Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - новите проекти на актьори, колеги, екип #9

• 70 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
 Hug Hug Hug

Мечка страх, мен не страх hahaha, изгледах последните 5 минути от БСА на турски ooooh! ooooh!, но си заслужаваше newsm44 newsm44 newsm44, хубав финал, хубаво настроение, щастие, любов....Лейля и Джанан се прегърнаха и Лейля я нарече "мамо" Heart Eyes
Явно Хашмет е умрелият Mr. Green, подозирам че и Джанан има пръст в това, но ще чакам превод на руски!
Зарани Hug, ти позна! bouquet Heart Eyes

финален кадър от рождения ден на внука на Джанан...стана на 2 години....интересно, къде са "лошите", едва ли всички са умрели newsm78 newsm47

https://www.youtube.com/watch?v=--EHKR0Q5O4&index=13&lis … 4xmbdaE_D1gZG7_Qz

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 23:57 от lia-martin

# 661
Хайде Лия честито! Grinning
 Още един щастлив  финал в турско дизи
Heart Eyes

# 662
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет Hug Hug Hug Hug Hug
Надничам отново тук Laughing
И не се сдържах да кажа, каква прекрасна Аслъ е сложила Ели Heart Eyes Laughing Тенкс Peace Обичам да го гледам това момиче Peace И ми се струва, че след нежното музикално изпълнение и фотките с аристократичната атмосфера, която ще поднесат в дизито може да не се окаже толкова анадолско разказчето. Току виж съм харесала покрай нея и Йозджан, както и се лепяха и Мете и Шокрю и ей тези сладури там долу hahaha hahaha

Като казах Мете, само на мен ли ми се струва, че Мете дето Лиа го беше скрила е заприличал на еврейски равин. Още малко да му пораснат бакембардите и точно ще е такъв. Да не би да се очертава някаква нова роля, въпреки че не ми се вярва newsm78 Той въобще играе ли в нещо сега newsm78

Лиа, аз този БСА сигурно ще го почна наново някой ден, че от лятото съм му запазила линк с преводите на български, но тогава някои от каста ми се видяха много преиграващо театрални и го оставих да отлежава. Пък и тема за него не видях. Thinking

Преди да изляза, да сложа нещо, което гледах и слушах преди малко и ми беше много, много приятно. Да е лека нощта ви  Hug Hug Hug Hug
Малката Клер Раян (която вече е четиригодишна  Laughing) с баща си.. Heart Eyes Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=iRim619Iguc

# 663
Ели Hug, мерси.
Вчера видях и финала на Ашка , след като изгледах клипчето ти.....супер също, но там аз си знаех още от началото от малкото серии,  които гледах, че ще е хепи енд....сега се зачетох в мнението на Хелън Hug, същите емоции изпитвах и аз, но за разлика от нея, тия повторения на типажите с едни и същи мимики, реплики много ме издразниха и аз го спрях. Та сега се сетих да питам...около съдружника на гл. герой /изцяло съм им забравила имената/ имаше едно русо момиче, дъщерята на оная откачалка, приятелка на фотографа...какво стана с нея? /Леле как го обясних ooooh!/

Раче Ради Hug , смяла съм се с глас на боя-целувка в гифчето Айшегюл-Пойраз newsm10.
Припомних си и историята с Ташкафа и агънцето Laughing Laughing

И да ви покажа какви тоалети трябва да си шием вече и как изглежда, носен от Хюлия Авшар Mr. Green

Скрит текст:

Ванинка Hug, писали сме едновременно, сега видях Heart Eyes  На мен БСА много ми хареса, защото някак много логично се навързваха нещата, а е само 22 серии Peace Вече нито издържам, нито имам времето да гледам 60-100 серии, намирам го за изгубено време от многото пълнежи... newsm78

Баща и дъщеря от БСА:

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 00:55 от lia-martin

# 664
Ох тази откачалка я мернах днес
Комплексарка жена.
Лиа Суде се казваше героинята ,артистка Мелиса тя след първи сезон напусна и в момента играе в др. сериал.
Няма да подсказвам че Хелън гледа и обича неизвестното .
Ванина това сладко дете  е като кукличка от приказка

# 665
Лиа, много се радвам, че сериала ти е имал хубав финал!

Аз с тази дама Хюлиа не мога да се меря, ще си ходя по дънки 😀.

Суде напуска, така ли? Значи не й се получават нещата със Синан. Харесваше ми малко, но в днешната серия ме издразни. Така че, ме изгуби.
Само исках да ви кажа, че в този сериал Любов под наем пускат много хубави песни. Повечето са с превод и са звучали и в др сериали. Та връщат спомени от стари любовни истории 😀

# 666
Чаровен маниак

Така е Хелън песните са хубави  Peace
Ето една от тях която  ще разбереш защо стана така да се изразя химна на любовта в сериала.
Предполагам,че  и на останалите от темата  ще име приятно да я изслушат

А това  е интернет финала на 40 епизод,който се излъчи след епизода-не е пускан по ТВ канала.
Ако не искаш Хелън не го гледай. Под звуците на същата песен е

Скрит текст:

# 667
 Hug Hug Hug

Ели Hug, Пойраз наистина си го оприличила съвсем точно Peace Все ръкомаха, все лети....

Попадна ми снимка сякаш от "Времето лети" newsm78...припомка за Хелън Hug, че и Мете на снимката Heart Eyes

Изгледах интернет финала на Ашка, много сладки и двамата Peace, но за 7 минути и кусур твърде дълго се гледаха в очите Joy Joy Joy, можеше да измислят още нещичко smile3534
Песента отдавна я знам, клипчето също, мерси за припомката bouquet
Значи за съдбата на Суде да чакам Хелън Hug като стигне дотам Stop

# 668

Значи за съдбата на Суде да чакам Хелън Hug като стигне дотам Stop

Съдбата на Суде ли newsm78 тя е едно разглезено богато момиче.
Истинска дъщеря на майка си и реален образ на млад амбициозен човек.
Иначе Мелиса играе чудесно за нейните  двадесет години,скоро ги направи.
Изобщо (коментирали сме го и друг път) турската школа актьори е  добра, както и някак по-различна  от Европейската,  да не говорим пък Холивудската. Разбира се, че и те имат много добри артисти и то на световно ниво. Но артистите  у съседите притежават една  завладяваща  душевност, която  предават на зрителя  чрез образите си . Може би и това е нещото за да се гледат  техните дизита от масовия  зрител.  Поне така го усещам  аз. Има разбира се и изключения

Интересен линк
https://twitter.com/vogueturkiye?lang=bg

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 16:40 от eliNIM

# 669
Здравейте  wavey

Прочетох всичко, което сте споделили Hug На цялата компания благодарности  bouquet

Ели, много е хубава Аслъ  Heart Eyes

Лиа, радвам се, че финалът на БСА те удовлетворява и не е бил  кофти  Peace

Днес е церемонията  24. ITÜ EMÖS BASARI ÖDÜLLERI

Бурчин и Илкер са победители в категориите Най- успешна актриса и Най-успешен актьор за 2016г.

За 10 минути хаштагът, който споделят феновете влезе в тренд листата

Даже майката на Илкер го e ретуитнала.Тя призававаше много активно да се гласува за Илкер и Бурчин.
https://twitter.com/beryll_oz/status/826470693068013569

Половинката на Аслъ- Мурат Боз е победител в категорията Най-добър албум

Списък на всички призьори

Скрит текст:
Yılın En BaşArılı Kadın Dizi Oyuncusu: Burçin Terzioğlu
Yılın En BaşArılı Erkek Dizi Oyuncusu: İlker Kaleli
Yılın En BaşArılı Kadın Film Oyuncusu: Serenay Sarıkaya
Yılın En BaşArılı Erkek Film Oyuncusu: Ozan Güven
Yılın En BaşArılı Kadın Şarkıcısı: Hande Yener
Yılın En BaşArılı Erkek Şarkıcısı: Yalın
Yılın En BaşArılı Albümü: Janti (Murat Boz)
Yılın En BaşArılı Alternatif Müzik Grubu: Adamlar
Yılın En BaşArılı Klip Çalışması: Ben Bilmem (Murat Dalkılıç)
Yılın En BaşArılı Radyo Programcısı: Geveze
Yılın En BaşArılı Şarkısı: Günah Benim (EYPİO ft. Burak King)
Yılın En BaşArılı Bloggerı: PuCCa
Yılın En BaşArılı Kitabı: Gerçek Hesap Bu (Nejat İşler)
Yılın En BaşArılı Girişimcisi: Hakan Baş
Yılın En BaşArılı Girişimi: İTÜ Arı Teknokent
Yılın En BaşArılı Yatırımcısı: Nevzat Aydın
Yılın En BaşArılı Yatırım Topluluğu: Galata Business Angels
Yılın En BaşArılı Edebiyat - Kültür - Sanat Dergisi: Kafkaokur
Yılın En BaşArılı İş Kadını: Leyla Alaton
Yılın En BaşArılı İş Adamı: Acun Ilıcalı
Yılın En BaşArılı İş Dergisi: Harvard Business Review

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 19:02 от ra4eto_Radi

# 670
Ели Hug, за Суде ме интересува как напусна сериала, замина ли, умря ли, омъжи се за друг ли, какво стана?

За  турската школа си мисля и аз, че е добра, щом могат да създадат от всяка миска, манекен/ка, спортист/ка или прочие любими артисти, дори по улиците намират интересни лица, със стройни фигури и с малко уроци ги пускат в кадър - значи са добри Heart Eyes Но като си влезе един артист в едно русло, един типаж, много не шава наляво-надясно, все "това" си играе....е, далеч не всички и не говоря за онези, получили надлежно образование и винаги мечтали да са артисти Stop Тях ги има и в театъра, другите - не Wink Детската школа също е превъзходна newsm10

Я вижте какво е това, нов филм ли? /за Ели, Ени и Ванина и други/

Раче Ради Hug, благодаря за инфото и честито на наградените, особено на Бурчин и Илкер bouquet bouquet

За БСА си чакам рускините с превода bouquet, та да  приключа Laughing

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 19:05 от lia-martin

# 671
Суде замина за Америка, след първи сезон и една ..две.. три  простотии дето натвори
Браво на Илкер и Бурчин!! Поздравления!

# 672
Лиа, мисля, че игрален филм Peace

Тези двамата пак са закъсняли,май идвали от сета Crazy Никак не е лесна тяхната.От толкова работа едвам смогват да си оберат наградите

https://www.instagram.com/p/BP76jcDFsVA/?tagged=poyrazkarayel

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 20:10 от ra4eto_Radi

# 673
РачеGrinning  важното,  че са се класирали за наградата

# 674
Ели, Раче Ради Hug Hug, мерси  Peace
Много са ми естествени Бурчин и Илкер и много се кефя на снимките newsm44

И една последна снимка /може би hahaha/ от мен от БСА, че ви надух главите, пардон очите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт