Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - новите проекти на актьори, колеги, екип #9

• 70 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 675

Ох, Долунай колкото ми е стилна, сладка, хубава и чаровна,  толкова тази актриса в главната роля, хич не ми се нрави  Embarassed Ако това не беше така, щях да хвърлям по едно око заради Долунай, Мустафа и сладурката, която играеше Чичек ли беше newsm78

И от мен последна снимка

# 676
  • София
Много, много красива Аслъ!  Heart Eyes

Прочетох в инстаграм, че "Невестата" ще се излъчва в понеделник на мястото на "Твоят мой живот", който щели да приключат. Но информацията не е официална. Така и не разбрах кой е източникът на въпросната новина.

Честити награди на Бурчин, Илкер и Мурат!

Лиа,
Скрит текст:
има ли съмнение дали Джанан е замесена в смъртта на Хашмет  Mr. Green
Ето да погледаш. На турски е, но то се подразбира:
https://www.youtube.com/watch?v=FeXZEHwYs68

Умишлено го скрих, ако някой тепърва ще се навива да гледа и не иска да знае ключови подробности от финала на BSA.

Bye bye Haşmet гласи надписа към снимката пусната от Седа.  Laughing Laughing

Сега малко към един друг общ любимец Шюкрю Йозйълдъз.

Селин Шекерджи, половинката на Каан Ташанер (Кемал от Кайъп, пиша за всеки случай, ако има забравили  Laughing) ще партнира на Шюкрю. В сериала ще играе и "наш", Кайъп-ски кадър Мендерес Саманджълар.

# 677
 Hug Hug Hug Hug Hug

Свърши БСА, изгледах финала Peace, макар и драматично и с много сълзи, сериалът наистина е с хепи енд , нещо, в което по средата взех да се чудя, дали не е плод на нечия фантазия Thinking

И макар Джанан /Долунай/ да твърди, че нищо не може да свърши, докато тя не е казала, че свършва, страницата на сериала се затвори за мен успешно! Heart Eyes

Раче Ради Hug и с грозотата на артиста/ката се свиква, ако сериалът е хубав, обратният вариант   /красиви артисти и лош сценарий/ е неприемлив за мен Simple Smile

За "Невестата" не забравяйте да споделяте за негледащите, моля Praynig

Наточила съм се  за Шюкрю, пък да видим newsm78 Зарани Hug, мерси bouquet

# 678
Честити награди на наште хора!  Heart Eyes

А Серенай и Нежо за какво са наградени? За филма ли?

Радвам се и на филма с Фахрие и Мурат!

А ние сигурни ли сме, че това е майката на Илкер? Много е млада. Да не е кака му?

П.п. А кой е този сериал"Твоя мой живот"?

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 10:09 от Hellenn

# 679
........
П.п. А кой е този сериал"Твоя мой живот"?
Paramparca или както ги наричат "Парченцата"
Скрит текст:

това е от първи сезон, щото Нургюл отдавна излезе от сериала

И Бурчин със семейството и севгилито Simple Smile

По един чай, кой когато пожелае Laughing

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 14:22 от lia-martin

# 680
Лиа, тъкмо  го пия  в реала Hug

Бубето и Илкер  в компанията на близките.
Как добре си паснаха тези двама
Peace

# 681
Привет

Лиа, изобщо не става въпрос дали е красива дадена актриса.И аз не съм привърженик на модели и манекени, играещи в сериали с кофти сценарии.Просто тази актриса конкретно много ме отблъсква и аз не знам защо. newsm78

Хелън, не само сме сигурни, а даже убедени. Laughing

Не само е млада, а и доста успешна.

Награда за Успешни жени предприемачи Лондон 2016
Скрит текст:

Семейно от рождения ден на сестрата на Илкер и Бурчин е с тях
Скрит текст:

Скрит текст:
Феновете масово следят профила й, особено харесванията и коментарите относно Бурчин (а те са повече от добри  yes)

Зари, Шукрю и Селин изглеждат обещаваща екранна двойка, но за какво ще става въпрос в сериала?

Ели  Hug

П.П Една новина от преди малко Пойраз Карайел ще се превърне в роман.Рoyraz karayel kitap oluyor
Обикновено правят филми по книги, а при нас обратно-по филма ще пишат книга  Wink

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 18:04 от ra4eto_Radi

# 682
# 683
  • София
Ради, ще ми повярваш ли, че изобщо не прочетох статията.  Joy  Ей такова нещо е умората.  Laughing Laughing
Видях снимките, видях Селин Шекерджи, видях и Мендерес Саманджълар и повече нищо друго. Дори името на сериала не знам.  Mr. Green

Поправям се!
Продуценти са Most Production (Милост), режисьор ще е Гюл Оуз (пак Милост). Една от главните роли е поверена на Селим Байрактар от Великолепният век и Кралицата на нощта. Сериалът е със заглавие Звездата на пастира (Çoban Yıldızı), ще се излъчва по Fox.

Единственото, което се знае в момента за сюжета е, че ще е изпълнена с напрежение любовна история започнала в приказния свят на Кападокия, простираща се до Истанбул.

Илкер прилича на майка си. Не че знам как изглежда и баща му.  Joy

Пойраз на книга... това е повече от интересно.  Sunglasses

# 684
Зари,  мерси  Hug Още по-интересно ми звучи. Гюл Оуз е добра режисьорка, а Милост ми е слабост Heart Eyes

Илкер прилича на майка си. Не че знам как изглежда и баща му.  Joy

На последната снимка в спойлера са Илкер, сестра му, майка му и баща му (май снимката е от 2015г., поне така пишеше)hahaha Нямам идея на кого прилича- на себе си.Laughing По-скоро сестра му прилича на майка им.

От епизода снощи, който беше... напрегнат, вълнуващ, интересен и с финал, който ни остави в напрежение и ступор

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 08:03 от ra4eto_Radi

# 685
И според мен сестрата прилича на майката, а Илкер на себе си основно  Simple Smile. Браво на жената, че е толкова дейна и популярна.

Синанчо да не е бил шеф на гара в снощната серия?   Laughing

Лиа, и аз си помислих, че за Парампачато става въпрос, но все пак попитах, тъй като може да има наистина сериал с това име "Твоят мой живот" в Турция  Grinning. Те пък, що така го спират? Капитана няма ли си фенки? Аз лично не мога да го понасям откакто игра капитан  #2gunfire

# 686

Синанчо да не е бил шеф на гара в снощната серия?   Laughing

Joy Joy Joy Шеф на гара. hahaha Не, в тази сцена беше в ролята на въображаемия Полковник.Уникална сцена. И двамата с Илкер ме разчувстваха много, а диалога беше  Heart Eyes

Скрит текст:
Пойраз страдаше, защото беше в безизходица и не можеше да спаси Синан и Айшегюл

# 687
Ясно. А какво е станало с полковника? Да не са го занулили сценаристите?

# 688
Ясно. А какво е станало с полковника? Да не са го занулили сценаристите?

..и аз да попитам? Него го помня... как щеше да се жени за една мома ненапита, която му открадна паричките срещу ипотека на апартамента му Mr. Green И как легна да мре полковникът Laughing

Мамата и татето на Пойраз в GB ли живеят? Пойраз като че ли има "нослето" на майка си ....

Всички постове ми бяха интересни Peace bouquet

Остана ми един Керем Бурсин в "Този град ще дойде след теб"...но не знам дали ще го догледам, че много "кара" май ще се завихри....ще гледам преведен пети епизод и ще реша Simple Smile

За почитателките на Ашка /а защо не и за другите Heart Eyes/, приятна вечер в реала, по подобие на

# 689
Хелън, полковника си е с нас и е добре не са го занулили.

Скрит текст:
Във вчерашния еп. драмата на Пойраз се въртеше около отвлечените Синан и Айшегюл.Мина през хиляди премеждия за да ги спаси и точно когато почти успя, го накараха  да избере само единия.Той избра Синан и гадовете точно затова задържаха малчо и пуснаха Айшегюл.
Зашемятяващия финал на епизода постави под въпрос какво точно се случи със Синан, защото един от похитителите го гонеше за да го убие.

Poyraz Karayel 78. Bölüm - Sinan ölecek mi?
https://www.youtube.com/watch?v=RnwN4bYApzA&index=3&list … lRmjFcm4UEYz0Qzck

Лиа,ако питаш за Илкер, а не за Пойраз  Laughing майка му живее в Кипър, сестра му в Лондон, а баща му с новото си семейство в Истанбул.Разведени са.

Пойразовите живеят в отвъдното  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт