това, Яман щеше със сигурност да знае, че Сибел не може да е бременна  Whistling Whistling Whistling Но да кажем, че какво е правил през лятото си е негова работа. Нали беше свободен  Whistling Whistling Whistling Защо тогава после така ревнуваше, защо реши, че може да съди и унижи Мира  ooooh! ooooh! ooooh!

Очи, които не се виждали.......  а той вече срещаше нейните навсякъде  Peace
И премина от притеснение, смут..... в отричане на същите, дори по-силните чувства, в гняв, ревност.... болка, отмъщение, поражение.....  до гръмотевично осъзнаване  Laughing Laughing

# 743
Мира също прояви инат и гордост  ooooh! но нито веднъж не го нарани съзнателно.

а несъзнателно ли прие да играе играта на Крачолов?  newsm78

Е, това беше грешка  Peace Това беше моментът, в който вместо да се впуска в игрички с Крачо, трябваше да обърне гръб на Яман и да го остави да си троши главата с Монги  Whistling Whistling Whistling Но не можа да го направи, а после нещата излязоха извън нейния контрол  Whistling Whistling Whistling

# 744
Здравейте,  Hug Hug  Rolling Eyes Rolling Eyes

Виж ти какви страсти са се развихрили ...  Grinning Grinning

Яман и Мира, любов и предразсъдъци...  Heart Eyes  и двамата израснаха чрез любовта си, и двамата харесвам, обичам и разбирам, но не значи, че не им се ядосвам... а вчера обсъждахме конкретния епизод и моментното ми настроение беше това, което прочетохте, и то не е към Чачо  Rolling Eyes , а към Яман... явно съм била пре- експресивна и съм включила защитите ви...  Hug Heart Eyes

Не, Иве, не съм писала преди  Joy Grinning Grinning , нито съм чела, очевидно, моят поглед съвпада с нечии други... няма лошо... нито е задължително  Peace Peace

Рени, грях, грехове,  Sunglasses Sunglasses все пак това ми беше обобщението  Peace Grinning Grinning и беше малко по- абстрактно,  Joy  но имах предвид гордостта му, ревността /на тая тема изперквам и яхвам метлата, верно  Praynig Blush/ , ината, отмъстителността, недоверчивостта, непостоянството му .... и всички техни проявления, които видяхме, че нараняват не само него, а и околните...

Не съм казвала, че Крачо е идеален  Grinning Grinning - никога... няма и да кажа... но беше/ стана! добър приятел, и Ейлюл чак изревнува...  Laughing Laughing Нито, че Мира е безгрешна... стига де...  Party Party

и да, обикновен и... прекрасен хашлак... Crazy , когото любовта превърна в мъж, ... любовта на Мира, Мерт и Селим, която го опитоми... това е животът... не мисля, че има обяснение защо обичаш някого  Flutter , ако има, значи не е любов...

Ани, съжалявам, но това мисля за човек, който се подчинява йерархично, пренебрегвайки се, ти сама го каза, иска му се да постъпва правилно и справедливо... ама мерейки по чий аршин........

разбира се, че всички грешат, аз също  Praynig Praynig

Благодаря на всички за споделеното му мнение, каквото и да е то  Hug Hug Hug Heart Eyes

ПП Дано не мина пак на 51 страница  ooooh!

ППП трети сезон!!!!  Heart Eyes Heart Eyes  Има и много хубави неща, да  Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 14:14 от Анонимен

# 745
  • София
С удоволствие прочетох всички коментари  Peace И съм съгласна с всички  Hug Heart Eyes Много добре сте описали действията и мислите на героите. И да ви кажа - всички сте прави, защото хората сме шарени и пъстри и не сме нито само добри, нито само лоши, както сме чели за героите по приказките. Всеки върви по пътя си и преценява от неговата гледна точка кое е правилно или не, без да подозира за чувствата и мислите на околните, особено ако не са споделени по някакъв начин. А разбор на връзката Яман и Мира няма да правя, защото съвсем ще се оплета като пиле. И въпреки че Едже на моменти ни показваше едни хаотични и нелогични постъпки, в крайна сметка водеха бавно-бавно към изясняване и израстване на героите.

И за да не става досадно, ви черпя с песничката от началото на тазвечершната серия  Hug Heart Eyes

# 746
Благодаря за черпенето! Ама какви неща само подготвят за търга!!! Heart Eyes!Искам да съм там и да мога да купя всиииичко!!!

# 747
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за черпенето! Ама какви неща само подготвят за търга!!! Heart Eyes!Искам да съм там и да мога да купя всиииичко!!!

Пишете в новата тема, че ще идем на 51 страница Peace

НОВА ТЕМА

с много любов    Party Party Party Party
  и голотии  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт