Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Днес Борко стана на 3месеца. Тежим 5500 и сме високи 57,5. Биха ни двете ваксини. Проплака само като му биха синфлорикса. Засега е спокоен.
София и при нас е така с кърменето. Уж суче, а после като му дам 120 АМ си ги изяжда.
Все още не се обръщаме и не можем да държим предмети.
Зина, и аз исках да се запишим при тази лекарка, но не приемаше.

# 436
Какъв спрей да взема против комари? Мислих за Бочко, но четох някакви отрицателни коментари. Bros също имат за деца, но за тях пък съвсем не съм сигурна. Ползвали ли сте нещо?

# 437
Здравейте мами от както се роди Деан не съм писала (по много причини ) нашия бебко става утре на 3 месеца тежи 7 кг и е 63 см .   е гладен  ooooh! няма режим никакъв , кога му е кеф тогава суче  Hug
Нощно време се събужда в 1:00 после в 4:30 и ако му е е мн изморен спи до 6:30 ако не до 5:30
През деня не спи освен ако не легна и аз със него  Embarassed легна ли с него спи до 3 часа ,а като го оставя спи макс 30 Мин и се събужда с рев ! За капак на всичко спи при нас  Laughing свекърва ми ме изяде само мрънка че това креватче сме го купили без цел  Embarassed и до някъде е права де  ... Иначе ми е много кротък ! Не го държа на ръце а стане ли време за сън лягам с него , кокори се 5 Мин и заспива

# 438
  • София
Снощи от 1 до 2:30 ставах поне 20 пъти, защото се върти и го чувам да се блъска в решетката на кошарата. Спи, със затворени очи е, но много се върти. И го взех до мен на леглото - не мръдна до сутринта  Shocked Ама няма да ви казвам как спах аз между двамата мъже...  Laughing

Хах, и нашия така се блъска! Въпреки драмата ми е много смешен и сладък  Laughing Нашата кошара е от плат, та поне не се тревожа, че ще има сериозен удар  Laughing Но редовно, както и днес, го намирам с ръчичка/краченце завряни между дюшечето и края на леглото.
При мен не забелязвам обаче да иска да спи.
Но днес, да се похваля и аз, спахме до 8  Shocked Явно  е била добра нощ за много бебета и най-вече майки  Grinning Аз обаче се събудих в 7 , и ...ми беше някак неестествено ,че спи  Laughing. Към 8 вече го гледам ,че си заспал на ръката милия та му я извадих... Е посъбудих го. Чудя се дали би спал още ,ако не беше втилясващата му майка.Тъй или иначе след около час пак си заспа хайвана.

# 439
Аз ще полудея. Исщам съвет.Малкият навън не заспива и реве. Ако един час сме навън, един час ще плаче. Освен ако не реши да се приспи на гърда. Какво да направя? Мисля че плаче , защото е изморен, а в същото време не може да заспи. Дори и на ръце не се успокоява. Явно ще ставам отшелник и ще си седя в нас.

# 440
В количката ли го возиш? Според мен просто не обича да лежи, самият факт, че се успокоява само на гърда, според мен означава, че му липсва майчиния допир и иска да е в теб. Друго, за което се сещам, е да не би да му я топло-завиваш ли го с нещо, с какво е облечен навън?
Десито май скоро не е писала newsm78 Деси, искам да те питам вие отложихте ли ваксините? Аз чат-пат намирам по капчица кръв в пелената.

# 441
Снощи от 1 до 2:30 ставах поне 20 пъти, защото се върти и го чувам да се блъска в решетката на кошарата. Спи, със затворени очи е, но много се върти. И го взех до мен на леглото - не мръдна до сутринта  Shocked Ама няма да ви казвам как спах аз между двамата мъже...  Laughing

Хах, и нашия така се блъска! Въпреки драмата ми е много смешен и сладък  Laughing Нашата кошара е от плат, та поне не се тревожа, че ще има сериозен удар  Laughing Но редовно, както и днес, го намирам с ръчичка/краченце завряни между дюшечето и края на леглото.
При мен не забелязвам обаче да иска да спи.
Нашата е дървена - дрънчи  Mr. Green
Снощи пак към 2ч го взех при нас. Наистина не знам защо е така неспокоен в кошарата  Confused Май ще взема да пробвам хомеопатичните таблетки  Rolling Eyes

# 442
Аз ще полудея. Исщам съвет.Малкият навън не заспива и реве. Ако един час сме навън, един час ще плаче. Освен ако не реши да се приспи на гърда. Какво да направя? Мисля че плаче , защото е изморен, а в същото време не може да заспи. Дори и на ръце не се успокоява. Явно ще ставам отшелник и ще си седя в нас.
И моето бебе рядко спи навън. По принцип обича да се оглежда сега и свалям гюрука, за да гледа дърветата. Обаче приспи ли и се навън, настава голям рев. Хората започват само да се оглеждат и сигурно се чудят коля ли го това дете Laughing И синът ми имаше такъв период в количката. Прибирахме се редовно на ръце. Според мен, проблемът е, че им е интересно вече и искат да се оглеждат, а в количката са легнали и не могат. Много кофти период, защото не може да ги сложим да седят и съответно трябва да ги разнасяме, за да си задоволят любопитството Crazy

# 443
Да, аз също си мисля, че иска да гледа и заради това не може да заспи и се преуморува и плаче. Но на ръце не се успокоява особено. Дано да е период, иначе му казах, че ще го дам за един ден на някой от хилядите минувачи, коиго 'ах'кат какво сладко бебенце е. Laughing
Addicted, иначе оправи ли се акото на Максим?

# 444
  • София
Криси, мисля че това е нормално - толкова са различни бебенцата, аз знам за много бебета, че не си падат по кошарите... Нашият спи там само нощем, и то често с тези въртения, понякога пъшкания, и особено много по корем Simple Smile.

За разходките - да , кофти период е. Вчера така му се доспа навън, та го поносих, докато нем е заболя кръста, но бързо заспа... За 10тина минути. Хвана ме яд, че слинга не беше в мен - беше и хладничко вече, а и искам да посвикне повече там.
Нашият обича да е навън, хората и шумовете не го притесняват /освен алармите на колите, когато са наблизо/, даже сякаш му харесват. Е , мрънкаме много или понякога ревем ,като сме много сънени или огладнеем, но иначе не. Имам чувството, че той обича повече навън и сред хора от мен  Laughing

На интересен тест попаднах... Забавно, нашият резултат е 'ангелско бебе'  Laughing - http://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/tainiyat-ezik-na-bebetata/

# 445
  • Стара Загора
Ох, и ние сме големи мърморковци тези дни. Вече не иска дори да стои и в количката на разходка, а преди заспиваше на секундата. Иска постоянно някой да я носи и да разглежда, а кенгуруто изобщо не й допада и плаче в него. Заспиваме единствено на гърда или със силно люлеене да й се размъти мозъчето..  Rolling Eyes

Десито май скоро не е писала newsm78 Деси, искам да те питам вие отложихте ли ваксините? Аз чат-пат намирам по капчица кръв в пелената.

Педиатърката ни би първите ваксини миналата седмица, но не бяха отложени, а просто нямаха налични. Обаче когато се наложи да ходим спешно на лекар миналия петък другата лекарка каза, че не е трябвало да ни бият. Знам, че се отлагат с някакъв протокол, но трябва май да има доказана алергия. Ние вчера отново имахме мъничко кръв след като ядох бадеми и пъпеш, та вече са извън менюто ми. Много ми е добре сега като си водя дневник на моето хранене и след това какви са били изпражненията й, така поне знаем кое да избягваме.  В понеделник сме на гастро да видим тя какво ще каже - за изследвания, храни, захранване..

# 446
Мами,моя приятелка ми каза,че ваксини през лятото не се бият? Ама ние вече минахме по каналния ред..даже с по две,и при вас ли така беше ?   

# 447
Оле мале, докато изчета всичко и стана никое време...
На нас ни минаха 2 ваксини, сравнително добре мина, с около половин минута рев Simple Smile Сега имаме ново 20 - не ще по гръб въобще, иска по корем. Днес бях единствена в градинката с такова бебе - по корем в количката а главата високо горе и гледа и си завира ръцете в устата (зъбките са големи вече) и просто съм забавна навън. Лошо е, че започна да се буди ужасно рано - от 4 до 6 е станала и иска мляко!!! Вдигнах дозата - не я изпива... Закъсах го след 3 месеца нощно спане сега стана нощно неспане..., а на нея денят и започва в 4 с усмивка и готовност за внимание.. Sad
За комари имам Бочко, но за след това, иначе взех едни лепенки, миришещи на лимон, лепя на количката и не съм имала проблем, но ако има много слагам комарник. Почнах лека полека да давам сокче от ябълки - горе долу го харесва, но съвсем по малко - започнах с 1мл. и вдигах с по 1 на ден. Сега сме на 10мл., два пъти в деня. Сори за дългия пост, ама исках всичко да ви разкажа  Mr. Green

# 448
Мами,моя приятелка ми каза,че ваксини през лятото не се бият? Ама ние вече минахме по каналния ред..даже с по две,и при вас ли така беше ?   

Нашата педиатърка също не му бие ваксини сега Simple Smile
Отиваме на вила за два дни. Цял ден си повтарях да взема комарника. Познайте...  ooooh!

# 449
Момичета явно всички бебоци са криви през този период!Ние тъкмо се поуспокоихме и ето снощи ми става през 2 часа!Не иска да яде -просто си плаче на сън и се върти/беше в ъгъла на кошарата/!
 ShockedМисля си че е от зъбите!Ще взема нещо хомеопатично май!дентинокс гела не ни помага особено ,по скоро моментно!
Jane.happy ,и при нас разходките са кушмар!не стои в количка повече от 15-20 мин максимум!Започва се рев да го нося ,за да гледа и всички минувачи се спират и се започва едно съветване/много мразя така/-съблечи го,дай му вода,не го свиквай на ръце,пече му....и т.н.
 Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedЕдинствения вариант за по-дълга разходка е да го накърмя някъде и заспал да го сложа в количката!Но и така максимум 1час
Вчера му надигнах количката -вече е нивото преди седнало положение!По-добре бяха !
А относно дрехите-ние излизаме само по боди!нещата!Играеше с една дрънкалка и изкарахме 30 мин!хахах
И ние сме си отшелници!
 Унесох се нещо!

Общи условия

Активация на акаунт