Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Аз най-мразя да ми кажат "гладна е,затова плаче". Пък аз тъкмо съм я нахранила Tired Как пък първата мисъл на някой ще е, че си държиш бебето гладно ooooh! Ама по разходки все се намира някой да даде акъл.
Моята коконка както сучеше честичко тея дни и имахме по 12-13 хранения, последните 2-3 дни намали с 3-4 хранения и аз естествено вчера пак усетих запушване. Омръзна ми вече... Като че ли го поотпуших канала де. Днес не усещам така да ме боли.

# 451
Аз ходя по 4-5 км с количката, за да има мир и любов, в парка е безсмислено.Като се приберем от разходка на мен краката ми тупкат, а той е вече наспан и готов за нови подвизи  Sad Sad Sad
Кога ще мине този ревлив период  Sad Sad Sad

# 452
Не е ли рано за зъби?   

# 453
Те от рано ги мъчат. Синът ми помня от четвърти месец почнаха да го тормозят, но първият зъб проби на 10м Crazy

# 454
То ние до вчера борихме коликите..сега и това  #Crazy

# 455
Не е рано, доколкото разбрах има и родени със зъби....  Shocked

# 456
Тктц ужас;) ама до някъде по-добре,поне я няма мъката до като избие зъбчето..   

# 457
Мами как сте и как се справяте с малките бебета,и голямата жега.. Simple Smile Поне при мене през деня минава 37 38 градуса..   

# 458
Ами как...Стоим си вкъщи на климатик. Сутрин е сянка на терасата и я изкарвам, а вечер излизаме на разходка в 19-20ч за по час-два само. Нощно време пак на климатик спим. Апартаментът ни е южно изложение и през деня е над 30 градуса вътре Crazy Пускам климатика в хола да охлажда към детската стая.

# 459
На мен ми е трудно да излизам извън двора.. ;P Стоим си в градината под шатрата ама вече ми се свива сърцето ;P   

# 460
  • София
Бебетата ми спят в една северна стая и температурата вътре не минава 25 градуса. Сутрин към 9h. излизаме навън и около 12-13h. се пребираме и после към18h. пак излизаме.

# 461
Къде е това и какви са градусите навън?  На обяд си е 30градуса. Аз не смея  newsm78

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 10:10 от цветна палитра

# 462
  • София
В Северния парк. Много сме близо до него, има много хубави местенца там.

# 463
Направо завиждам за парка. Аз съм до морето и тук парковете са кът. Даже това, което е налично, по-скоро са си градинки. Каквото може, се застроява. Съответно колко да се разхождаш в една градинка...Пък докато стигна до нея, ще слънчасам Crazy Вечер я разхождам покрай морето набързо, а по-дългите разходки ги оставам за когато захладнее малко.

# 464
  • София
Ехххх, как завиждам за разходка край морето, толкова много обичам.

Общи условия

Активация на акаунт