Деа,Дария или Дорина

• 2 469
  • 20
  •   1
Отговори
Моля за малко помощ за имената, кое ви харесва най-много

# 1
Анна от мен. Дария под път и над път, Деа - не съм фен на 3- буквените, Дорина ми е измислено. Може би Дориана...

# 2
  • Сан Франциско
Дария на първо място и Анна на второ.

Другите две не ми харесват.

# 3
Дария и после Дорина. Анна и Дея твърдо не. Много са прости и всяко малко дете с това име...

# 4
  • Ямбол
Никое не ми харесва.

# 5
  • Бургас
Аз пък харесвам Анна и Дея . Харесвам изчистени и български имена. Тия много изчанчените..., даже и имам познати, така и не мога да запомня имената на децата им. Като трябва да ги спомена чак се замислям и за по-удобно ги наричам - малката или съответно - голямата   Joy

# 6
На мен от тези които са изброени най-много ми харесва Дария. Не знам колко е често срещано- аз съм срещала макс. 1-2 пъти деца по детските площадки с това име.  newsm78 Дорина ми е малко странно, но пък Дарина ми харесва много.

# 7
  • София
Деа
Другите не ми допадат, особено Дариа и Анна.
Дорина защо не е Дора? По-приятно е.

# 8
Дориана

Пред Дария бих избрала винаги Дарина (въпреки че не бих го избрала по принцип).
Деа, Меа, Теа и т.н. не ми харесват.
Анна, въпреки че е класическо име, ми е едно такова никакво. Бих избрала нещо по-дълго - Анита, Анета, Анастасия, Антония.

# 9
Аз съм за Дорина.  Peace

# 10
Деяна  Peace
Тамън да не се чудиш Дея или Ана Simple Smile

# 11
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами нито едно не ми допада. Tired

# 12
  • София
Ако Дорина беше само Дора бих гласувала с удоволствие за него (дори Дарина да беше щеше да е по-добре)... при така поставената анкета някак никое не ми допада достатъчно.

Може би ще е глас за Анна, въпреки че и тук бих предпочела Ана, Анита, Аника...

# 13
  • Пловдив
Дорина или Дарина

# 14
Дора или Дара?
Дорина е персонаж от френския класицистичен театър, най-известната пиеса, в която участва, е Молиеровия „Тартюф“, в който е остроумна прислужница.

Общи условия

Активация на акаунт